Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar
Dunyanin en buyuk jurisi
'elalem'..
Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar
çok mu önemli başkasının yakıştırıp yakıştıramadığı.O diyen insan 36 beden miMrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar
Bu el alem var ya öyle pis bir şey ki. Her şeye karışır, hep yorum yapar. Siz seviyorsanız gerisi hikaye, ben şişko seviyorum deyin geçin.Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar