memurluktan alma gerekçelerini ben tam anlayamadım,daha net açıklar mısın?
memurluktan atılmak için çok ciddi nedenler olmalı. bence bunu öğrenin. sonuçta yeni yakınlaşmışsınız ve ilişkiniz ciddiye gidecekse neden memurluktan atıldığını bilmeniz gerekli..
Eğer 657 ye tabiyse işe başlama tebliği eline gectikten sonra hickimse hicbir davayla onu isten atamaz öle bir kural vs yok.
Ama 4/b li yada diğer sözleşmeli türlerdense onu bilemem.
Hemen kararı bozdurmak icin usulsüzlük yapılmıştır die dava acsın.
İlk defa duyuyorum bir memurun görevden alındığını :S
benim anlayamadigim ne biliyon mu:
seni cok seviyo, ve tek seni düsünüyo o zaman niye gidiyo ki, niye senin yaninda kalmiyo.
is bulma sansi var diyosun, gitme nedeni ne?
cnm okadar sıkkın ki kızlar napcam nasıl anlatcam hiç bilmiyorum ben ve erkek arkadaşım aynı kurumda çalışıyoruz ben sözleşmeli oda kpssyle atandı kadrolu memurdu yaklaşık iki yıldır aramızda güsel bimuhabbet vardı bana çok aşık ama ben ona aşık değilim 1 aydırda biraz daha yakından tanımaya karar verdik birbirmizi çok güsel gidiyodu herşey... erkek arkadaşım aynı zmanda ankarada üniversite kazandı okumaya başladı işte arada gidiyo sınavlara giriyo derslere giriyo geri geliyodu... bu yine okulda ve dün bihaber geldi kuruma işine son verilmiş die şok olduk tabi bunu aradım açmadı tlf nese akşam açtı konuştuk çok kötüydü ağlıyodu sana karşı mahcubum diyo bende elimden geldiğince teselli etmeye çalışıyorum ama artık kendi memleketine gidicek burada yapcak bişisi kalmadı dava falan açılcak işte ama artık burda benim yanımda olmuycak 2 yıldır tanıyorum muhteşem biri 1 aydırda bişiler paylaşmaya karar verdik şu başımıza gelenlere bakın nolcak şimdi napmalıyım ben nasıl davranıyım kafam allak bullak ya ???????? biakıl verin bana beni çok seviyo buna eminim dün işini kaybetti ama umrubnda bile değil o tek düşündüğü benim biliyorum çünkü asla işsiz kalmaz kpss puanı falan çok iyi ama ayrılık var işte canımızı sıkan ohalim böle kızlar anlatırken saçmalamış olabilirim cnm sıkkın kızlar k.bakmayın şimdiden çok saolun.
2 ay buyuk olsa bileee (35 yasından buyuk galıba erkek arkadasın).sınava gırdıgı tarıh esas alınır...ilk girdiğinde yaş problemi varmış 2 ay büyükmüş aranılan şartlara göre ataması yapılıyo fakat yaşından dolayı dava açılması gerektiği için bekletiyolar 5 ayda sonuçlanıyor bu dava ve kazanıp işe alımı yapılıyo 6 ay sonra asaleti falan geliyo 3 yıldırda görev yapıyo zaten ama genel müdürlük yeni bidava açıp böle olmamsı gerektiğine kaanat getirerek işine son verme oluyo böle işte....
memurlukta asaletini aldıktan sonra atılma gibi bir durum olacağını sanmıyorum cnm. bence sana öyle anlatıyor. kurumlar neleri idare ediyorlar 2 ay büyük diye onumu idare etmiyecekler. valla ben 4 bliyim bizim sözleşme imzalamamıza rağmen atılma konusu memurlarla aynı yüz kızartıcı suç. amieiyle felan tartışmışta olabilir soruşturma sonucunda böyle bir işlem başlatmışlardır. 2 aylık durumunuda bahane göstermişde olabilirler. daha 2 ay tanıdığın birisi iin çok fazla güven duymamalısın neleri var bir bilsen. kurumlarda çalışan erkeklerin geneline güvenim yok benim açıkcası. bende eşimle aynı kurumdayım ama aynı zamand girdik ve o zamandan beri beraberiz o yüzden tek eşime güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?