Sevgilimin ablasının düğünü

Başımı alıp gitmiyorum ki davet edildim. Burdan aldığım gazla az önce sevgilime "düğüne gelmeyeyim daha sonra telaşsız bi günde tanışırız" dedim. "Sen tanışmaya gelmiyosun ki düğünde olmanı istiyorum o gün sadece selamlaşırsınız düğünden sonra uzun uzun tanıştırırım" dedi.

Kafam karıştı ya. İkna da olmadı zaten.
ilk tanışma çok önemli ve özel nasıl sadece selamlasiriz?köşede oturup dugunu mu izleyeceksin.bence sonra videoyu izlersin daha iyi.zamani gelince tanisirsiniz.benide eşim çağırmışti sevgiliyken.tabiki gitmedim.bide illaki akrabalardan yanına gelen soran olur kimsin diye.bemce hic gerek yok gitmeye.

yıl 2012
kuzenimin nişani... o gün kuzenimin kardeşi kızı getirmiş oynuyordu.. nişan gecesinde..
daha sevgili olali 1 ay bile olmadi..
kuzenim ilk görüşte aşk dedi.. aşık oldum kıza dedi..
minyon tipliydi küçük duruyordu..
daha annesiyle tanişmamiş.. nişaninda tanişmişti
bende kızı sevdim dedim kuzenime bu kızı kaçirma:)
o gündür bugündür hiç ayrılmadilar:)
herkes onu çok sevdi çünkü kız çok içten canayakin bir kız..
nişaninda elbise giydi.. düğündede giydi..
sende içten canayakin olursaniz severler.. hiç elbise olayı bakmiyor..
özellikle sevgilinizin ailesi akrabalarla iyi anlaşman.. o şekilde ilişkin güzel gider.. sevgilinde seni birakmaz.. istediğim kız bu der sonra MUTLU SON:)

oyyyyyyyyy içim şişti burdaki çok bilmiş teyze tiplemelerinden.
size ne kardeşim.size düğüne gideyim mi gitmeyim mi diye mi soruyor konu sahibi?
ne giyeceğine karar verememiş siz daha beter kafasını karıştırıyorsunuz.
tulum istiyorsan bence şöyle bişey olabilir.
h ttps://www.ipekyol.com.tr/v-yaka-pilili-crop-paca-kolsuz-tulum_p_26975
ama ben olsam elbise giyerdim. ipekyolda çok güzel elbiseler var.

oyyyyyyyyy içim şişti burdaki çok bilmiş teyze tiplemelerinden.
size ne kardeşim.size düğüne gideyim mi gitmeyim mi diye mi soruyor konu sahibi?
ne giyeceğine karar verememiş siz daha beter kafasını karıştırıyorsunuz.
tulum istiyorsan bence şöyle bişey olabilir.
h ttps://www.ipekyol.com.tr/v-yaka-pilili-crop-paca-kolsuz-tulum_p_26975
ama ben olsam elbise giyerdim. ipekyolda çok güzel elbiseler var.
Tulum aklımdan gecti öyle bi. Kesin değil yani önce elbise bakıcam :) teşekkür ederiim

etnik-desenli-elbise-12133-20-B.jpg

y16-11178-elbise-11307-19-B.jpg

y16-11142-elbise-9903-19-B.jpg

roman-sari-abiye-elbise-16203-19-B.jpg

Ne aceleniz var ortada birşey yokken düğüne gitmeye
Kimi tanıyorsunuz ? Sorulan sorulara ne diyeceksiniz
Sonra ne oluyor biliyor musun? Bu zaten evlenmeden öncede gelirdi giderdilere kadar geliyor laf
Daha yolun başındasın, burda böyle iyi niyetli gidip sonu laf kalabalığıyla hüsranla bitenler oluyor

Güzelim düğüne git tabii ki.Erkek arkadaşın davet etmiş.En özel günlerinden biri.Gayet medenice,diğer arkadaşlarının da olduğu bir ortamda sakınca yok.Görücüye çıkmıyorsun.Utanılacak bir şey yapmıyorsun.Her genç kızın olduğu gibi,bir erkek arkadaşın var ve ablasının düğünüe davetli olarak gidiyorsun.Ölçülü,saygılı kendin gibi olursan sorun yok.Kıyafete gelince fiziğin nasıl bilmiyorum.Ama zayıfsan tulum giyebilir,veya dar diz üstü sıcak renkli bir elbise giyebilirsin.Mini kiloş etek,üzerine hoş bir bluz iyebilirsin.Ne aşırı dekolte,ne aşırı kapalı,ne aşırı gösterişli ne sıradan ...saçlarına da bir fön tamam.

hem yaşın hemde ilişkinin yeniliği sebebi ile abasının düğününe gitme be ablacım.
İnan hiç yerin yok o düğünde, sırf kendini göstermek için gitmiş olacaksın.

Sen bakma buradaki kendini ağırdan satanlara. İlişkilerde öyle taktiklerle devam edip mutsuz olan da çok.
Benim düğünüme kuzenimin sevgilisi geldi ki sizinki direkt sevgilinizin ablası yani. Daha normal. Bence de gdin ve çok da eğlenin. Düğüne gittiniz diye kim niye laf edecek ya. Kime ne ayrıca.
Benim kuzenimin sevgilisi çiçekli mini bir elbise giymişti. Çok da güzel tatlı bir kızdı. Ailecek bayıldık, teyzeme herkes x kaçırmasın bu kızı demiş. Bu sene de evleniyorlar sonbaharda. Evlenmeseler ayrılsalar ne olacaktı ayrıca kime ne? Hiç takılma bu saçma şeylere.
Ben eşimle sevgiliyken tüm kankalarının düğününe gittim hatta o altın takmaya gittiğinde gittim onla beraber fotoğraflara da girdim. Hiç öyle ayrılırsak karısı kızar gibi saçma sapan şeyler aklıma gelmedi. Evlenemeyip ayrılsak ne olcaktı Allah aşkına. Sanki öncesinde uzun bir ilişkisi olduğunu bilmeyecek miydi karısı? Aşırı hassaslığa gerek yok.
Bence şöyle kibar renkleri olan uçuş uçuş çok uzun olmayan zarif bir şeyler bul. Dediğim gibi biz kuzenin sevgilisine bayıldık. Bir de o uçuş uçuş gezince peri gibi oldu vallahi. Zaten Güleryüz ve sıcakkanlılık yetiyor, ne giysen sevimli oluyorsun güleryüzlü olduğunda.
İyi eğlenceler :KK66:
Unutmuşum ekleme yapayım, o kuzen şehirdışından geldi üstelik kızla. Aynı şehirde bile değildik düşün, günü birlik 8 saat yol geldi sevgilisiyle kuzen. Kimse de kınamadı yadırgamadı.

Merhaba kızlaar :KK25:
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.

İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum :KK51:

Düğüne gitmen yanlış.Ailesi ile tanışman arada kaynayacak farkında mısın?

Başlarının en kalabalık olduğu dönemde tanışman doğru değil.

Alalelade bir tanışma istiyorsan,sen bilirsin.

Ben gitmezdim.

İlla tanışacaksan,hep birlikte dışarda olacağınız bir gün ayarlardı sevgilin.

Böyle yerini bulurdu.

Sen bakma buradaki kendini ağırdan satanlara. İlişkilerde öyle taktiklerle devam edip mutsuz olan da çok.
Benim düğünüme kuzenimin sevgilisi geldi ki sizinki direkt sevgilinizin ablası yani. Daha normal. Bence de gdin ve çok da eğlenin. Düğüne gittiniz diye kim niye laf edecek ya. Kime ne ayrıca.
Benim kuzenimin sevgilisi çiçekli mini bir elbise giymişti. Çok da güzel tatlı bir kızdı. Ailecek bayıldık, teyzeme herkes x kaçırmasın bu kızı demiş. Bu sene de evleniyorlar sonbaharda. Evlenmeseler ayrılsalar ne olacaktı ayrıca kime ne? Hiç takılma bu saçma şeylere.
Ben eşimle sevgiliyken tüm kankalarının düğününe gittim hatta o altın takmaya gittiğinde gittim onla beraber fotoğraflara da girdim. Hiç öyle ayrılırsak karısı kızar gibi saçma sapan şeyler aklıma gelmedi. Evlenemeyip ayrılsak ne olcaktı Allah aşkına. Sanki öncesinde uzun bir ilişkisi olduğunu bilmeyecek miydi karısı? Aşırı hassaslığa gerek yok.
Bence şöyle kibar renkleri olan uçuş uçuş çok uzun olmayan zarif bir şeyler bul. Dediğim gibi biz kuzenin sevgilisine bayıldık. Bir de o uçuş uçuş gezince peri gibi oldu vallahi. Zaten Güleryüz ve sıcakkanlılık yetiyor, ne giysen sevimli oluyorsun güleryüzlü olduğunda.
İyi eğlenceler :KK66:
Unutmuşum ekleme yapayım, o kuzen şehirdışından geldi üstelik kızla. Aynı şehirde bile değildik düşün, günü birlik 8 saat yol geldi sevgilisiyle kuzen. Kimse de kınamadı yadırgamadı.

Kimsenin kınayacağından değil.Bu kız 20 yaşında ve 7 aylık bir ilişki.Belli bir yaşta olsa ve uzun süreli ilişki olsa kim ne karışır.

Ben 20 yaşımdaki sevgilimi hatırlamıyorum bilee.Bugün bunun ailesi ile tanışacak yarın onun ailesi ile.

Ne laçka bir durum.

Yani beni biliyolar ama şehirdışında okuyoruz hiç fırsat olmadı ki tanışmaya.. Üzüldüm şimdi.

20 yaşındasın..Ve böyle şeyler için acele etmee.Ben o yaştaki sevgilimi hatırlamıyorum bile şu an:) Onunla 3.5 yıl sürmüş bir ilişkimde bile tanışma işini sona bırakmıştım,neyseki olmadı.

İyi ki de olmamış.

Aile olayına erken girmenin bir alemi yok.

Gitmezdim ben düğüne bir resmiyet tanışma olmadan. Ablasının düğünü ve sevgilisi olarak gideceksiniz aileyle de orada o telaşede ayak üstü tanışacaksınız bence gerek yok aceleniz ne ki aileyle tanışmak için ve çok yakınının düğünü. Ayrıca o kadar akraba içine çıkarması doğru değil bence yani.

Back
X