Sevgilimin ablasının düğünü

Merhaba kızlaar :KK25:
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.

İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum :KK51:

her ailenin dugun kulturu farklidir.
oncelikle dugunun yapilacagi yeri ogrenin ve kulturlerine dair sualler sorun erkek arkadasiniza. benim ailemde 3 dugun oldu; biri hilton havuz basi, digeri feriye kosku, oburu cemile sultan korusu... simdi bu tur yerlere giyilecek elbise ile bir restaurantta yapilacak dugune giyilecek elbise farklidir.
mustakbel gorumcenin dugunu eger ki bu tur bir yerde yapilacaksa giyeceginiz elbise "gelinin kardesi" konumundan cok mekana uygun giyinmis izlenimi verir, korkmayin.

bi türlü fotoğrafı yükleyemedim

bu düğüne çok abartmadan sade elbise giymen gerekir bence
siyah da çok resmi kaçar
fiziğini bilmiyorum ama kalem etekli elbiseler olduğundan daha büyük gösterebilir
20 yaşında bi kız şunu giyip gidebilir arkadaşlarıyla oturdugu masaya

bunu küçük küpeler
zarif bir bileklik
dolgu topuk bantlı bir ayakkabı ve hoş bir çanta ile kombin edebilirsin bence

v4PRBz.png
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Siyahtan da vazgeçtim ama bu kadar da renkli istemiyorum. :) Pudra falan olsa beyaza yakın olduğu için saçma mı olur acaba?

oncelikle dugunun yapilacagi yeri ogrenin ve kulturlerine dair sualler sorun erkek arkadasiniza. benim ailemde 3 dugun oldu; biri hilton havuz basi, digeri feriye kosku, oburu cemile sultan korusu... simdi bu tur yerlere giyilecek elbise ile bir restaurantta yapilacak dugune giyilecek elbise farklidir.
mustakbel gorumcenin dugunu eger ki bu tur bir yerde yapilacaksa giyeceginiz elbise "gelinin kardesi" konumundan cok mekana uygun giyinmis izlenimi verir, korkmayin.

hangi sultanın soyundansınız :)
bizim düğünler hep belediye düğün salonunda ya püffff :/ :)

Evet kim ne giyse kaldıracak bi mekan ama ben giymesem iyi olur sanki. Çook sade olayım istiyorum. Teşekkür ederimm.

İnstagramda zeynep beyazıt var. Tam benim tarzın sade ve desensiz ama güzel elbiseler yapıyo. Ona bi bak güzelim. Ayrıca kırmızı iddialı, pudra iddiasız olur.

Mavi lila mint yeşili tercih edebilirsin.

İnstagramda zeynep beyazıt var. Tam benim tarzın sade ve desensiz ama güzel elbiseler yapıyo. Ona bi bak güzelim. Ayrıca kırmızı iddialı, pudra iddiasız olur.

Mavi lila mint yeşili tercih edebilirsin.
Ay hemen şu an bakıyorum hiç duymamıştım daha önce :) çok teşekkür ederim

Merhaba kızlaar :KK25:
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.

İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum :KK51:

simdi tanis .. sonra dugune git. olur mu oyle tanismadan. buldumcuktan cok meraklisiymissin gibi oluyo. degerini dusurme istersen . akilli ol

Tulum olabilir, pantolon gömlek bana çok ciddi bir imaj veriyor bence düğün için giymeyin.
Vücut yapınız nasıl, boyunuz uzunsa bir önerim var yakın zamanda arkadaşım mezuniyeti için almıştı. Burada belli olmuyor ama astarı kısa, bacak kısmı bir yerden sonra transparan oluyor çok hoş. Krem ve mavi renkleri var.
2.jpg

Tulum olabilir, pantolon gömlek bana çok ciddi bir imaj veriyor bence düğün için giymeyin.
Vücut yapınız nasıl, boyunuz uzunsa bir önerim var yakın zamanda arkadaşım mezuniyeti için almıştı. Burada belli olmuyor ama astarı kısa, bacak kısmı bir yerden sonra transparan oluyor çok hoş. Krem ve mavi renkleri var.
2.jpg
Boyum uzun değil 165 :olamaz: Uzun boylu birine yakışır evet :) teşekkür ederiim

Tanışıp gitmek mantıklı ama tanışmayı isteyen taraf da olmak istemiyorum. Daha doğrusu galiba ben tanışmak istemiyorum :bicak:

tanidmak istemiyosan dugunede gtmeyeceksin. uygun degil bence ki toplumjmuz belli zihniyet belli. sen ya dugune gtme. ya da gtmeden once tanis. erkek arkadasina ailenle tanismadn gelmem uygun degil gibilerinden konus tanidmanizi onun istemesini sagla ;) .. akillliiii olllll die bosuna demiyrm degil mi :(

Kozcagiz bir cok kez dile getirmis ama pek anladilmamis galiba. Arkadas grubuyla beraber gidecekler. Ve sadece dugun icin gidecekler tanisma amaci gudulmeksizin. Insan arkadasinin ablasinin dugunune gitmez mi ayni hesap. Anne babasiyla arkadaslatini tanistirirken o da merhabalasacak. Yani cikip dans rtmezse el ele gezmezse kimse bilmez sevhili olduklarini. Anne baba adini bildugi icin bilecek zaten de akraba vs. Anlamaz.

Kozcagiz bir cok kez dile getirmis ama pek anladilmamis galiba. Arkadas grubuyla beraber gidecekler. Ve sadece dugun icin gidecekler tanisma amaci gudulmeksizin. Insan arkadasinin ablasinin dugunune gitmez mi ayni hesap. Anne babasiyla arkadaslatini tanistirirken o da merhabalasacak. Yani cikip dans rtmezse el ele gezmezse kimse bilmez sevhili olduklarini. Anne baba adini bildugi icin bilecek zaten de akraba vs. Anlamaz.
bence vu biraz asagilayici bi durum. adamin sevdicegi ama digerleri gbi arkadasi zannedecekler. gurur kirar bu ya .

O güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?
Yok artik:KK57::KK57: kisa elbise uygun olmaz demissin ama gobege kadar dekoltesi olan ustelik cok dar olan bu tuluma olurmu, diyosun. Olmaz canim bu hic uygun degil aileyle tanismaya. Daha kapali, daha sirin bi sey giymelisin. Bence soyle guzel, diz kapaginda yada biraz ustunde bi elbise cok guzel olur

Back
X