• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi kırdım:(((

loversound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
138
0
96
İstanbul
arkadaşlar sevgilimi kırdım ve üzdüm.hatamı anladım.özür diledim sevgilimden fakat kendimi affettirmek için birşeyler yapmak istiyorum.hediye almak anlamında değil bu.değer verdiğimi göstermek anlamında.fikirlerine ihtiyacım var...

son zamanlarda biraz sorumsuz davrandım.dediklerini yapmadım.kavga etsekte nerde olduğunu haber ver derdi.bende sinirlendim ve aramadım....
gerektiği kadar değer vermediğimi düşünüyor.aslında çok seviyorum ve çok değer veriyorum.

son zamanlarda biraz sorumsuz davrandım.dediklerini yapmadım.kavga etsekte nerde olduğunu haber ver derdi.bende sinirlendim ve aramadım....gerektiği kadar değer vermediğimi düşünüyor.aslında çok seviyorum ve çok değer veriyorum.

"Dediklerini yapmama"yı sorumsuzluk olarak alıyorsunuz, enteresan, kavga etseniz de nerede olduğunuzu haber vermemek mi hata?.. Varsayalım size düzgün davranmadığı için tartışıyorsunuz, tavır yapıp hakkınızı arayacağınız yerde coğrafi konum raporu mu vereceksiniz beyefendiye?

Sizin de sinirlenmek, aramamak, kendinize dönüp kendinizi dinlemeye hakkınız var...

Evli barklı kadınlar bile yeri geldiğinde gözlerini karartıp haklarını ararken genç kızların çocuklu hanımlar gibi erkek arkadaşlarına bu denli tabi olmalarını, onların "dediklerini yapmadım" diye iç çekmelerini. suçlu hissettikleri noktada (ben de hatanız var sandım akannehir ) özür dilemiş olmalarına rağmen "ne yapsam da gönlünü alsam" gayretlerini anlayamıyorum. Adamlarda heyecan bırakmıyorsunuz ki, alttan al, ne derlerse yap, ilgiye boğ, adam sahiden boğuluyor sonra bir konu daha açılıyor: "Sevgilim neden ilgisiz?" Adam sevgi arsızı olmuş, sizin de sevilme ve ilgi ihtiyacınız olduğunu unutturup sonra bundan şikayet etmeyin... İki kişilik seven iki kişilik üzülür... :1closedeyes:

Yine de bu boyunduruktan memnunsanız ve hata olarak görüyorsanız yaptığınızı özür dilemişsiniz işte... Açılımı da şu olmuş "Kendi bildiğimi yaptm, özür dilerim"... İnsan hür iradesi için neden özür diler ki? :delphin:

sorumsuzluktan kastım nerde olduğumu haber vermemek değil.o farklı bir konu.sinirlenip nerde olduğumu haber vermemek farklı bir konu.yinede düşüncelerinize saygı gösteriyorum.

"Sorumsuz davrandım" cümlesini açarsanız daha sağlıklı yorum yapılır, fikir verilir zira anlattığınız kadarından özürden fazlasını gerektiren bir durum göremedim... Haliyle anlattığınız kadarını sorumsuzluk olarak ifade etmişsiniz gibi bir mana çıkmış, alıntı yaparak yazmıştım, cümleler art arda... :kahve:

Diğer görüşlerim baki, tekrarlamama lüzum yok sanırım... :delphin:

erkekler çabuk unutur, özür dile geç fazla dileyipte bi taraflarini kaldirmaya gelmez bunlarin ;)

böyle bi dedektör icat etcem, kızlar taksın her yer değişikliğinde sevgililerine mesaj gitsin. hem ben parayı kırarım hem de çitfler böyle sebeplerden kavga etmez. :icecream:

- cisim şu an ataşehir mevkiine doğru yola çıktı tamam.

böyle bi dedektör icat etcem, kızlar taksın her yer değişikliğinde sevgililerine mesaj gitsin. hem ben parayı kırarım hem de çitfler böyle sebeplerden kavga etmez. :icecream:

bana bundan fazlasi lazim ama :))))))))))))))

december yeminle kırıksın kızım yaa:)))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:

bana bundan fazlasi lazim ama :))))))))))))))

sempatiksalakcinni
müşteri memnuniyeti önemli tabi. ne gibi mesela?
hmmmm etrafında kim olduğunu da bilmek ister sevgili kısmı değil mi CADIARZU

- cisim gece 3 te bardan çıkarken görüntülendi, yanında da kıllı bir cisim var. :1ninca:

december yeminle kırıksın kızım yaa:)))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:

kk öperrrrrrrr :lepi: :roflol: :roflol::roflol:

sempatiksalakcinni

- cisim gece 3 te bardan çıkarken görüntülendi, yanında da kıllı bir cisim var. :1ninca:
:

örnegin bu olabilir tabiiii hihoyyyt :jeyyar:

december harıka hatunsun beee koptummmmm:):):):)

konu sahıbesı arkadasım bencede bısı yapma özrunu dıle gec erkek mılleltı emın ol unutur:)

sempatiksalakcinni

kk öperrrrrrrr :lepi: :roflol: :roflol::roflol:

kk öper mi:))))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadas cıddı bır soru sormus bazıları dalga gecer gıbı cevap vermıs cok uzuldum arkadas adına böyle durumlarda dalga gecer gıbı cevaplar almak ınsanı cok üzer

niye üzülsün yav. zaten kızcağız suçlu olmadığı halde özür dilemek zorunda hissediyo kendini, azcık neşelendirelim dedik fenamı ayol. hiç iyilikten anlamıyonuz. :umursamaz:
aman çok istiyosanız sevgililerinizin otuna yokuna üzülün ağlayın erken kırışın banane :ecrin_bebek:

Back
X