"Yok abi merhabay da bilir." falan diyor güya ezdirmemeye çalışıyor güya beni çok destekliyor falan ama... Abisinede büyük bi hayranlık duyuyor farkındayım.. ve neden olduğunu anlayamıyorum cidden çok boş bi adam gibi geliyor bana.Birak bence bu aileyi . Sevgilisini kucumseyen abisine bi laf soyleyip susturamiyor bu bir .Okuyup ne yapcak. sin ne demek bu iki
Sevgilim tuhaf bi biçimde evlilik diye ölüyor şu an. ondan da okuyup napican diyor olabilir bilmiyorum. 2 yıllık yeter ya da evlenelim öyle okumaya devam et vs diyor. ama ben istemiyorum. ve acaba iyi yerlere gelebilecegime inanmıyor mu kucumsuyor mu diye de düşünüyorum acaba abisinden etkilenip. abisine hayran cunkuSevgilinizin abisini sallayın da asıl sorun sevgilin okuyup da napcan demesi bana kalırsa..
Ben sayısal zekaya sahip biriyim ama her zaman sözel zekaya sahip olan insanların daha zeki olduğunu düşünmüşümdür.Sayısal da belli bi mantık vardır hep onu kavrarsan olay biter ama sözel öyle değil.Öğrenmek akılda tutmak o kadar şeyi bana hep çok korkunç zor gelirdi.
Sevgilinin abisine cevabını verin.Her yer silme mühendis ayrıca çok zor elde edilen bi meslek değil yani eskisi gibi neyin havası onu da anlayamadım.
Okulunuzu da bitirin evlilik sonraki mesele :)
Evlenmek için acele ediyor bi de o var okuma ya da evlendikten sonra oku demesinin nedenleri arasında bence.Bence okuyacagina iyi yerlere gelecegine inanmiyor degil mesele, istemiyor sizi yüksek yerlerde görmek yoksa neden insan sevdiginin daha kaliteli yaşam için okuyup meslek sahibi olmasini istemesinki ? Abi kardeş sizi yıldırmaya çalışıyor bariz.
Hanimlar nolur bana bi akıl verin. Sevgilimin abisinin laf sokmalarina alistim ama bugun resmen cildiracaktim. Bunlar abi kardes muhendis ve benimkinin abisi ben 2 yıllık sözel bi bolum okudum diye beni beğenmiyor. Evet muhendis olmak çok zor ama alttan alta laf sokuyor bana beni ezmeye çalışıyor ne gerek var buna??
bugün sevgilimle abisi oturuyormus bi yerde bende yakındım sevgilim ısrar edince yanlarına gittim. Kendi alanimla ilgili bi şey anlatiyordum, bu abi küçümser bi tavırla güldü ve başladı konusmaya "bak tatlım o öyle olmaz ben sana anlatayım" diye yarım saat susmadi... Benim alanım ya benim!!! cildirdim adam mühendis diye her seyi bildiğini sanıyor. Sürekli çok zeki olduğundan bahsediyor ama mezun olduğundan bu yana yaptığı 2 is var biri özel bi firmada 1500tlye çalışmak, diğeri babasina is yeri actirip batirmak.. sevgilisi de bu arada babasının sirketine haftada 3 gün ugrayan ve milyar içinde yüzen bi kız, kimse ona laf etmiyor güya çalışıyor.
bi de başka bi konu var ki ben eğitim hayatıma devam etmek istedigim için evliliği erteliyorum sevgilim evlenelim diye tutturuyor.. bırak sen okuyup daha napican diyor o da mı beni kucimsuyor acaba yaa off
Sen de abinin sevgilisini küçümsemişsin farkında mısın? Oyüzden sorun yok. Kızın kendi babasının yeri. İster çalışır ister yer!Hanimlar nolur bana bi akıl verin. Sevgilimin abisinin laf sokmalarina alistim ama bugun resmen cildiracaktim. Bunlar abi kardes muhendis ve benimkinin abisi ben 2 yıllık sözel bi bolum okudum diye beni beğenmiyor. Evet muhendis olmak çok zor ama alttan alta laf sokuyor bana beni ezmeye çalışıyor ne gerek var buna??
bugün sevgilimle abisi oturuyormus bi yerde bende yakındım sevgilim ısrar edince yanlarına gittim. Kendi alanimla ilgili bi şey anlatiyordum, bu abi küçümser bi tavırla güldü ve başladı konusmaya "bak tatlım o öyle olmaz ben sana anlatayım" diye yarım saat susmadi... Benim alanım ya benim!!! cildirdim adam mühendis diye her seyi bildiğini sanıyor. Sürekli çok zeki olduğundan bahsediyor ama mezun olduğundan bu yana yaptığı 2 is var biri özel bi firmada 1500tlye çalışmak, diğeri babasina is yeri actirip batirmak.. sevgilisi de bu arada babasının sirketine haftada 3 gün ugrayan ve milyar içinde yüzen bi kız, kimse ona laf etmiyor güya çalışıyor.
bi de başka bi konu var ki ben eğitim hayatıma devam etmek istedigim için evliliği erteliyorum sevgilim evlenelim diye tutturuyor.. bırak sen okuyup daha napican diyor o da mı beni kucimsuyor acaba yaa off
bırak sen okuyup daha napican diyor böyle bir zihniyette olan biriyle değil beraber olmak selam vermem.Abisi konusuna hiç girmiyorum bile.Görüşmek yanına gitmek zorunda değilsin.Sana laf soksa cevabını vermekten kim alıkoyabilir seni.Önce kendi kıymetini kendin bileceksin.Hanimlar nolur bana bi akıl verin. Sevgilimin abisinin laf sokmalarina alistim ama bugun resmen cildiracaktim. Bunlar abi kardes muhendis ve benimkinin abisi ben 2 yıllık sözel bi bolum okudum diye beni beğenmiyor. Evet muhendis olmak çok zor ama alttan alta laf sokuyor bana beni ezmeye çalışıyor ne gerek var buna??
Hanimlar nolur bana bi akıl verin. Sevgilimin abisinin laf sokmalarina alistim ama bugun resmen cildiracaktim. Bunlar abi kardes muhendis ve benimkinin abisi ben 2 yıllık sözel bi bolum okudum diye beni beğenmiyor. Evet muhendis olmak çok zor ama alttan alta laf sokuyor bana beni ezmeye çalışıyor ne gerek var buna??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?