Sevgilimi mi stalklıyor ?

Boşa kuruntu yapıyorsunuz. Erkek arkadaşınız artık unutmuştur o duygularını. Yoksa neden sizinle birlikte olsun ki? Kız dediğiniz gibi takip etse bile sorun değil.

Ay hemen bir hikaye patlatayım. Erkek arkadaşımla sevgili olduğumuz ilk zamanlarda okulda yanımıza tanımadığımız bir kız geliyordu arada. Ben de kızla arkadaş olmaya çalışıyorum sohbet ediyorum falan. Sonra erkek arkadaşım kızdan rahatsız olduğunu söyledi. Aa dedim neden? O zamanlar böyle kıskanç değildim tabi hayat beni bu hale getirdi :KK70:Meğer benden önce bu kızdan hoşlanıyormuş. Kız reddedince bir daha konuşmamışlar. Taa ki biz sevgili oluncaya dek. Ben de bu olayı biliyordum ama kızın kim olduğunu bilmiyordum bu şekilde öğrendim. Öğrenince ne yaptım peki? Belki kız artık ona karşı bir şeyler hissetmediğini bildiği için yani erkek arkadaşımın bir sevgilisi olduğu için rahatça gelip konuşuyordur diye düşündüm. Sonra kız ben yokken erkek arkadaşıma gidip sarıldı bir gün :KK68: Ay gerginim puff deyip sarılmış tatlı şey :KK68:Kıza bir şey demedim hatta hala haberi yoktur. Bu da böyle bir anı yani dikkatli olun. Reddeden kız bir daha dönüp bakmaz gibi bir olay yok ama kızı böyle takip etmenize de gerek yok.

Önemli olan kızın niyeti değil erkek arkadaşınızın niyeti. Benim eski erkek arkadaşım uzun yıllar beraber olduğu kız arkadaşından ayrılmıştı. Biz tanıştık çokta iyi anlaştığımız bir dönemde adam depresyona girdi terk etti beni. Ayrıldıktan sonra bir iki kız arkadaşı daha olmuş. Yaklaşık bi 4-5 sene sonra ilk kız arkadaşı ile evlendi. Bugün geriye baktığımda Allah beni kurtarmış diyorum. Sonuç olarak istediğin kadar kork, istediğin kadar sev, istediğin kadar takip et erkek arkadaşın eğer o kızı unutamamışsa senden sonra 30 ayrı kişi ile de çıksa gider onunla ilişkiye başlar (kız da isterse tabi)

Demek istediğim çok şeeeeaaapma :-)

Bu kadar derinlemesine yaşamayın hayatı ya.
Oglanin da aklı celincekse bırak celinsin karaktersiz der gecersiniz

Erlek arkadasinin aklini çelebilecekse, başkası da çeler. Böyle ezik olmayin lütfen. Özgüvenli olun. Boş boş oturup fake hesap takip etmek yerine, gidin bir kitap okuyun.
El cami yi okuyorum cok garip duygular icerisindeyim bende bilmediğim bazi seyleri öğrendim. Hayat o kadar kısa ki ne öğrensek kar bence okumak lazım

Kızın kimi takip ettiğini bulmak için erkek arkadaşınızın bütün arkadaşlarının takipçilerine mi baktınız? :KK57: Aklıma başka bir yöntem gelmedi. Eğer yönteminiz buysa pek sağlıklı bir hareket değil.

Sizi sevmiyorsa aklı çelinebilir ve sizi sevmeyen adamla uğraşmanıza gerek yok.

zor degilmi ya boyle yaşamak kiz reddetmis niye donup donup baksin bakacak olsa ozaman kabul ederdi zaten

Sosyal medyada yalnız insanlar patlamaya hazır bomba gibi dolanıyor. Kimin ilişkisinde patlarsa artık belli değil.

Önüne soyunup yatan kadın görse kafasını çevirip gidecek erkekler varken, neden bu şüpheyi hissettiğiniz bir adamla birlikte olasınız ki?

Çeler çelmez gibi bir cevabı yok bunun. Sorgulayacağınız şey size bunu düşündürmesi.

Ah biz kadınlar ne yazikki erkekleri birazda biz simartip tepemize cikariyoruz... o kadar üstüne düşmeyin gidecekse zaten önüne set koysan tutamazsin... .:KK69:

Belki sevgilinin arkdaşından hoşlanıyordur veya başka bir arkadaşından olamaz mı ? Niye herşeyi üstünüze alınıyorsunuz.Zaten kız istese şuan sevgiliniz onunla olurdu demekki istememiş.Ortada birşey yok ki neyi dert ettiniz bu kadar anlamadım?

Back
X