Sevgilimin ailesi başka kızı beğenmiş :(

bilemiyorum canım, seni kıskandırmak için bile uğraşıyor olabilir.
sen istemezsen eğer, ailen seni zorla evlendırebılır mı?
aynı şeyleri düşün yani.

evet aynen bana anlatmakla biraz kıskandırmak istedi heralde beni kıskandırmak genelde hoşuna gidiyor ama yalan söylemez. anlatmayabilirdi ama ben çok ısrar ettim ve onunda kıskandırmak hoşuna gittiği için anlattı canımın sıkılcağını bile bile

ben bayan olmama rağmen, şuan ailem bana baskı yapsa
onları bir şekilde sustururdum,,,tamam ailemdir, ama evlenceğim kişiyle ben aynı yatağı paylaşacağım
onlar değil.
ailemde olsa, haddini bilecekler.

erkek arkadaşın bence yolunu yapıyor, yani bak ben kızı görüp beğenirsem Bil ki ailem baskı yaptı, yani onu seçersem beni suçlama, ailemi ezemem, ailemi kıramam ( türkçesi ben beğendim ama beğendim diyemiyorum).. Sonra da o kızla nişanlanır evlenir, sıkılınca aslında ben seni hiç unutamadım, Biliyorsun ailemin zoruyla evlendim diyecek... Bunların hepsine hazırlıklı ol.. Üzgünüm

biraz da kıskandırmak istedi heralde hoşuna gidiyo kıskandırmak ama benim sinirleri alt üst etti
o sözleri diyen erkekte pohpohlanmak isteyen bir erkekmiş ve biraz kendini beğenmişlik var heralde

ayrıca hemen nasıl evlendırıyorlarmıs ki
okul bıtecek ve kariyerden önce askerlık var

yangından mal kaçırır gibi erkek arkadaşının samimiyetine inanmıyorum.

canım çıktığım çocuğun ailesi 1 2 sene öncede gene aynı kızla sevgilimin arayı yapmaya çalışmışlar evlendirmek istemişler ama sevgilim daha evlenmek için erken falan demiş o zamanlar ben yoktum ve şimdide evlenmesi için aklına girmeye çalışıyolar ve ailesi tanıdık olsun uzaktan birine gitmesin düşüncesinde sanırım.

aynen bende kolay kolay kanım ısınmadan kimseye ne anne derim ne baba derim ne de başka bişey. gerçekten güvenmediğim biriyse çok yakın görmediysem kanka bile demem yani.. ben çok zorladım anlatması için bu yüzden anlattığını düşünüyorum bide kıskandırmak istediğini düşünüyorum.. zamana bırakıyorum zaten bakalım ne yapıcak. yakında gelicek zaten okullar tatile girdi umarım herşey yolunda gider bende size güzel haberleri veririm olay tatlıya bağlanır tek dileğim bu.. erkek arkadaşım sözünü geçirebilen biri yüz yüze olursak ben onları bastırırım bide o kızın konusunu açamazlar diyo da bakalım ne olucak

ben bayan olmama rağmen, şuan ailem bana baskı yapsa
onları bir şekilde sustururdum,,,tamam ailemdir, ama evlenceğim kişiyle ben aynı yatağı paylaşacağım
onlar değil.
ailemde olsa, haddini bilecekler.

evet aynen ama o da diyoki telefonda konuştuğm için böyle baskı yapabildiler yüz yüze olsaydık cesaret edemezleri diyo

inş böyle değildir ya ama ailesine karşı geliyo onların sözünü dinlemiyo o kızıda görmek istemiyo ya inş dediğin gibi değildir :/:/

Son düzenleme:
Bütün bunları sana sevgilin mi anlattı?
Bence ayrıl...
Ailesini sana iyice soğutup ne yapmaya çalışıyor acaba?

Bende okurken aynisini düsünüyordum.... Insan Sevdigine bunlari anlatirmi

Bence kendi ailesiyle hal etmeli ve konuyu kapatmali... Hakkinda hayirlisi olsun...!!!

İnşallah canım ama başka türlü sana bunu yansıtmazdı diye düşünüyorum.. Bilemiyorum inşallah yanılırım..

Bende okurken aynisini düsünüyordum.... Insan Sevdigine bunlari anlatirmi

Bence kendi ailesiyle hal etmeli ve konuyu kapatmali... Hakkinda hayirlisi olsun...!!!

herşeyi bana anlatır benden hiçbişeyi gizlemez. bunuda gizlemek istemedi heralde bide benim ısrarlarımla anlattı. anltmadan önce zaten dedi ki aynı şey sana olsa ben burda kafayı yerdim o yüzden sana anlatmamam daha doğru olur dedi fakat ben çok zorladım bilmek istedim bunun üzerine anlattı

İnşallah canım ama başka türlü sana bunu yansıtmazdı diye düşünüyorum.. Bilemiyorum inşallah yanılırım..

canım bizim aramızda gizli saklı bişey olmuyo pek ne oluyosa o bana haber veriyo ben ona haber veriyorum yani sanmıyorum öyle bi amaç için bana söylediğini umarım beni yanıltmaz.

kızlar biliyorum hoş bir laf değil ama aklıma geldi birden bu konuyu ve yorumları okurken...başbakanın bir lafı vardı ya......ANANI DA AL GİT diye.....
sana yamuk yaparsa sende böyle söyle

Çok iyimser düşünüyorsun.
Kendimizden yola çıkalım görücü gelse ailemiz kahvelerini içerler uygun bir dille söyleriz dese biz bunu sevgiliye niye söyleriz; "Bak kıskan, isteyenim çok, kıymet bil" vs yani sırf egoyu okşatmak.
Ama ciddi bir durum olsa insan iki kere düşünür elinden bi'şey gelemeyecek olan sevgiliye kızın güzelliğini bile anlatırken...

Ne gerek duymuş o kadar detaya inmeye yok anne diyormuş, yok güzel kızmış.
Bi'de diyorsunki ben zorladım öyle söyledi, nasıl zorladıysan baya gaza gelmiş
Bence üstüne sakın düşme

evet çok iyimser düşünürüm genelde ama daha önce de çok güvenim sarılsılmıştır..
doğru diyosun canım egosunuda okşatmak istedi üstüne bu konuda düşmüycem herşeyi ona bırakıyorum artık zaten herkes seviyosa gitmez diyo bende öyle düşünücem ve giderse de eğer o kaybeder şimdi gittiği iyi oldu diye düşünücem eğer evliyken böyle bir hata yapsaydı daha çok üzülürdüm bu yüzden eğer şimdi böyle bi hata yaparsa gerçek yüzünüde görmüş olurum ama eğer beni tercih ederse de o zamn onun hakkında kafamdaki kötü düşünceler yok olur güvenim artar

Büyük konusmiyim ama benim sevgilim böyle bişeyi anlatsa onu orda bırakır arkama bakmadan gideirm sanırım.
Ailesine gelince daha simdiden seni istemeyen bi aileyle sen aile olacaksın ilerde yasayacagın sorunlar o kadar büyük ki. Ve erkek arkadasın daha simdiden sana bunları anlatıyorsa ilerde olacakları düşünemiyorum bile. Gönül işi iyi hoş tamam da, önünde kocaman bir hayat var mantık da olması gerekiyor ilişkilerde biraz.
Kimsenin seni üzmesine izin vermemelisin..

Diyelim ki; o iş olmadı ve siz evlendiniz.
Sen erkeğin ailesiyle her yüzyüze geldiğinde bu garip olayı hatırlayacaksın.
Seni istemediklerini,başka bir kızı beğendiklerini hatta onların "şu kızı bir gör belki diğerinden soğursun" dediklerini...
Şimdi erkek arkadaşın hani o seni çok seven erkek arkadaşın tüm bunları nasıl göze alıyor?
Bak kardeşim,bu adam ya seni sevmiyor,ayrılmak için bahane arıyor ya da ergenlikten sıyrılmaya niyeti yok.
Her iki durumda da üzülen sen olacaksın maalesef...

Bak en basiti bi'kıza ailesi böyle yapsa kız toplumda daha savunmasız görüldüğü halde evden kaçma cesaretini bile gösterebiliyor. Bırak dönerse senindir, senden kıymetli mi

ben çok seviyorum o yüzden bırakamıyorum
beni daha görmediler tanımadılar belki tanısalar beni severler isterler. o kızı gördükleri tanıdıkları bide uzaktan akraba olduğu için onu istiyo olabilirler ama belki beni görünce ve erkek arkadaşım beni ne kadar sevdiğini gösterirse onlara karşı fikirleri değişir belki oğlunun fikirlerinide önemserler saygı gösterirler. doğru diyosun canım bakalım zamana bırakıyorum neler göstericek zaman

malesef hatırlıycam şimdiden ailesinden soğudum diyebilirim. ayrılmak istese direk söyler ya bu yüzden bahane aradığını sanmıyorum yani öyle biri değil

Bak en basiti bi'kıza ailesi böyle yapsa kız toplumda daha savunmasız görüldüğü halde evden kaçma cesaretini bile gösterebiliyor. Bırak dönerse senindir, senden kıymetli mi

sağol canım :)) böyle güzel düşünceler rahatlatıyo insanı

Son düzenleme:
benimde basima geldi iyikide o insanla olmadi diyorum.. o erkek arkadasim sonra o esinden ayrildi bana geldi(ben bekardim) ama olmadi ben ona karsi duygularimin duzelmiceni anladim baskasiyla evlendim cokda iyi yapmisim cok sukur mutluyum..

Çok zor işin canım. Umarım hakkında hayırlısı olur

çok zor canım çok zor.. hayırlısı olur iinş

benimde basima geldi iyikide o insanla olmadi diyorum.. o erkek arkadasim sonra o esinden ayrildi bana geldi(ben bekardim) ama olmadi ben ona karsi duygularimin duzelmiceni anladim baskasiyla evlendim cokda iyi yapmisim cok sukur mutluyum..

karşı tarafı seçti yani.. çok kötü bi durum gerçekten iyi yapmışsın canım ya tekrar sana geri dönmek istiyo bide ne yüzle tekrar dönmek istiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…