senin deyiminle "pespaye" halinin sorun olduğunu düşünmüyorum. insanları denemek için taktiklere başvurmak o kadar çocukça bi' hareket ki.. keşke yapmasaydın hadi yaptın "ben seni denedim aslında" demeseydin. geçmişte bunu yaşamış olsan da ki -seni yönlendiren şöyle giy, bunu yeme, şunu sür, spor yap diye senin üstünde tahakküm kuran bir insanla senin birlikteliğini sürdürmen ve buna göz yumman da çok saçma- tecrübeler her insan da aynı seyri göstermiyor malesef. muhtemelen çocuğun kafasını karıştıran birtakım şeyler olmuştur. senin almanya' da farklı oluşun türkiye'de farklı oluşun veya türlü sebepler aklını karıştırmış ve düşünceye sevk etmiş olabilir. yani, geldiğinde biraz zıtlıklar gördü, e senin bu farklılığın da biraz kafasını karıştırdı. üstüne sen de seni denedim deyince çocuk zıvanadan çıkmıştır, hakkıdır da.
bence durum böyle, şimdi senin yapman gereken onunla her şeyi detayıyla konuşmak, kavga etmeden tabii. biraz alttan al bence, çünkü böyle taktiklerle sevgilim dediğin insanın seni denemesi hiç hoş bi' davranış değil. umarım her şey güzel olur.