• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi test ettim ama fikirlerinize ihtiyacım var...

LimonlaZeytin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
24
8
1
32
Kızlar merhaba,
Benim erkek arkadaşım Alman. 6 aydır bir ilişkimiz var. Erasmusta tanışmıştık. Birkaç ay önce yanıma geldi. Ailemle tanıştı, bizde kaldı vs. O geldiği dönemde giydiklerime ve makyajıma özellikle dikkat etmedim. Uyumsuz ve rahat giyindim. (Tipik Almanlarda olduğu gibi) Makyaj bazen yapmadım bazen sadece bi göz altı kapatıcısı kullandım. Saçlarım da röfleli olduğu için cadı gibi göründüğüm bile oluyordu. Ama gördüm ki beni o halimle de seviyor. Bundan önceki erkek arkadaşım dış görünüşe çok takıntılıydı. Her gün topuklular, seksi kıyafetler, gece makyajı gibi ağır bi makyajla dolaşmamı isterdi. Vücuduma ve yediklerime karışırdı. Spor yap diye baskı yapardı, hakaret ederdi. Bununla beraber geçmişte yaşadığım başka şeyler de olduğundan bu çocuğu denemek için öyle paspal dolandım ortalıkta. Yoksa Almanya'dayken çok bakımlıydım. Ama bana parlayan gözle bakışları hiç değişmedi. Sadece kibarca söyledi Almanya'da olduğundan farklısın diye. Ben de " Türkiye'de çok ilgi çekici dolanmak istemiyorum abaza çok fazla. Korkuyorum normalde böyle değilim vs." diye açıkladım.Döndüğü 1 hafta bana soğuk davrandı ve kültürle ilgili sıkıntılar olduğunu ailelerin bu farklılığını düşündüğünü vs söyledi.Bunu da aştık. Ama dün konuştuğumuzda burada benim daha farklı ordayken daha farklı olduğumdan konu açıldı. Ve ben de itiraf ettim seni denedim ben diye. Olay orada patladı.Büyük kavga ettik. Beni gerçekten tanımadığını ve kötü karakterli biri olabileceğimi söyledi. Böyle bir şeyi daha önce yaşamadığını ve çok sinirlendiğini, onu neden kandırdığımı sordu. Ben de söyledim insanlara güvenmiyorum denemek istedim diye.Ama bu söylediği iki söz çok canımı yaktı. Ben yanlış mı yapmışım? Lütfen bana yardım edin...

demekki o da gayet tipe bakıyormuş açıkça söylemese bile
farklıydın derken bunu kastetmiş gibi
bence ayrılman daha iyi gibi baksana
ama deneme fikri hoş değil bence

demekki o da gayet tipe bakıyormuş açıkça söylemese bile
farklıydın derken bunu kastetmiş gibi
bence ayrılman daha iyi gibi baksana
ama deneme fikri hoş değil bence

Ne bileyim o kadar canım yandı ki bazı konularda... Onun da öyle olup olmadığını görmek istedim. Ayrıca gayette güzel bir sonuç aldım niye böyle tepki gösterdi ki? Tabiki o da bakıyordur dış görünüşe. Kim bakmaz ki. Ama manyaklık derecesini görünce onun da öyle olup olmadığını görmek istedim. Değilmiş. Bunu öğrenmek zorundaydım.

Banada erkek arkadasim böyle birseyi yapip sonra ben seni denedim dese acayip sinirlenir ve sogurdum hatta. Gecmisinizdeki erkek suanki erkek arkadasiniz degil. Hemen güvenmemekte ve temkinli davranmakta haklisiniz ama bir insanin görüslerini zaman icinde onu taniyarak ögrenebilirsiniz böyle sizin yaptigniz gibi degil.

Banada erkek arkadasim böyle birseyi yapip sonra ben seni denedim dese acayip sinirlenir ve sogurdum hatta. Gecmisinizdeki erkek suanki erkek arkadasiniz degil. Hemen güvenmemekte ve temkinli davranmakta haklisiniz ama bir insanin görüslerini zaman icinde onu taniyarak ögrenebilirsiniz böyle sizin yaptigniz gibi degil.
Haklısınız, teşekkür ederim...

'Deniyordum seni
sen seversin bunu' sarkisini gondereydiniz mabel matizden :)
Saka bir yana insan elbet denenir?herkes sevgilisine boyle ufak tefek kurnazliklar yapabilir ama bunu asssla soylemeyecektin.
Benim cok yakin bir arkadasim sirf nisanlisi özür dilerken 'bir daha olmayacak,zaten denemek icin oyle davrandim-bakalim ailem icin kotu bir kelime kullanacakmisin' dedigi icin az daha nişan atiyordu.
Gercekten de cok kirici birsey
Bu arada cocugun soğukluğu iliskinin devamini gorememekten kaynakli olabilir. Mesafe-kültür farkları... Gözünü korkutmuş olabilir. Ayrica teee alamanyalardan gelmiş adam pijemayla da karsilanmamali :)
Bence gönlünü alın. Ama içten içe ayrilmak için boyle trip attigini hissederseniz de daha cok kalbiniz kirilmadan ayrilmayi dusunun derim

"Seni denedim" çok kırıcı. Sana normalden farklı davrandığını ve bunun açıklamasını da seni denemek için yaptığını düşün... kim olsa öfkelenir
Çok çirkin.

valla bence sen haksızsın. böyle oyunlar hoş değil.

senin özgüvensizliğinin ceremesini sevgilin çekmemeli. geçmiş ilişkinden olan kırgınlıklarını ona yüklememelisin.

adam gayet olgun ama sen türk erkeğine alıştığından onlar gibi bakıyorsun hepsine ondan ona sıkıntı yaratırsın bence uyuşmuyorsunuz.

kültür farkı denen bişey var sonuçta. ayrılmanız daha hayırlı. adam kafasına göre bir alman kızıyla mutlu olsun.

senın dogal halını begenmemıs sanıyorsam.. keske yavas yavas alıstırsaydın mesela almanyada makyajlıysan yavas yavas bı gun ruj surme bı gun allık bır gun goz kalemı vs yapa yapa makyajsızlıga ve dogallıga onun gozunu alıstırıcaktın bence dırek boyle karsısına cıkman bu ne ya dedırtmıs ona

senin deyiminle "pespaye" halinin sorun olduğunu düşünmüyorum. insanları denemek için taktiklere başvurmak o kadar çocukça bi' hareket ki.. keşke yapmasaydın hadi yaptın "ben seni denedim aslında" demeseydin. geçmişte bunu yaşamış olsan da ki -seni yönlendiren şöyle giy, bunu yeme, şunu sür, spor yap diye senin üstünde tahakküm kuran bir insanla senin birlikteliğini sürdürmen ve buna göz yumman da çok saçma- tecrübeler her insan da aynı seyri göstermiyor malesef. muhtemelen çocuğun kafasını karıştıran birtakım şeyler olmuştur. senin almanya' da farklı oluşun türkiye'de farklı oluşun veya türlü sebepler aklını karıştırmış ve düşünceye sevk etmiş olabilir. yani, geldiğinde biraz zıtlıklar gördü, e senin bu farklılığın da biraz kafasını karıştırdı. üstüne sen de seni denedim deyince çocuk zıvanadan çıkmıştır, hakkıdır da.

bence durum böyle, şimdi senin yapman gereken onunla her şeyi detayıyla konuşmak, kavga etmeden tabii. biraz alttan al bence, çünkü böyle taktiklerle sevgilim dediğin insanın seni denemesi hiç hoş bi' davranış değil. umarım her şey güzel olur.

Açıklamış, daha önce böyle birşey yaşamadım demiş.
Eh pek doğru da sayılmaz yaptığın. Her erkek senin önceki sevgilin değil ya, denemeye değecek birşeyler yapsaydın keşke..

Back
X