- 18 Aralık 2009
- 6.484
- 7.835
- 773
teşekkür ederim canım katılıyorum sana çevremde de bunun çok örneğini gördüm aileler yüzünden sevgi bile bitebiliyor şöyle söyleyeyim dedesi evdeyken beni aramıyor bile yani düşünün o kadar çekiniyor
düşünsenize bayramda bütün sülale aynı evde toplanıyormuş ben böyle bir şeyi daha önce açıkçası ne duydum ne de gördümcanım benim bir arkadaşım var oda çok nazlı büyüdü baba evinde çok rahattı arnavutlarla evlendi arnavutlar çok kalabalıktır ve adetlerine düşkündürler bazıları çokda cahildir bazıları demiyeyimde arkadaşımınkiler öyle onlar altlı üstlü oturuyorlar ama hep onlarla beraber kocası da fena azıcık çok sıkıntı çekiyor her şey kocada bitiyor hep onları dinliyor demişsin bu sıkıntı yaratabilir bence arkadaşımın eşi ailesine çok düşkün bu çok sıkıntı yaratıyor her dediklerini yapıyor kalabalık sıkıntı yaratır bence ama dediğim gibi her şey eşte biter
en önemlisi de dedesinden falan çok çekinmesi evlendiğinizde de herhangi bir sorunda seni çok iyi savunamaz bence sen bilirsin ama alışkın olmadığın bir aile yapısıysa kesinlikle sıkıntı çekersin benim kayınvalidemlerinde yaşamları başka yani senin anlattığın gibi değil ama ben bulaşmam mesela eşimde bulaştırmaz biraz sevgiliniz pısırk sanırım kusura bakmayın
[
yaşın kaç canım belki tanıyınca değişir fikrin ama sevgilin çekingen ve evlendiğinizde dengeyi iyi kurabilecek mi sizle ve ailesiyle çok iyi idare etmesi lazım seni kırmadan
onu burada belirtmeyeyim canım ama güya ben doğuluymuşum ailesi öyle diyor yani baskıcı aile yapımız varmış :)))bu ailenin yanında benim ailem gayet özgüryuh o kadar niye abartıyor ki yani ne olacakmış mesaj atsa nerelisiniz siz arkadaşınız nereli
yuh o kadar niye abartıyor ki yani ne olacakmış mesaj atsa nerelisiniz siz arkadaşınız nereli
düşünsenize ev kalabalık diye bana mesaj bile atmıyor bugün(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?