- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.931
- 408
- 40
- Konu Sahibi streshanim
Bakın kilit cümle bu işte, kızıyor neden kızıyor, siz yetişkin bekar erkek kuzeninizle başbaşa onun onun evinde tatil yapıp kalmaya gidiyorum dediğinizde tamam okey o senin kardeşin diyebilecek bir yapıda biri mi mesela abisi kuzeni ile evli bir adam hayatta böyle birşey demez. Peki sizden istemediği bir şeyi o neden yapıyor; üstelik zorunlu bir durum bile değilken.Kusura bakma ama o kızın niyetinin sevgilinde farkında ve bence suçunu bastırıyor. Ailesinde hiç bu tür beraberlikler olmayan birine bu durumda uyardığınızda sert tepkiler verebilir ama kardeşi kuzeni ile evli bir adam bunu yapmaz. Kardeş olarak görse bile size makul bir şekilde açıklama yapıp, bir daha bu durumun önüne geçeceğinin sözünü verir, sizide kızla tanıştırırdı, çok samimilermiş ya . Kusura bakmayın ama bence erkek arkadaşınız her şeyin farkında, burada sizin önceliğiniz o kızdan çok sevgiliniz olsun, sizin makul taleplerinizi bile anlamayan, saygı duymayan bir adamla nasıl olacak. Böyle ufak tefek şeyler evlilik fragmamıdır. Şimdiden kuzenin isteğini sizin endişenize tercih eden bir adamla nasıl olacak üstelik erkek arkadaşınız çocuk değil 30 yaşını çoktan geçmiş biri, siz uyarmadan o kızla arasına yanlış anlama olmasın diye mesafeyi kendi koymalıydı. Koymuyorsa bu onun karakterini ve sizin buna benzer durumlarda çok üzüleceğinizi gösterir.Aynen ne isin var bekar evinde ya. Valla sinir oluyorum.ben bu kizi nasil uzak tutacagim bilmiyorum. Sevgilime soyledigimde kızıyor yok oyle bisey diyor.