- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
-
Senin hemen kendini oyalayacak birsey ler bulman lazim canim.. Benim bir arksdasim boyle bir iliski yasamisti kiz izmir erkek istanbuldaydi.. Kiz cocuga mesajlar yaziyor cevap alamayinca ki cocukta hep arkadaşlarıyla ydi kiz sinir krizi gecirip kufur bile yazip sonra Özür ler diliyordu..Cok zor.. Allah yardimcin olsun ama ustune vardikca uzaklasir.
bak sana geçmişte yaşadığım bir ilişkimden bahsedeyim. ünv. çağlarımdı. birisiyle kmlerce uzaktan bir ilişkiye başladık. yurtdışında olduğundan telefonde bile sıkça görüşemiyorduk, mesaj atamıyorduk dilediğimiz gibi. yurtta kalıyordum ve sadece bazı akşamlar yurdun internet kafesinden görüşebiliyorduk. bu böyle 1 sene kadar sürdü. onu çok seviyor, kıskanıyor, özlüyor, bir mesajıyla dünyalar benim oluyordu. uzaktan ilişki deyince, internetten tanıştığım falan anlaşılmasın. utangaç biri olduğundan bana oraya gittiğinde açılabilmişti. neyse zaman geçti ve bu izne döndü. Aman Allah'ım ne olduğunu anlayamıyordum ama benim tüm aşkım bir anda bitivermişti. ama birşey diyemiyordum bir bahane bulamıyordum. işin en kötüsü aslında bunu kendime bile itiraf edemiyordum ve bu şekilde bir süre devam ettim. artık dönmüştü yanımdaydı, ama ona olan sevgim bitmişti. sonradan ayrıldım. işini gücünü bahane ettim ve bitirdim.
diyeceğim şu ki; insanın içinde birşeyler bitince bitiyor işte. bahaneler sıralanıyor sonra. (çok geçerli bir bahane varsa amenna) peşine düşüpte kendini üzme sakın. diyeceksin ki konuşmak kolay; evet haklısın kolay.. ama bende yenilerde nişanı atmış biriyim, çok tuzum kuru değil anlayacağın.
maddi sıkıntıdan dolayı hala düzelememiş olabilir, ama sana tavsiyem, o ne kadar arıyorsa o kadar ara. ne kadar mesaj atıyorsa, o kadar at. üzerine gidersen iyice soğutursun kendinden. soğukkanlılığını koru ve stratejik oyna
ya aslında haklısın ama onun da psikolojisıni düşünmek gerekiyo biraz normal böyle davranması ama keşke davranmasa sen de onun gibi kalabalık arkadaş gruplarıyla zaman geçirsen o zaman belki anlayabilir ne hissettirdiğini sana şu an sadece stres atmayı zaman geçirmeyi düşünüyo gibi
Erkeğin üzerine nekadar cok düşersen bi okadarda bikar. Bi süre az ara ve msj cek bakalım ne olacak? , belki dikkatini çeker bu durum. Ve onun yaptığı gibi arkadaşlarımla yim de ara ara onun gibi davran Evdeysen bile kiz arkadasimlayim de onun sana yaptığını ona yap bakalım Anlicak mi, tabi bu süreçte sabretmen gerek. O sana yazarsa hemen cvp verme biraz bekle. Tavsiyem bunlar umarım aranı eskisi gibi olur. Ama eger senden biktiysa veya baska birsey elinde sonunda ayrılır zaten. Kendini üzme hic kimse icin değmez, istediği kadar iyi veya kötü olsun yinede değmez, öncelik kendinsin sonra başkaları. .
Ben senin pesinden yıllarca kostum tek arkadasım sendin simdi birileriyle görüsmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor diyip duruyor
2008'den bu yana süren bir iliskim var. Sevgilim benden 500 km uzakta yasıyor.
Cıkmaya basladıgımızda gercekten ikimiz de cok kücüktük ama o heyecan o yasaklar ve uzaklık bizi her gün daha fazla bagladı birbirimize.
Hic bir zaman ondan süphe duymadım, cok kötü kavgalar etmedik, biribirimize hakaret etmedik, aileler hic bir zaman bir sorundan haberdar olmadı.
Yaklasık bir bucuk sene önce büyük bir maddi sıkıntıya girdi ve ben ona elimden geldigi kadar yardımcı oldum ki halen olmaya calısıyorum. O gün bu gündür iliskimizde her sey tersine döndü.
O zamana kadar her seyin üstesinden geliriz diyen adam tamamen negatif bir insana dönüstü.
Uzun süredir yeni bir arkadas grubu var ve hemen hemen her aksam birileriyle bulusuyor.
Her gün kalabalıklar yani öyle tekli bulusmalar falan degil.
Ama öyle ki ben kendimi resmen arka plana atılmıs hissediyorum.
Yıllarca pesimden kosan adam simdi arkadaslar var diyor ve telefonu kapatıyor.
Kıskanclık, paranoyaklık ne varsa bundan sonra basladı, kendimi tanıyamaz oldum ve bu durum beni cok rahatsız ediyor.
Ben senin pesinden yıllarca kostum tek arkadasım sendin simdi birileriyle görüsmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor diyip duruyor. Kendimi duvardan duvara vurmak geliyor icimden. Yemin ederim yakınımda olsa bir gün kapısına dayanırım sinirimden.
Bazen gizlice gidip bi gün onu takip etmek geliyor icimden ama öyle bi imkanım yok maalesef.
Ne yapacagımı sasırdım artık telefonu elime alıp ne bahaneyle yazsam diyecek duruma geldim.
Benimle ayni durumda olan birisi varsa lütfen bir fikir versin inanın ne düsünecegimi bile bilmiyorum artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?