Sevgilimi yanıma yakıstirmiyorlar

Kapıyı kapattıktan sonra herkes dışarda kalır önemli olan sevgilinizin karakteri ve sizin mutluluğunuzdur.

Kilosundan rahatsizsan kilo vermesini tesvik edebilirsin. Sonucta kilolu insanda bir suru saglik sorunu cikiyor maalesef.
Sagligi icin kilo vermesi bence iyi olur.

Bi kadın da şu forumda "beni sevgilimin yanına yakıştırmıyorlar, çirkinim" diye konu açmıyor. İşte bunlar hep ego tatmini.

Benim eşim de kilolu.Bir kere bile sallamadım milleti.
Adamın koynuna onlar mı girecek diye de gayet bel altı saçma bir yorum bile yapabilirim.
Kilo bugün alınır yarın verilir,kimin ne olacağını kim biliyor.
Ben olmayan şahsiyetlerin yorumları belediyeye yarar,bana değil.

Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar

Kilo verilir de alinirda kimin ne dedigine ne takiliyorsun sen, sevgi saygi sadakat gibi seyler onemli onlar cunku rejimle sporla falan elde edilmiyor adamin kumasinda ruhunda yoksu onu ne yapacaz ?

Ben 65 eşim de 100 kiloydu tanıştığımızda banada dediler ağızlarının payını veriyordum kimse kimsenin tercihlerine laf söylemeye hakkı yoktur! Heleki böyle konularda. .
Kişiliği sağlamsa kilo verilir önemli değil
Asıl bunu söyleyenlerin beyni yağ bağlamış hiç umursama gül geç bana tipten önce adam gibi adam lazımdı buldum çok şükür
Şimdi içerde kendisi Öpeyimde geleyim,bana manyakmışım gibi bakıcak ama olsun :)

Benimki yanıma yakışıyorda ne olmuş beni bazen çok üzüyor. Iyi kalplimi sen ona bak.

Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar

bi laf var "sana ne ......" diye de gerisini yazmaya terbiyem müsaade etmedi
tam böyle konuşanların suratına bakarak söylemelik

Onlar almiiycak sen alicaksin onlar gecinmiycek sen gecineceksin Şahsiyeti berbat ise Kİvan Tatlıtuğ olsa ne yazar Deniz gibi huzur veriyorsa çirkin olsa ne yazar.Biz insanlar ne kadar önem veriyoruz tipe ama her zaman önce insanlık diyoruz.

Bence degil ama sizce onemli sanırım. Kafaniz boyle en bastan karistiysa vazgecin...

Elalem kurumu size daha ne zorluklar cikaracak kim bilir...

Benim için tipin ve elalemin ne dediğinin önemi yoktur ama
Senin için önemli belli ki..
Ayrıl direk, elalemin öveceği birini bul
Mutsuz olursan da elalemden hesap sorarsın..

Ay yemin ediyorum. Zayif olsa sıkıntı şişman olsa sıkıntı. Tipli bir sey olsa bu buna nasıl bakti derler. Çirkin olsa kesin zengin o yüzden bu kiz bunla çıkıyor derler.

Olsun o kilo verir incelir ama o diyenler salak salaklıkta doğuştan çözümü yoooook

çok mu önemli başkasının yakıştırıp yakıştıramadığı.O diyen insan 36 beden mi

Tabi ki kilolu olması sıfır önemsiz.
Karakteri sağlam olduktan sonra, dış görünüşü hiç mi hiç önemli değil.

Bu el alem var ya öyle pis bir şey ki. Her şeye karışır, hep yorum yapar. Siz seviyorsanız gerisi hikaye, ben şişko seviyorum deyin geçin.

Back
X