Sevgilimin ablasının düğünü

Evet evet arkadaş grubu var. Kısa elbise çok isterdim ama uygun olmaz diye düşündüm
Ben öyle dedim ama giyim tarzınızı bilemem..
Uzun giyin o zaman. Abartı olmayan bişey..
Ya da şık bir gömlek ile pantolon bile olur.

Bence siz netten bulun birkaç model,böyle anlatarak zor olur

Elbise düşünmekten bunları hiiiç düşünmemiştim. Gelmem dersem de sevgilime ayıp olmaz mı aylar önce söyledi

Evet evet arkadaş grubu var. Kısa elbise çok isterdim ama uygun olmaz diye düşündüm

ben de ilk bunları düşündüm :D
arkadaş grubunuz olucaksa sen de onlardan biriymiş gibi git bence orada sevgili gibi takılmayın sen de arkadaşlarınla dur
seni kız arkadaşım diye lanse etmesin kimseye.

hafif diz üstü usturuplu bir elbise tercih edebilirsin beyaz renk olmayan

Elbise içinse bence siz begendiginiz modelleri internetten bulup buraya koyun, biz de onlar üstünden öneriler verelim.
O güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 420
ben de ilk bunları düşündüm :KK70:
arkadaş grubunuz olucaksa sen de onlardan biriymiş gibi git bence orada sevgili gibi takılmayın sen de arkadaşlarınla dur
seni kız arkadaşım diye lanse etmesin kimseye.

hafif diz üstü usturuplu bir elbise tercih edebilirsin beyaz renk olmayan
Fotoğraflardan falan ailesi biliyo tanırlar ama dıdısının dıdısı bilmese de olur sevgilisi olduğumu tabi :KK45: teşekkür ediyorumm

Düğün olayını sevmem bide tanışma olacak çok sıkıntılı. Yeni sevgilisiniz bir de ben olsam gitmezdim.
Siyah düz bir elbise kurtarıcı olabilir illa gidicekseniz eğer.

Düğünde mi tanışacaksınız? Çok abartılı ve gürültülü bir ortam olmaz mı?
Düğün geçsin, sonra müsait bir ortamda, gidip bir kahve içersiniz, yemek yersiniz ne bileyim yani.
Ama düğünde ortamın durumundan sizi zaten gözleri görmez. İlgilenemezler.
Bir de hangi sıfatla gideceksiniz o düğüne bir de o sıkıntı var.

Düğünde mi tanışacaksınız? Çok abartılı ve gürültülü bir ortam olmaz mı?
Düğün geçsin, sonra müsait bir ortamda, gidip bir kahve içersiniz, yemek yersiniz ne bileyim yani.
Ama düğünde ortamın durumundan sizi zaten gözleri görmez. İlgilenemezler.
Bir de hangi sıfatla gideceksiniz o düğüne bir de o sıkıntı var.
Başımı alıp gitmiyorum ki davet edildim. Burdan aldığım gazla az önce sevgilime "düğüne gelmeyeyim daha sonra telaşsız bi günde tanışırız" dedim. "Sen tanışmaya gelmiyosun ki düğünde olmanı istiyorum o gün sadece selamlaşırsınız düğünden sonra uzun uzun tanıştırırım" dedi.

Kafam karıştı ya. İkna da olmadı zaten.

Tulum cok kotu bir tercih bence.
Kisa bir elbise bile tulumdan daha usturuplu durur. Tulum kalcayi vs cok fazla vurguluyor.
Ya da zevk meselesi tabi, ben bugüne kadar hiçbir tulumu begenemedim.
Ben de sevmem ve giymedim daha önce o yüzden yardım istedim başka ne olabilir diye. Ama sanırım düğüne gitsem mi gitmesem mi diye sormuşum yanlışlıkla :KK53:

O güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?
Bence bu çok hoş ancak aile yapısı muhafazakar veya ona yakınsa bu gibi dekolteliler risk içerebilir; kınayıcı bakış ve dedikodu riski. Ama tarz olarak bence uygun, sade ve şık. Siyah biraz ağır kaçabilir yaş itibariyle fakat farklı renk seçenekleri de olabilir elbet.

Bence bu çok hoş ancak aile yapısı muhafazakar veya ona yakınsa bu gibi dekolteliler risk içerebilir; kınayıcı bakış ve dedikodu riski. Ama tarz olarak bence uygun, sade ve şık. Siyah biraz ağır kaçabilir yaş itibariyle fakat farklı renk seçenekleri de olabilir elbet.
Dekoltesi yüzünden eledim bunu ama tulum olacaksa nasil olsun? Ya da elbise de olur beğendiğiniz tarzda kıyafetler varsa o güne uygun, atar mısınız buraya? Ya da yasak değilse instagram butikleri de olur.

Back
X