Sevgilimin ablasının düğünü

tanidmak istemiyosan dugunede gtmeyeceksin. uygun degil bence ki toplumjmuz belli zihniyet belli. sen ya dugune gtme. ya da gtmeden once tanis. erkek arkadasina ailenle tanismadn gelmem uygun degil gibilerinden konus tanidmanizi onun istemesini sagla :KK66: .. akillliiii olllll die bosuna demiyrm degil mi :KK43:
Ya ama şimdi tanışırken özellikle tanışma olayı için bir araya geliniyo ya, insan gerilir. Sürekli soru falan sorarlarsa. Bu şekilde düğün sayesinde karşılaşmış olunca bi el sıkışırız iki gülümseriz tanıştık mı tanıştık yani :KK53:

Yok artik:KK57::KK57: kisa elbise uygun olmaz demissin ama gobege kadar dekoltesi olan ustelik cok dar olan bu tuluma olurmu, diyosun. Olmaz canim bu hic uygun degil aileyle tanismaya. Daha kapali, daha sirin bi sey giymelisin. Bence soyle guzel, diz kapaginda yada biraz ustunde bi elbise cok guzel olur
Hahaha ya o olsun demedim ki o tarzdan kastım duruşu, ispanyol paça oluşu falandı. O olmaz biliyorum. Bana kalsa olur da, olmaz yani.
Şirin elbiseleri de başkalarında beğeniyorum ama ben giyince birinden bulmuşum gibi hissediyorum. Tarzım olmadığı için eğreti duruyo galiba. Of çıkamıycam bu işin içinden...

Ya ama şimdi tanışırken özellikle tanışma olayı için bir araya geliniyo ya, insan gerilir. Sürekli soru falan sorarlarsa. Bu şekilde düğün sayesinde karşılaşmış olunca bi el sıkışırız iki gülümseriz tanıştık mı tanıştık yani :KK53:
anlasildi dugune gtmeyi cok istiyoruz ;) o zaman guzel bir elbise secilmesi gerekiyo. boyun cok kisada degil cok uzunda degil her sey yakisir aslinda. ama gogus ve sirt dekoltesi cok fazla olmasin zaten 20 yasindasin hos durmaz :) . dekoltenin fazlasi hc br yasa hos durmuyo o ayri. beyaz tercih et cok saf gosteren bir renktir . :)

Bence bu tür düz ve sade bir şey giymelisin. Tabi istersen boydan biraz daha uzun olanını.. Siyahı,pudra rengi veya çok açık bir pembe veya bebe maviside olabilir diye düşünüyorum. Cici ve hanım hanımcık olur.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 89
Kozcagiz bir cok kez dile getirmis ama pek anladilmamis galiba. Arkadas grubuyla beraber gidecekler. Ve sadece dugun icin gidecekler tanisma amaci gudulmeksizin. Insan arkadasinin ablasinin dugunune gitmez mi ayni hesap. Anne babasiyla arkadaslatini tanistirirken o da merhabalasacak. Yani cikip dans rtmezse el ele gezmezse kimse bilmez sevhili olduklarini. Anne baba adini bildugi icin bilecek zaten de akraba vs. Anlamaz.
Ya çok teşekkür ederim. Konunun en başına yazmadığım için göremedi insanlar sanırım ama evet dediğiniz gibi olacak :)

anlasildi dugune gtmeyi cok istiyoruz :KK66: o zaman guzel bir elbise secilmesi gerekiyo. boyun cok kisada degil cok uzunda degil her sey yakisir aslinda. ama gogus ve sirt dekoltesi cok fazla olmasin zaten 20 yasindasin hos durmaz :) . dekoltenin fazlasi hc br yasa hos durmuyo o ayri. beyaz tercih et cok saf gosteren bir renktir . :)
Beyaz mıııı :eek: burda bi konu vardı eltim düğünümde gelinlik giydi diye :KK53:
Beyaz çok severim ama gelinler düğünlerinde beyaz giyilmesinden hoşlanmaz diye biliyorum :)

20160621_030620.webp
imm brde o konu var demi .. gelinlerde cok takintili olmus :P boyumuz hemen hemen ayni. byle bir elbise diz kapaginda falan olur. sade ve sik. ayakkabi ve canta secimne gore ve saclarla makyaj tabiki sade ve sik bir gruntu olabilr .

Bence bu tür düz ve sade bir şey giymelisin. Tabi istersen boydan biraz daha uzun olanını.. Siyahı,pudra rengi veya çok açık bir pembe veya bebe maviside olabilir diye düşünüyorum. Cici ve hanım hanımcık olur.
Düz sade olsun da bu tarz elbiseler şık olmaktan çok cici gösteriyo sanki. Tamam yaşım 20 de daha küçükken giyiyodum böyle şeyler sonradan tarzım değişti galiba :)

Eki Görüntüle 1849623 imm brde o konu var demi .. gelinlerde cok takintili olmus :p boyumuz hemen hemen ayni. byle bir elbise diz kapaginda falan olur. sade ve sik. ayakkabi ve canta secimne gore ve saclarla makyaj tabiki sade ve sik bir gruntu olabilr .
Elbise bence çok hoş ama dizimde olsa da topuklu giyince kaldırır onu. Valla bana kalsa neler giyerim de... :)

Canim gitme dugune
7 aylik iliski hem daha kisa bir sure hem daha 20 yasindasin.
Aileyle tanismak.icin erken.
Gizemli gelin olarak daha kiymetli oluraun hemen tanisma

Elbise bence çok hoş ama dizimde olsa da topuklu giyince kaldırır onu. Valla bana kalsa neler giyerim de... :)
20 yasindasin sonucta ... kilon cok yoksa topuklu kaldrsada kotu durmayacagni dusunuyrm . bu tarz seyler dene yasina gdecekbuldumcuk yapmayacak urunler. benceee ;) dikkatli ol guzel eglen heycan yapma skin .d

20 yasindasin sonucta ... kilon cok yoksa topuklu kaldrsada kotu durmayacagni dusunuyrm . bu tarz seyler dene yasina gdecekbuldumcuk yapmayacak urunler. benceee :KK66: dikkatli ol guzel eglen heycan yapma skin .d
Kilom 55-56 zayıf değilim. Attığınız elbise de aklımda bulunsun teşekkür ederim yapmam gibi heyecan :)

Kaç saattir tulum arıyodum kız kör oldum :D şuan bi elbise gördüm de bi bak bakiyim :dondurma:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 77
Back
X