Ahh canım şimdi senin derdinden çok neden birlikte yaşadıgın la ilgili yorumlar alcaksın,birlikte yaşadıgın için bunlar reva görülcek sana geçmiş olsun
Ahh canım şimdi senin derdinden çok neden birlikte yaşadıgın la ilgili yorumlar alcaksın,birlikte yaşadıgın için bunlar reva görülcek sana geçmiş olsun
Surat as o gönlünü alsın
en büyük yanlışı aynı evde bir erkekle kalarak yapıyorsun! evli gibisiniz bu ne yahu gitmemeler kovmalar bukadar basitlestirmeyin hayatınızı.....
Kendince haklisin ama evden kovman senin hakli sebeplerini goturuyor umarim ara yolu bulursunuz canim
Süründür yarın yine görüşecekler nasılsa yani şuan 1-0 öndesin kullanAy ama cok ugrasti 1.5 saat civarinsa konusup ikna etmeye calisti ki gelince de biseyler yapmaya calisicak biliyorum bilemedim surundursem mii guldursem mi
Eve alma bugünAy ama cok ugrasti 1.5 saat civarinsa konusup ikna etmeye calisti ki gelince de biseyler yapmaya calisicak biliyorum bilemedim surundursem mii guldursem mi
Tanri bile ölmeden yargilamazken lutfen konu ile ilgili yorum yapin kimse rencide olmasin!
Eve alma bugünkuzenleriyle beraber Gittiği tepede kalsın.
yaptığının arkasında dur ... burun kıvıran smiley misali :)
yorum size değil neden atladiniz ki ?.....Tanri bile ölmeden yargilamazken lutfen konu ile ilgili yorum yapin kimse rencide olmasin!
Atlamak!yorum size değil neden atladiniz ki ?.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?