Sabahın 5 inde gelmesine bişe diyemem çünkü benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen gececi olduğunda bende uyumuyorm buraya bakıyordm bende yeni sayılırım ama bakıyordum yaniSabahın beşinde gelmiş yeni üyeerkek olduğunuzu da bu kadar belli etmeyin.
Kucağına oturduğunda tık yoksa işin zorsevgilimle evde kucaginda otururken opusuyoruz ama beni ellemiyo ben ellemesini ve ona dokunmak istiyorum nasıl tahrik edebilirim
Ben de ameliyat olduğum için bu aralar geceleri buradayım. Fakat bir kişi üyelik aldığı gün gecenin beşinde yarım yamalak Türkçesiyle sevişmeli, kucağa oturmalı, ellemeli falan konu açıyorsa ve bu üyelik alır almaz ilk konusuysa beni şüpheye düşürür.Sabahın 5 inde gelmesine bişe diyemem çünkü benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen gececi olduğunda bende uyumuyorm buraya bakıyordm bende yeni sayılırım ama bakıyordum yani
Benim dişil enerji ancak bana kadar yetiyor yardımcı olamıycamsevgilimle evde kucaginda otururken opusuyoruz ama beni ellemiyo ben ellemesini ve ona dokunmak istiyorum nasıl tahrik edebilirim
Aslında bi şekilde sadece kadınlar üyelik alabilse daha sağlıklı olabilir sonuçta hemen hemen herşey konuşuluyor burdaBen de ameliyat olduğum için bu aralar geceleri buradayım. Fakat bir kişi üyelik aldığı gün gecenin beşinde yarım yamalak Türkçesiyle sevişmeli, kucağa oturmalı, ellemeli falan konu açıyorsa ve bu üyelik alır almaz ilk konusuysa beni şüpheye düşürür.
Gece yorum yazan herkese erkek demiyoruz. Endişelenmeyin.
Çok teşekkürler beni onure ettin sggdhxjxkkd
Kucağında öpüşürken tahrik olmuyosa o kucakta yerin yoktur şekerimsevgilimle evde kucaginda otururken opusuyoruz ama beni ellemiyo ben ellemesini ve ona dokunmak istiyorum nasıl tahrik edebilirim
Adam belki boşalıp rezil olmıyım diye sıkıyor kendini. Öbüşmekten başka şey yaptıkları yokmuş.Kucağında öpüşürken tahrik olmuyosa o kucakta yerin yoktur şekerim
Öbüşmek dkfjdjfAdam belki boşalıp rezil olmıyım diye sıkıyor kendini. Öbüşmekten başka şey yaptıkları yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?