Sevgilimin ailesi beni istemiyor;(((

ELAPIDAE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
207
7
116
Arkadaslar gunaydin.sevgilimin ailesi konusunda fikir ve yorumlariniza ihtiyacim var.
1 senelik cok guzel bir iliskim var.birbirimizi cok seviyoruz ve asla ayrilmayi dusunmuyoruz..Tek sorunumuz sevgilimin henuz evlenmeyi dusunmemesiydi.Cok sukur o sorunu astik ve ailesine benden bahsetti..ailesi ise daha beni tanimadan sirf sevgilimden 2 yas buyugum diye benimle tanismayi reddetti..ben 30 sevgilim 28 yasinda.sevgilim benim cok guzel manken gibi oldugumu soylediginde annesi bi cocuk dogursun gorurum ben onu,zaten yakinda menapoza girer seninde gozun disarda olur demis.benimki en azindan bi tanisin belki fikriniz degisir dedigindede babasi,bosyere elin kizini bizimle tanistiripta umit verme demis. abin yengenden 4 yas buyuk bu kiz ise yengenden 1 yas buyuk.yengenden bile buyuk kiz mi alacan, biz sana 20li yaslarda sevecegin bir kiz buluruz ayrilacaksin demisler.bu olay olali 2 gun oldu sevgilime surat yapip laf sokuyolarmis...benimde sevgiliminde morali cok bozuk, sizce nasil bir yol izlemeliyiz lutfen dusuncelerinizi paylasin benimle

Sevgilin de gelip bunlari sana kelimesi kelimesine anlatti ha! Cocuk gibi.
Adam olan sana bu kadar hissettirmeden arayi yapmaya calisirdi. Seninki tam bir "cocuktan al haberi" vakasi gibi mubarek, taraflari hepten birbirlerine dusman etmeye calisiyor galiba, ortayi bulacagina. Boyle bir kisiden pek umutlu olma. Senin onun ailesi hakkinda ettigin her kelime de onlarin kulagina aynen gidiyordur, emin olabilirsin. Zaten annesinin laflari saygisizca "menopoza girer yakinda" filan. Ne munasebet yani, muhabbete bak. Erkek arkadasin da sana bu sekilde kelimesi kelimesine anlatabildigine gore arayi bulmaya pek de merakli degil galiba ne bileyim. Bence olmaz bu is. Senin notunu bastan vermisler, ortada bir de ortaligi kizistiran adam varken, zor.

Canim cok haklisin...ailesinden bu kadar tepki gormesine sasirdi ve o saskinlikla herseyi anlatti diye dusunuyorum..cunku dunde babasi laf sokmus ve nededigini soylemiyor..babasinin sikintisindan benimki dun gece icmeye gitti.normalde icmeyen adami alkolik yapacak ailesi bu gidisle...mesajlari donuk donuk ve cok uzgun oda.ailesi buna asiri duskun.en kucuk cocuk vs..napicaz bilmiyorum

siz 40 kendisi 25 olsa hadi bir nebze anlayacağım da,
ikinizin de yaşları evlilik için uygun, arada ki bu küçük farkın abartılması saçma...
ailesi kılıf bulmuş resmen.
erkek arkadaşınızın da bu kadar ayrıntılı şekilde size konuşulanları anlatması hoş olmamış, size bunları kelime kelime aktarmak yerine ailesine gereken cevabı vermeli..
tabi ki gerçekten bu evliliği istiyor ise.

benim kuzenim tam da böyle bir evlilik yaptı, ailesi zar zor kabul etti ama eşiyle başka şehirde yaşadıkları için pek sorun olmadı
hala istenmeyen, sevilmeyen gelindir, fakat uzakta olduğu için senede 1 kere ya gelir ya gelmez ve dert etmez, siz aynı şehirde misiniz?

Ca

Canim eger olursa, degil ayni sehir ayni apartmanda oturacagiz)bastan bana boyle onyargili bir aile ile nasil oluruz bilmiyorum ama sevgilimi cok seviyorum..

N

Neden bu kadar abarttilar bende anlamis degilim...bastan bu kadar anlayissiz bir sile ilerde bana neler yapar dusunemiyorum...belkide tam tersi olur beni cok severler diye umut besliyorum.
Ama benim oglana bir haller oldu, donuk donuk mesaj yaziyo psikolojisi bozulmus bunalima girmis 2 gunde...sankide istenmeyen gelin o ; ))

Ay ne saçma bi ailesi varmış ya.. Tövbe tövbe, ne insanlar var sanırsın 2014 de değil 1814deyiz.
sevgilinizin size bunları anlatması da ayrı bi toyluk yani. oturun konuşun ne düşünüyosun falan filan. sahip çıksın size yani annesi 2 gün surat yapar susar yengenden büyükmmüşde zırtmışta zartmıştaaa..

Ben bu iliskiden asla vazgecmem ama sevgilim donuk donuk mesaj atiyor.bugun sadece benim mesajlarima soguk soguk cevap verdi, kendisi hic mesaj atmadi..sanirim beni gozden cikardi.halbuki daha pazar gunu konustu ailesiyle, ne olmus yani ailen sana 1 gun surat yaptiysa...ailesi degilmi mecbur onun dedigini yapicaklar ama gorunen o ki sozde beni coook seven sevgilim mucadele etmeyecek gibi...ustelik ailesinin kendisini sinir etmesini benden cikariyor..ailesine tavir almasi gerekirken bana tavir aliyor.

ona mesaj atmayın ya da adam gibi uzun bi mesaj atın ya da arayın içinizden gelenleri söyleyin ve zaman verin. o aramayı yaptktan sonra ya da uzun mesajı yazdıktan sonra sakııın sesinizi çıkarmayın ondan adım bekleyinn

Bugun gun icerisinde icimden gelenleri hep yazdim zaten.mucadele etmeliyiz birbirimize destek olmaliyiz vs..tek yazdigi tamam di...ne bir askim ne bir canim gun boyu yabanci gibi davrandi bana..bunalima girecegine aileni nasil ikna edebiliriz onu dusunmeliyiz yazdim...herseyi yazdim zaten ama bana cok soguk davraniyor..o yazana kadar yazmiycam...sonucta ailesine karsi bu iliskiyi savunmasi gerekirken bana cephe aliyor..onun beni teselli etmesi gerekirken su yaptigina bak..cok uzgunum.

aynen öyle hiç yazmayın. olgunlaşamamış belli ki

Yazdi benimki az once..arkadasiyla spora gidecekmis onu haber veriyo

Spordada yazdi biseyler.yine soguk tabi..ama olsun sabahtan beri morali daha kotuydu.okuzcuk yeni yeni kendine geliyo galiba)
ay hadi inşallah :) siz yine cool takılın umursamaz cevaplar verin aman diyim yelkenler suya inmesin :)

ay hadi inşallah :) siz yine cool takılın umursamaz cevaplar verin aman diyim yelkenler suya inmesin :)

Sag ol canim...benim yelkenler suya coktan indide) onu masaya yumrugunu vurup ben bu kizi alacam ulennnn kivamina getirmek lazim)onu nasil yapacam bilmiyorum.... ailesi madem ki onu cok seviyor, sozunu gecirtip iliskimizin arkasinda durmasi lazim..bu arada arkadasiyla spordan cikinca icmeye gitmis yine dun geceki gibi...3-5 ayda bir kez icen ve alkolu sevmeyen adami alkolik yapacak bu gidisle ailesi...umarim bir an once evlatlarinin mutsuzlugunu gorup geri adim atarlar;((

inşallah görürler bir an evvel o da öyle içmesin ya
ssize karşı tavrı nasl sevgi sözcükleri kullanıyor mu?

Evet spora gittikten sonra duzeldi...yine eskisi gibi samimi degil ama sevgi sozcukleri kullanmaya basladi cok sukur
Canim bence erkekler ailesine karsi gelemezler o yuzden ayrilmak hayirli bir karar diye dusunuyorum, o elini masaya vurmalar bu kiz benim olacak demeler 18 yasindayken olur siz ayni durumda olsaniz ailenizi mi dinlerdiniz kalbinizi mi?

Canim bence erkekler ailesine karsi gelemezler o yuzden ayrilmak hayirli bir karar diye dusunuyorum, o elini masaya vurmalar bu kiz benim olacak demeler 18 yasindayken olur siz ayni durumda olsaniz ailenizi mi dinlerdiniz kalbinizi mi?

Ben kalbimi dinlerdim)) ailemi askima ikna etmek icin elimden geleni yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…