- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
-
Evet zaten eski eşiyle de güvensizlik yüzünden ayrılmışlar diye biliyorum. Bunun hataları yüzünden. Ve hala aynı sekilde devam ediyor... Daha ne istiyor gerçekten bilmiyorum onu ne kadar çok sevdiğime kendisi bile şaşırıyordur, benim yaşlarımda biriyle bir daha olabileceğine ve onu bu haliyle kabul edeceğine ihtimal bile vermiyorum.Konu sahibi bak burada o kadar çok konu var ki.
Kendisinden yaşça büyük boşanmış cocuklu adamlarla evlenip hergun buraya konu açan çok mutsuz olan pek çok genç kadın var.
Buradaki boşanmayla ilgili konuları da okursan pek çok kadının ne kadar cabaladigini fark edersin.
Genelleme yapmıyorum elbette istisnalar vardır ama bir kadın çocuğuyla bosaniyorsa o adamdan pek hayır bekleme derim.
Yahu sayın üye , adam peşinden divane mi olsun istiyorsun? Dağları mı delsin ? Neyin çabası ?
Halen çok sevsem de seni , soğudum senden cümlesi nasıl bir cümle Allah aşkına ?
Ülkemizde kadınların çoğu bıçak kemiğe dayanmadan boşanmayı düşünmüyor. Hele çocuk varsa , gözünün üstündeki kaş bile affetme sebebi olabiliyor.
Bir kadının olduramadığı adamı sen mi yola getireceksin ?
Eşimi 20 yıldır tanıyorum . Ama eski konulardan dolayı bana trip atıp soğudum dese , git az ötede soğu derdim .
Peşinden koşup erimmmmm yiğidimmmm demezdim yani .
Terk etmezsin sen bu adamı , bari limitlerini zorlama .
Allah akıl fikir versin gerçekten kendinize yazık ediyorsunuz .
Valla sizin sevginiz de hiç sağlıklı bir sevgi değil.Evet zaten eski eşiyle de güvensizlik yüzünden ayrılmışlar diye biliyorum. Bunun hataları yüzünden. Ve hala aynı sekilde devam ediyor... Daha ne istiyor gerçekten bilmiyorum onu ne kadar çok sevdiğime kendisi bile şaşırıyordur, benim yaşlarımda biriyle bir daha olabileceğine ve onu bu haliyle kabul edeceğine ihtimal bile vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?