- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi likethemovies
Merhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum![]()
her ailenin dugun kulturu farklidir.
oncelikle dugunun yapilacagi yeri ogrenin ve kulturlerine dair sualler sorun erkek arkadasiniza. benim ailemde 3 dugun oldu; biri hilton havuz basi, digeri feriye kosku, oburu cemile sultan korusu... simdi bu tur yerlere giyilecek elbise ile bir restaurantta yapilacak dugune giyilecek elbise farklidir.
mustakbel gorumcenin dugunu eger ki bu tur bir yerde yapilacaksa giyeceginiz elbise "gelinin kardesi" konumundan cok mekana uygun giyinmis izlenimi verir, korkmayin.