sevgilimin acelesi

Tamam sen henüz istemiyorsun gerekçen ne olursa olsun izah etmene bile lüzum yok canım.Böyle sanki acele ediyormuşuz gibi hissediyorum dersin,seni kırmak istemiyorum ama içim rahat etmeyecek bir şeyler istediğimiz gibi olmayacak dersin ne hissediyorsan açıkça anlat işte.Ben seni bekleyeceğim özleyeceğim bir de bu söz meselesinin gerginliği ailede yaşanmasın öncesinde dersin.Senin bekleyeceğinden emin olmasını sağla bence canım
Aslında bekleyeceğimi biliyor emin de neden böyle yapıyor anlamıyorum . Askerlik sendromu sanirim

Bana gorede artik adı koyulmali boyle bisey istemesi gayet normal.Fakat sen ona olan sevginden emin degil misin?

Eger aileler biliyorsa bildikleri icin direk söz yapmak istemiyorlarsa birao söz sonra olsun.
Evet söz nisan güzel de yüzüğü düğüne bir ay kala takmak mümkün olsa keske. uzun nisanlilik uzun iliskiden daha yorucu.. 8 yil bekleyip 5 aydir nisanli olan biri olarak söylüyorum bunu. Hele ki nisanlin bir yil yok. Sorumluluk full sende.. guven yoksa yüzük olsa da olmasa da her halukarda yipranit insan.

Back
X