Sevgilimi nasıl takip ederim

İkinizde iphone kullanıyorsanız konumunu takip edebilirsiniz. Androidde de oluyordur belki bilmiyorum. Ama ne gerek var ki. Bu düşüncelere girdiyseniz geçmiş olsun o ilişkiden bir halt olmaz.

merhaba iyi günler nışanlımı nerde nasıl olduğunu nasıl takip edebilirim onun haberi olmadan
Abla şöyle yapıyosun, enişte bi şeyle meşgulken (oyun falan oynarken) ensesinden ÇAT! bi çip basıyorsun. O ne olduğunu anlayana kadar ayyy canım böcek vardı galiba diyip geçiştiriyorsun. ondan sonra aklından geçenleri, yolda yürürken kestiği kızları falan hepsini evde oturur full hd izlersin.

İPhone’da Bul uygulaması var. Bizim ailede kullandığımız.

Ancak güven duymadığınız kişiyle evlenecek olmanız yeterince üzücü.

takip etme gereği duydugunuz insanla evlenmeyin. onuda geçtim, ya bu hayatinizdaki insanlari kocaniz bile olsa neden hayatinizin tam odak noktasina yerlestirip, butun dunyanizi bu insanlarin etrafinda cevirip işi takip etmelere kadar göturuyorsunuz bunu hiç anlamiyorum ben.

Artık bu kadarının şaka olmasını diliyorum. Yahu güvenmiyosanız ayrılın neden ekstra çabalar. Şahsen güvenmediğim adamla nişanlı kalmazdım. Adamda sorun yok ben kuruntuluysam da adama yazık olur diye nişanlı kalmazdım. Önce tedavi olurdum..

Biri beni takip etse hayatımı kurcalasa eşim dahi olsa sapıklıktır tacizdir.
Suç işlemiş olursunuz.
Belli ki şüpheli durumları var vurun tekmeyi gitsin boşanmak daha zor nişan atmak 3 saniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…