bilemiyorum canım, seni kıskandırmak için bile uğraşıyor olabilir.
sen istemezsen eğer, ailen seni zorla evlendırebılır mı?
aynı şeyleri düşün yani.
evet aynen bana anlatmakla biraz kıskandırmak istedi heralde beni kıskandırmak genelde hoşuna gidiyor ama yalan söylemez. anlatmayabilirdi ama ben çok ısrar ettim ve onunda kıskandırmak hoşuna gittiği için anlattı canımın sıkılcağını bile bile
evet deminden beri aradığım kelimeyi söyledin, pohpohlanmak istemek !
bence de sadece "ana kız beğenmişler" demek yerine neden kızın özelliklerinden bahsediyor ki ?
yine de sevgilin kötüdür demiyorum, umarım değildir. Ama benim başımdan aynı böyle biri geçti, düşman başına.
Umarım senin için her şey güzel olur..
Aklıma bişey geldi anlatmazsam duramambenim eski erkek arkadaşım bana şunu söyler dururdu, "neymiş benim soyum tükenmiş benim gibi erkek kalmamış, bana kızlar böyle söylüyor tövbe yarabbim yaa, sana o kızların kim oldgunu söylemiyorum söylesem kızarsın"
gayet sakin karşılardım bu sözleri, aklıma gram kötülük gelmez, evet öylesin tabi aşkım, sen soyunun tek örneğisin ve benimsin derdim.
Ama bazen bu sözlere kızmak gerekiyormuş.
Şimdi duysam bir daha yüzüne bakmam o erkeğin
ayrıca hemen nasıl evlendırıyorlarmıs ki
okul bıtecek ve kariyerden önce askerlık var
yangından mal kaçırır gibierkek arkadaşının samimiyetine inanmıyorum.
Allahım sen beni büyük konuşmaktan koru ama söylemezsem içimde kalacak.....
bazı insanların kendi annesi -babası dışında başkasına anne -baba kelimesini bu kadar kolay söylemelerini tuhaf buluyorum....
onun dışında erkek ark ın kız gibi ne diye sana bundan bahsetmiş ki kendi ailesi ile arasında çözseydi.ne o öyle....sevgilim bana görücü var gibi olmuş.....amacını anlayamadım....
olayın çok üstüne gitme bakalım,erkek ark ın ne yapacak......
ben bayan olmama rağmen, şuan ailem bana baskı yapsa
onları bir şekilde sustururdum,,,tamam ailemdir, ama evlenceğim kişiyle ben aynı yatağı paylaşacağım
onlar değil.
ailemde olsa, haddini bilecekler.
erkek arkadaşın bence yolunu yapıyor, yani bak ben kızı görüp beğenirsem Bil ki ailem baskı yaptı, yani onu seçersem beni suçlama, ailemi ezemem, ailemi kıramam ( türkçesi ben beğendim ama beğendim diyemiyorum).. Sonra da o kızla nişanlanır evlenir, sıkılınca aslında ben seni hiç unutamadım, Biliyorsun ailemin zoruyla evlendim diyecek... Bunların hepsine hazırlıklı ol.. Üzgünüm
Bütün bunları sana sevgilin mi anlattı?
Bence ayrıl...
Ailesini sana iyice soğutup ne yapmaya çalışıyor acaba?
Bende okurken aynisini düsünüyordum.... Insan Sevdigine bunlari anlatirmi
Bence kendi ailesiyle hal etmeli ve konuyu kapatmali... Hakkinda hayirlisi olsun...!!!
İnşallah canım ama başka türlü sana bunu yansıtmazdı diye düşünüyorum.. Bilemiyorum inşallah yanılırım..
kızlar biliyorum hoş bir laf değil ama aklıma geldi birden bu konuyu ve yorumları okurken...başbakanın bir lafı vardı ya......ANANI DA AL GİT diye.....
sana yamuk yaparsa sende böyle söyle
Çok iyimser düşünüyorsun.
Kendimizden yola çıkalım görücü gelse ailemiz kahvelerini içerler uygun bir dille söyleriz dese biz bunu sevgiliye niye söyleriz; "Bak kıskan, isteyenim çok, kıymet bil" vs yani sırf egoyu okşatmak.
Ama ciddi bir durum olsa insan iki kere düşünür elinden bi'şey gelemeyecek olan sevgiliye kızın güzelliğini bile anlatırken...
Ne gerek duymuş o kadar detaya inmeye yok anne diyormuş, yok güzel kızmış.
Bi'de diyorsunki ben zorladım öyle söyledi, nasıl zorladıysan baya gaza gelmiş
Bence üstüne sakın düşme
evet çok iyimser düşünürüm genelde ama daha önce de çok güvenim sarılsılmıştır..
doğru diyosun canım egosunuda okşatmak istedi üstüne bu konuda düşmüycem herşeyi ona bırakıyorum artık zaten herkes seviyosa gitmez diyo bende öyle düşünücem ve giderse de eğer o kaybeder şimdi gittiği iyi oldu diye düşünücem eğer evliyken böyle bir hata yapsaydı daha çok üzülürdüm bu yüzden eğer şimdi böyle bi hata yaparsa gerçek yüzünüde görmüş olurum ama eğer beni tercih ederse de o zamn onun hakkında kafamdaki kötü düşünceler yok olur güvenim artar
Büyük konusmiyim ama benim sevgilim böyle bişeyi anlatsa onu orda bırakır arkama bakmadan gideirm sanırım.
Ailesine gelince daha simdiden seni istemeyen bi aileyle sen aile olacaksın ilerde yasayacagın sorunlar o kadar büyük ki. Ve erkek arkadasın daha simdiden sana bunları anlatıyorsa ilerde olacakları düşünemiyorum bile. Gönül işi iyi hoş tamam da, önünde kocaman bir hayat var mantık da olması gerekiyor ilişkilerde biraz.
Kimsenin seni üzmesine izin vermemelisin..
Diyelim ki; o iş olmadı ve siz evlendiniz.
Sen erkeğin ailesiyle her yüzyüze geldiğinde bu garip olayı hatırlayacaksın.
Seni istemediklerini,başka bir kızı beğendiklerini hatta onların "şu kızı bir gör belki diğerinden soğursun" dediklerini...
Şimdi erkek arkadaşın hani o seni çok seven erkek arkadaşın tüm bunları nasıl göze alıyor?
Bak kardeşim,bu adam ya seni sevmiyor,ayrılmak için bahane arıyor ya da ergenlikten sıyrılmaya niyeti yok.
Her iki durumda da üzülen sen olacaksın maalesef...
Bak en basiti bi'kıza ailesi böyle yapsa kız toplumda daha savunmasız görüldüğü halde evden kaçma cesaretini bile gösterebiliyor. Bırak dönerse senindir, senden kıymetli mi
Çok zor işin canım. Umarım hakkında hayırlısı olur
benimde basima geldi iyikide o insanla olmadi diyorum.. o erkek arkadasim sonra o esinden ayrildi bana geldi(ben bekardim) ama olmadi ben ona karsi duygularimin duzelmiceni anladim baskasiyla evlendim cokda iyi yapmisim cok sukur mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?