Sevgilimin ailesi başka kızı beğenmiş :(

prenses__

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
21
0
16
İstanbul
Sevgilimle birbirmizi çok seviyoruz şuan başka şehirde üniversite için okuyor aileden ve benden uzakta. geçen ailesi aramış ve uzaktan akraba olan bir kızı beğendiklerini söylemişler sevgilimle aralarını yapmaya çalışıyolar. kızın çok güzel olduğunu ikidebir sevgilimden o kıza bahsettiklerini anlatmışlar ve benim sinirim çok bozuldu. sevgilim kız arkadaşım var benim onu çok seviyorum diyo ama ailesi ısrar ediyo o kızla olması konusunda bi gör öyle karar ver diyor belki çıktığın kızdan soğursun diyorlar. uzaktan akraba olan kız, sevgilimin annesine anne falan diyomuş. yani anlıycağınız sevgilim geldiğinde de muhtemelen baskı yapıcaklar o kızla görüşüp tanışması için aralarını yapmaya çalışıcaklar. sevgilim siz karışmayın ben sevdiğim ve istediğim kızla evlenirim diyo ama çok korkuyorum ailesi zorla o kızı kabul ettirir diye.. ne yapmalıyım çok moralim bozuk yardımm lütfen görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ortada senin yapabileceğin birşey yok. Top sevgilinde direnci ve ilişkiniz sağlam ise bu sınavı geçersiniz.

Ama anlattığın gibi baskı yoğunsa ve ileride siz sevgilinizle evlenirseniz sanki biraz seni kabullenemezler gibi geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun ya zor durum...

Bütün bunları sana sevgilin mi anlattı?
Bence ayrıl...
Ailesini sana iyice soğutup ne yapmaya çalışıyor acaba?

çok zor çok

Bütün bunları sana sevgilin mi anlattı?
Bence ayrıl...
Ailesini sana iyice soğutup ne yapmaya çalışıyor acaba?

aslında anlatmıycaktı ben zorladım ne oldu ne sinirini bozdu diye sonra o anlattı

Senin yapabileceğin hiç bir şey yok canım tek yapabileceğin şey beklemek..sevgilinde biter herşey ya sevgisine sahip çıkacak seni kabul ettirecek yada boşvericeksin gidecek ne kadar zor olsada..gerçekten seviyorsa eminsen sevgisinden korkma sorun edipte huzurunuzu bozma canınıda boşyere sıkma..

sağol canım bu dediklerin çok iyi geldi valla. çok kafam takılıyo beni bırakıp gider diye ama dediğin gibi gerçekten seviyorsa gitmez onda bitiyo herşey.. beklicez ve görücez.. beni çok sevdiğini söylüyo sevgisine de inanıyorum ama o kız aklını çelmeye çalışır falan diye çok korkuyorum ama seviyosa tabi umursamaz onu..

o ne iyi aileymiş öyle
kızı çok beğenmişlerse evlat edinsinler içlerinde kalmasın
bıraksınlar oğulları da karısını kendi seçsin..
Gerçekten sinir bozucu !!

çok zor çok

aslında anlatmıycaktı ben zorladım ne oldu ne sinirini bozdu diye sonra o anlattı

Yapmayın Allahaşkına...
İstediğiniz kadar zorlayın sizi üzmek,ailesini zor durumda bırakmak istemeyen adam bunu size belli bile etmez.
Biraz açın gözlerinizi.
İlişkiler çocuk oyuncağı değil.
Herkesin ana babası birilerini uygun görür evlatlarına,biz de gidip karşı tarafa anlatıp da onların canını mı sıkalım yani?

o ne iyi aileymiş öyle
kızı çok beğenmişlerse evlat edinsinler içlerinde kalmasın
bıraksınlar oğulları da karısını kendi seçsin..
Gerçekten sinir bozucu !!

süper bi cevaptı bu ya gerçekten çok doğruu diyosun. evet çok sinir bozucu çok sinirlerim bozuk zaten bide boylu poslu çok güzel kız diye anlatıyolar bu daha da sinir bozucu. sevgilim var demesine rağmen baskı yapmaları o da ayrı bir sinir bozucu resmen ayırmaya çalışıyolar...

Son düzenleme:
moralin bozulmasın bence, erkek arkadaşının aklı fikri yerınde değil mi?
erkek arkadaşın gönüllü olmadıktan sonra
dünya gelse evlendıremez. o yüzden sana bunları boş yere anlatmasın
belkıde amacı farklıdır, olamaz mı?

erkek arkadaşınız zorla anlatsa kız çok güzelmiş falan demezdi. bence ya kendine aklınca değer katıyor ya da canı sıkıldı hikaye yazdı sizin tutumunuzu görmek ve biraz da pohpohlanmak için

tatlım bende bu durumun bir pozitif yönünü söylim. Bu durumun sonunda sevgilinin seni ne kadar sevdiğini ve ne kadar istediğini anlarsın en azından ilerde evlenirseniz aklında bu tip bir soru olmaz. Umarım aksine bir durumda olmaz ve baskıları yener :)

Kallbinden geçirme böyle şeyleri. belkide kızın senden haberi bile yoktur.. varsada istediği kadar uğraşsın kendinden pay çıkar sen olsan ne kadar uraşırsa uğraşsınlar boş ..sevdiğin içinde aynı şey geçerli olur seviyorsa kız gözüne görünmez bile boş konuşmuş olur ..hem seni niye bırakıp gitsin gönül kimi severse iyide, güzelde o demişler vazgeçemez insan:))

anlatması belki de yanlıştır ama o an sinirini bozan bişey oldu bana söyledi direk bende noldu diye baya ısrar ettim o da söylemek zorunda kaldı bilmeye hakkım olduğunu düşündü heralde ama canım sıkılmadı değil yani baya canımı sıktı bu olay ama söylediği iyi oldu ben arkamdan gizli iş çevrilsin istemezdim eğer bi gün benden sebepsiz ayrılırsa en azından sebebini bilirim

ya evet orası doğru beni seviyosa gitmez zaten giderse de beni hiç sevmemiştir ama amacının farklı olduğunu düşünmüyorum yani inşallah amacı farklı değildir

Sevgilin bi'taraftan da kıskançlık olayını devreye sokup egosunu okşamak istemiş
Sana söyledi de noldu, bak elinizden hiçbir şey gelmeyeceğini bile bile nasıl canın sıkılmış...
Halbuki top onun elinde. Erkekler bu konuda daha rahat "evlenmiycem!" diye ciddi bi'şekilde söylesin o anne diyen kıza da benim sevdiğim var desin bak bakalım yapıyolar mı daha.
Daha şimdiden anne diyebilen kızdan da şüphe ederim bi'taraf fena şişiriyor olayı ya sevgilin ya da annesi:44:

bilemiyorum canım, seni kıskandırmak için bile uğraşıyor olabilir.
sen istemezsen eğer, ailen seni zorla evlendırebılır mı?
aynı şeyleri düşün yani.

erkek arkadaşınız zorla anlatsa kız çok güzelmiş falan demezdi. bence ya kendine aklınca değer katıyor ya da canı sıkıldı hikaye yazdı sizin tutumunuzu görmek ve biraz da pohpohlanmak için

evet deminden beri aradığım kelimeyi söyledin, pohpohlanmak istemek !
bence de sadece "ana kız beğenmişler" demek yerine neden kızın özelliklerinden bahsediyor ki ?
yine de sevgilin kötüdür demiyorum, umarım değildir. Ama benim başımdan aynı böyle biri geçti, düşman başına.
Umarım senin için her şey güzel olur..

Aklıma bişey geldi anlatmazsam duramam benim eski erkek arkadaşım bana şunu söyler dururdu, "neymiş benim soyum tükenmiş benim gibi erkek kalmamış, bana kızlar böyle söylüyor tövbe yarabbim yaa, sana o kızların kim oldgunu söylemiyorum söylesem kızarsın"
gayet sakin karşılardım bu sözleri, aklıma gram kötülük gelmez, evet öylesin tabi aşkım, sen soyunun tek örneğisin ve benimsin derdim.
Ama bazen bu sözlere kızmak gerekiyormuş.
Şimdi duysam bir daha yüzüne bakmam o erkeğin

ya kıskandırmayı seviyo aslında ama böyle bişeyi kıskandırmak için söylemez yani sanmıyorum kıskandırmak için söylediğini anlatırken baya ciddiydi

evet o da diyo zaten bu bizi birbirmize daha çok bağlıcak diyo bencede öyle. umarım beni yanıltmaz canım ya. eğer o kızı umursamaz ve benle devam ederse benim ona olan güvenim daha da artıcak ve evlenince dediğin gibi canım kafamda soru işaretleri olmıcak

kızın benden haberi yok. büyük ihtimal de söylemezler aralarını yapmak için. ama dediğin gibi canım beni seviyosa gözü kimseyi görmez

canım erkek arkadaşım ben evlenmeyi düşünmüyorum benim sevdiğim kız var zaten demiş fakat ailesi bunu bile bile üstelemeye devam ediyorlar. anne tarafı olayı şişiriyor olabilir o kıza yakınlaşsın diye

ayrıca hemen nasıl evlendırıyorlarmıs ki
okul bıtecek ve kariyerden önce askerlık var

yangından mal kaçırır gibi erkek arkadaşının samimiyetine inanmıyorum.

Allahım sen beni büyük konuşmaktan koru ama söylemezsem içimde kalacak.....
bazı insanların kendi annesi -babası dışında başkasına anne -baba kelimesini bu kadar kolay söylemelerini tuhaf buluyorum....
onun dışında erkek ark ın kız gibi ne diye sana bundan bahsetmiş ki kendi ailesi ile arasında çözseydi.ne o öyle....sevgilim bana görücü var gibi olmuş.....amacını anlayamadım....
olayın çok üstüne gitme bakalım,erkek ark ın ne yapacak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…