Sevgilimi memurluktan aldılar napcaz şimdi biz ya:(

memurluğa alınma şartlarını alınırken taşımıyorsa kaç yıllık memur olursa olsun idare hatasını fark edince memurluktan çıkarabilir ama siz yaş şartını taşıdığını düşünüyorsanız dava açın

ben -açılan davaları anlamadım çünkü tahminim erkek arkadaşınız memurluktan alındığı için dava açtı sonra karar lehine çıktı idare de temyiz etti falan idarenin dava açmasına gerek yok çünkü erkek arkadaşını işten çıkrmak için

ya da başka bir sorun var ceza davasında suç duyurusunda bulundu bence sen konuyu tam bi öğren

memurluktan kurallarından ve şartlarından anlamam ben o konuda yorum yapmiym ama, madem karsta iş bulamıyo, ikinizde aynı şehirde iş bulsanız? yani başka bi şehirde. veya iyi kötü demeden karsta ne iş bulursa grsin para biriktirin ikinizde aynı şehirde iş bulun, evlenin
tamam hoş şeyler değil yaşadıklarınız ama, üzülmeyi bırakıp yapıcı olun, halledilmeyicek bi sorun değil bence

konuyu iyice anla sonra zor gelir hazmetmek

bu süreçte yapacağın tek şey işe sahip olmasını sağlamak. önce iş sonra eş... para olmadan saadet olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…