Sevgilimi memurluktan aldılar napcaz şimdi biz ya:(

karagul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
157
0
316
İstanbul
2 yıldır tanıyorum muhteşem biri 1 aydırda bişiler paylaşmaya karar verdik şu başımıza gelenlere bakın nolcak şimdi napmalıyım ben nasıl davranıyım kafam allak bullak ya ???????? biakıl verin bana beni çok seviyo buna eminim dün işini kaybetti ama umrubnda bile değil o tek düşündüğü benim biliyorum çünkü asla işsiz kalmaz kpss puanı falan çok iyi ama ayrılık var işte canımızı sıkan o halim böle kızlar anlatırken saçmalamış olabilirim cnm sıkkın kızlar k.bakmayın şimdiden çok saolun.

Son düzenleme:
memurluktan alma gerekçelerini ben tam anlayamadım,daha net açıklar mısın?

memurluktan atılmak için çok ciddi nedenler olmalı. bence bunu öğrenin. sonuçta yeni yakınlaşmışsınız ve ilişkiniz ciddiye gidecekse neden memurluktan atıldığını bilmeniz gerekli..

sanırım mesai saatlerinde fakülteye gittiği için çıkarılmış doğru mu?
valla böyle küt diye çıkarılma duymadım hiç, bunun bi öncesi uyarsı falanı filanı olmalı
hiç bişey olmasa insan sezer ayol

memurluktan alma gerekçelerini ben tam anlayamadım,daha net açıklar mısın?

ilk girdiğinde yaş problemi varmış 2 ay büyükmüş aranılan şartlara göre ataması yapılıyo fakat yaşından dolayı dava açılması gerektiği için bekletiyolar 5 ayda sonuçlanıyor bu dava ve kazanıp işe alımı yapılıyo 6 ay sonra asaleti falan geliyo 3 yıldırda görev yapıyo zaten ama genel müdürlük yeni bidava açıp böle olmamsı gerektiğine kaanat getirerek işine son verme oluyo böle işte....

Eğer 657 ye tabiyse işe başlama tebliği eline gectikten sonra hickimse hicbir davayla onu isten atamaz öle bir kural vs yok.

Ama 4/b li yada diğer sözleşmeli türlerdense onu bilemem.

Hemen kararı bozdurmak icin usulsüzlük yapılmıştır die dava acsın.

İlk defa duyuyorum bir memurun görevden alındığını :S

657 tabi tebliğat için işlemleri başlattıo itiraz davası falan açıldı buradki durumu falanda göz önüne tutulucak falan dei ççünkü herkes çok memnundu bakalım nolcak davanın sonu ama davnın sonucuna kadar gelmiycek artık buraya

ben bunu da anlayamadım kusura bakma sabah mahmurluğu herhal.böyle bir şey yaşayan bir insan hakkını arar ülkeyi terk etmez.niye gidiyor ki mücadele edeceği yerde...

benim anlayamadigim ne biliyon mu:
seni cok seviyo, ve tek seni düsünüyo o zaman niye gidiyo ki, niye senin yaninda kalmiyo.
is bulma sansi var diyosun, gitme nedeni ne?

Son düzenleme:
benim anlayamadigim ne biliyon mu:
seni cok seviyo, ve tek seni düsünüyo o zaman niye gidiyo ki, niye senin yaninda kalmiyo.
is bulma sansi var diyosun, gitme nedeni ne?

karsta iş bulma imkanı yok ama tekrar tercih yapıcak burda arkadaşlarıyla kalıyodu zaten ailesi başka şehirde dava süresincede burda kalamaz ki zaten okuluda varya oaraya gitcek yani benim derdim biz aynı yerde çalışıoduk aynı şehirde kalsa bile birbirimizi görebilmemiz zor

walla bende memurumm calıstıgı kurum kpss ıle eleman alıyorsa ataması dpb(devlet personel baskanlıgı) ıle yapılır.Çalıstıgı kurumda bakanlıklara baglı merkez yada tasra teskılatlarıdır...

Memurluktan cıkartılma okula gıdıyorsan dıye olmaz tam tersı memurluk maddesi yanı 657 ye göre okuma hakkı kımsenın elınden alınamaz.Ben sınavlarım var dıyorum ızın alıyorum bakan gelecek olsun kımse vermem dıyemez...
Vermeyen amir sorumlu durumdadır...
Memuriyete son verılme durumuna gelince yüz kızartıcı olaylar(rüşvet,makamı lehine kullanma,çıkar sağlama...)
bunda bile dank diye olmaz once açıga alırlar dava kesınlesınce gorevden alınırlar....
İşe kör kütük sarhos gelen memura bile kınama cezası yada kısa surelı uzaklastırma verılır...
Ne yapmıs senın arkadasın bölee??

ama okul kesınlıkle alakalı degıl...

2 ay buyuk olsa bileee (35 yasından buyuk galıba erkek arkadasın).sınava gırdıgı tarıh esas alınır...
asalet suresi boyunca yanı 1 yıl boyunca o davanın gorulmesı gerekıyor kı erkek arkadasının dava acmasına gerek yoktu kurum sorumlu...

yanı kurumun başlatmaması gereklı..verilen haklar gerı alınamaz hiçbir zaman..2 yıldır memur olan bırı asaletını kazandıysa filli sıfata kavusmus demektır...

bana da biraz garip geldi ama delyshe gibi duruma tam vakıf olmadığım için susmayı tercih ettim.ayrıca ordaki üni.'dekiler merkeze rahatlıkla gidip gelebiliyorlar.yani merkez ile mesafeleri var ama ulaşımları da kolay.seninki de koşarak gelmeyeceğine göre niye görüşmeniz zor olsun ki?ha maddi açıdan kalamaz diyorsan,part time bir işle bir müddet hayatını idame ettirebilir bence...sonuçta migrosunuz da var,karpanız da var,sema damla pastaneniz de var ve bi sürü yeriniz de var iş bulabileceği...

Bende bir devlet memuruyum ve memurluktan atılma öyle kolay kolay olmaz. 657 ye göre hangi hallerde memurluktan ilişik kesileceği bellidir.
Ayrıca yaş sınırı kpss sınav tarihi itibariyle geçerlidir.
Yaniii arkadaşınız muhtemelen atılma sebebini sizden gizliyor. Bence asıl sebebi öğrenin, ilişkinizin devamı içinde doğruyu öğrenmeniz önemlidir.

ilk ataması olduğu zaman atandığı bölümün şartları varmış 28 yaşını doldurmamış olmak gerekiyormuş ee burda 28in içindeymiş klavuzda yazan bu fakat kurumun açıklamasına görede 28e girmemiş olmak böle oluncada 2 aylık bisüreden dolayı işe alımında sorun oluyo ve dava açılıyo kazanıp işe başlaması oluyo memurluktan alınma konusuda şuan için dava açılıyo ama daireye gelmiyo die biliyoum yani yüz kızartıcı bisuç işlemesi gibi bişi söz konusu bile olamaz çünkü gerçekten çok ii biri ek iş bulmasınada gerek yok zaten bu süreçte ücret alıyolar sadece çalışamıyolar....sormak istediğim memurlukla davayla yada işle ilgili bişi değildi benim sizlere danıştığım konu ikimiz arasında olan ilişkiyi nasıl etkiler bu ben bu süreçte ona nasıl davranmalıyım sizce??

Arkadaşın memur olduğuna göre, daha önce açılmış davaları da kazandığı halde işine son veriliyorsa, kesinlikle hemen bulunduğu yerdeki bölge idare mahkemesine başvurup yürütmeyi durdurma kararı almalıydı. Ve bu kararı aldıktan sonra yaklaşık bir, en geç iki ay içinde işine de geri dönerdi, o zamana kadar hak edilmiş parasını da misli ile alırdı. Üstelik diğer arkadaşlar da pek çok yerde haklı, önce kınama, savunma, birkaç gün uzaklaştırma, maaş kesme gibi cezalar alırdı.
Bizim asker komşumuz, askere tokat attığı için sözleşmesi feshedilecekti o da hukukun bütün yollarını kullanarak , işine döndü, parasını da fazlasıyla aldı.
Hukukun yollarını bilmeden, denemeden şudur budur diye ümitsizlie düşmeyin. Kolay gelsin.

Bir de aranızdaki münasebete gelince, bu süreç içinde psikolojik desteğini kesinlikle esirgeme. Hayat müşterektir. gerekirse bu aşamada bir uzmandan yardım alın. ne olursa olsun, taraflardan birinin işine son verilmesi travmadır. Kolay gelsin.

memurlukta asaletini aldıktan sonra atılma gibi bir durum olacağını sanmıyorum cnm. bence sana öyle anlatıyor. kurumlar neleri idare ediyorlar 2 ay büyük diye onumu idare etmiyecekler. valla ben 4 bliyim bizim sözleşme imzalamamıza rağmen atılma konusu memurlarla aynı yüz kızartıcı suç. amieiyle felan tartışmışta olabilir soruşturma sonucunda böyle bir işlem başlatmışlardır. 2 aylık durumunuda bahane göstermişde olabilirler. daha 2 ay tanıdığın birisi iin çok fazla güven duymamalısın neleri var bir bilsen. kurumlarda çalışan erkeklerin geneline güvenim yok benim açıkcası. bende eşimle aynı kurumdayım ama aynı zamand girdik ve o zamandan beri beraberiz o yüzden tek eşime güveniyorum.

cnm şuan zaten itiraz falan edildi yani işten alınmada gelmiyo işe şuanda dava sonuşanıncaya kadar inş geride döner 2aydır tanııyorum ben 3 yıldır aynı yerde çalışıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…