Sevgilimle birbirmizi çok seviyoruz şuan başka şehirde üniversite için okuyor aileden ve benden uzakta. geçen ailesi aramış ve uzaktan akraba olan bir kızı beğendiklerini söylemişler sevgilimle aralarını yapmaya çalışıyolar. kızın çok güzel olduğunu ikidebir sevgilimden o kıza bahsettiklerini anlatmışlar ve benim sinirim çok bozuldu. sevgilim kız arkadaşım var benim onu çok seviyorum diyo ama ailesi ısrar ediyo o kızla olması konusunda bi gör öyle karar ver diyor belki çıktığın kızdan soğursun diyorlar. uzaktan akraba olan kız, sevgilimin annesine anne falan diyomuş. yani anlıycağınız sevgilim geldiğinde de muhtemelen baskı yapıcaklar o kızla görüşüp tanışması için aralarını yapmaya çalışıcaklar. sevgilim siz karışmayın ben sevdiğim ve istediğim kızla evlenirim diyo ama çok korkuyorum ailesi zorla o kızı kabul ettirir diye.. ne yapmalıyım çok moralim bozukyardımm lütfen görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ortada senin yapabileceğin birşey yok. Top sevgilinde direnci ve ilişkiniz sağlam ise bu sınavı geçersiniz.
Ama anlattığın gibi baskı yoğunsa ve ileride siz sevgilinizle evlenirseniz sanki biraz seni kabullenemezler gibi geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun ya zor durum...
Bütün bunları sana sevgilin mi anlattı?
Bence ayrıl...
Ailesini sana iyice soğutup ne yapmaya çalışıyor acaba?
Senin yapabileceğin hiç bir şey yok canım tek yapabileceğin şey beklemek..sevgilinde biter herşey ya sevgisine sahip çıkacak seni kabul ettirecek yada boşvericeksin gidecek ne kadar zor olsada..gerçekten seviyorsa eminsen sevgisinden korkma sorun edipte huzurunuzu bozma canınıda boşyere sıkma..
çok zor çok
aslında anlatmıycaktı ben zorladım ne oldu ne sinirini bozdu diye sonra o anlattı
o ne iyi aileymiş öyle
kızı çok beğenmişlerse evlat edinsinler içlerinde kalmasın
bıraksınlar oğulları da karısını kendi seçsin..
Gerçekten sinir bozucu !!
sağol canım bu dediklerin çok iyi geldi valla. çok kafam takılıyo beni bırakıp gider diye ama dediğin gibi gerçekten seviyorsa gitmez onda bitiyo herşey.. beklicez ve görücez.. beni çok sevdiğini söylüyo sevgisine de inanıyorum ama o kız aklını çelmeye çalışır falan diye çok korkuyorum ama seviyosa tabi umursamaz onu..
Yapmayın Allahaşkına...
İstediğiniz kadar zorlayın sizi üzmek,ailesini zor durumda bırakmak istemeyen adam bunu size belli bile etmez.
Biraz açın gözlerinizi.
İlişkiler çocuk oyuncağı değil.
Herkesin ana babası birilerini uygun görür evlatlarına,biz de gidip karşı tarafa anlatıp da onların canını mı sıkalım yani?
moralin bozulmasın bence, erkek arkadaşının aklı fikri yerınde değil mi?
erkek arkadaşın gönüllü olmadıktan sonra
dünya gelse evlendıremez. o yüzden sana bunları boş yere anlatmasın
belkıde amacı farklıdır, olamaz mı?
anlatması belki de yanlıştır ama o an sinirini bozan bişey oldu bana söyledi direk bende noldu diye baya ısrar ettim o da söylemek zorunda kaldı bilmeye hakkım olduğunu düşündü heralde ama canım sıkılmadı değil yani baya canımı sıktı bu olayama söylediği iyi oldu ben arkamdan gizli iş çevrilsin istemezdim eğer bi gün benden sebepsiz ayrılırsa en azından sebebini bilirim
ya evet orası doğru beni seviyosa gitmez zaten giderse de beni hiç sevmemiştir ama amacının farklı olduğunu düşünmüyorum yani inşallah amacı farklı değildir
erkek arkadaşınız zorla anlatsa kız çok güzelmiş falan demezdi. bence ya kendine aklınca değer katıyor ya da canı sıkıldı hikaye yazdı sizin tutumunuzu görmek ve biraz da pohpohlanmak için
erkek arkadaşınız zorla anlatsa kız çok güzelmiş falan demezdi. bence ya kendine aklınca değer katıyor ya da canı sıkıldı hikaye yazdı sizin tutumunuzu görmek ve biraz da pohpohlanmak için
tatlım bende bu durumun bir pozitif yönünü söylim. Bu durumun sonunda sevgilinin seni ne kadar sevdiğini ve ne kadar istediğini anlarsın en azından ilerde evlenirseniz aklında bu tip bir soru olmaz. Umarım aksine bir durumda olmaz ve baskıları yener :)
Kallbinden geçirme böyle şeyleri. belkide kızın senden haberi bile yoktur.. varsada istediği kadar uğraşsın kendinden pay çıkar sen olsan ne kadar uraşırsa uğraşsınlar boş ..sevdiğin içinde aynı şey geçerli olur seviyorsa kız gözüne görünmez bile boş konuşmuş olur ..hem seni niye bırakıp gitsin gönül kimi severse iyide, güzelde o demişler vazgeçemez insan:))
Sevgilin bi'taraftan da kıskançlık olayını devreye sokup egosunu okşamak istemiş
Sana söyledi de noldu, bak elinizden hiçbir şey gelmeyeceğini bile bile nasıl canın sıkılmış...
Halbuki top onun elinde. Erkekler bu konuda daha rahat "evlenmiycem!" diye ciddi bi'şekilde söylesin o anne diyen kıza da benim sevdiğim var desin bak bakalım yapıyolar mı daha.
Daha şimdiden anne diyebilen kızdan da şüphe ederim bi'taraf fena şişiriyor olayı ya sevgilin ya da annesi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?