• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesi ile tanışma

gunay07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
40
3
48
33
Merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum sizlerinde fikirlerini almak isterim şimdi ben tanismaya gidicem giderken bişey goturmem gerekiyor mu gerekiyorsa ne götürebilirim çiçek falan bana abes geliyor bide nasıl giyinilmeli benim korkularım var ben biraz balık etliyim erkek arkadasimin annesi sanırım zayıf istiyor fotografimi görmüş yüz olarak beğenmiş ama boydan görmedi uf napcam ya acaba gitmesem mi ?

Gitme fikrinize katilmasam da sordugunuz soruya cevap vereyim. Cikolata alabilirsiniz şik bir paket yaptirip. Gunluk de giyilebilen diz hizasinda bir elbise giyebilirsiniz. Evde giymek icin de cantaniza elbiseye uygun hafif topuklu bir ayakkabi koyabilirsiniz.

Gitme fikrinize katilmasam da sordugunuz soruya cevap vereyim. Cikolata alabilirsiniz şik bir paket yaptirip. Gunluk de giyilebilen diz hizasinda bir elbise giyebilirsiniz. Evde giymek icin de cantaniza elbiseye uygun hafif topuklu bir ayakkabi koyabilirsiniz.
Gitme fikrine katılmasamda demişsiniz ben şu açıdan istemiyorum şimdi beğenmez falan benim canım sıkılır moralim bozulur

Bol paça çok dar olmayan bir pantolon , İspanyol paça da olabilir.
Üstüne de bir gömlek. Çok dikkat çekmemiş olursunuz.
Giderken de tatlı ya da yaş pasta alınabilir.

Merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum sizlerinde fikirlerini almak isterim şimdi ben tanismaya gidicem giderken bişey goturmem gerekiyor mu gerekiyorsa ne götürebilirim çiçek falan bana abes geliyor bide nasıl giyinilmeli benim korkularım var ben biraz balık etliyim erkek arkadasimin annesi sanırım zayıf istiyor fotografimi görmüş yüz olarak beğenmiş ama boydan görmedi uf napcam ya acaba gitmesem mi ?
Erkek arkadaşın seni beğendikten sonra annesine ne oluyor?

korkunun ecele faydası yok elbet görecek sızı.. Oldugunuz gıbı cıkın karsısına.. Cok klasıge kaçmayacak, cok sporda olmayacak bıseyler gıyıverın.. Ben tanışmaya gıttıgımde cok az topuklu ayakkabı gıymıstım.. Yururken o halımı anca merdıvenlerde gordu ama cok farketmemıstır ördek gıbı yurudugumu.. :KK16:Sımdı sıze yorumlarda cok kışı tanışma dıyecektır ama bence evlilik yakın zamanda düşünüyorsanız gıdın derım.. Ailesini önceden tanımanızda yarar var.. Ailenizin karsısına çıkacak ınsanları görmüş olursunuz..

Hedıye konusuna gelince tatlı tarzı bıseyler goturun beraber tatlı yer tatlı konuşursunuz..

Hayırlı olsun..

Yas pasta alin cay kahvenin yanina servis ederler kalabaliklarmis hem makbule geçer:)

Kiyafet konusunda İspanyol paça pantolon üstüne dökümlü bir gömlek ... Ve kapida ayavinizdan çabuk giyip cikaracaginiz bir ayakkabı olsun kapida savaş vermeyin iplerle bagciklarla

korkunun ecele faydası yok elbet görecek sızı.. Oldugunuz gıbı cıkın karsısına.. Cok klasıge kaçmayacak, cok sporda olmayacak bıseyler gıyıverın.. Ben tanışmaya gıttıgımde cok az topuklu ayakkabı gıymıstım.. Yururken o halımı anca merdıvenlerde gordu ama cok farketmemıstır ördek gıbı yurudugumu.. :KK16:Sımdı sıze yorumlarda cok kışı tanışma dıyecektır ama bence evlilik yakın zamanda düşünüyorsanız gıdın derım.. Ailesini önceden tanımanızda yarar var.. Ailenizin karsısına çıkacak ınsanları görmüş olursunuz..

Hedıye konusuna gelince tatlı tarzı bıseyler goturun beraber tatlı yer tatlı konuşursunuz..

Hayırlı olsun..
Teşekkür ederim evet korkunun ecele faydası yok ama ben heyecan yaparım herkes nasıl kalkıyor bu işin altından

Yas pasta alin cay kahvenin yanina servis ederler kalabaliklarmis hem makbule geçer:)

Kiyafet konusunda İspanyol paça pantolon üstüne dökümlü bir gömlek ... Ve kapida ayavinizdan çabuk giyip cikaracaginiz bir ayakkabı olsun kapida savaş vermeyin iplerle bagciklarla
Ay doğru ben bunu dusunememistim çok sagolun :)

Canıııım o seni değil bakalım sen onu beğenecekmisin? Kuzum başta aman acaba sevgilimin ailesi beni sevecek mi beğenecek mi diye yırtınıp dururuz sonra evleniriz sonra oğullarını bizimle paylaşamazlar (:
O yüzden boooşver kendin gibi ol.
Beğenmeyen küçük oğluna almasın anacım :)

güzel br rulo pasta alabilirsin mesela yada kuru pasta. kıyafet konusundada dar olmayacak bir pantolon üzerine ne çok dar ne çok bol br gömlek

öncelikle evlerine gitmeyin bi kafede falan tanışın ....beğenme durumuna sıra gelince oğlu beğenmiş alacak hem kendine değil oğluna alacak beğenmesede olur....hımm illa evine gidecekseniz yaş pasta ii fikir ....nasıl giyinmeli dersen spor giyinme bi kot bi t-shirt olmaz yani başka türlü evde ne varsa giy git kafaya takma cok sosyetik bi aileye gireceksen biraz şıklıkda abartabilirsin duruma göre burnun havada duruma göre alttan alan tavırlar sergileyebilirsin nasıl muamele görürsen oyle davran ....ama ilk tanışma önemlidir nasıl gecerse ilişkinizin gidişatıda aynı öle gecer

Teşekkür ederim evet korkunun ecele faydası yok ama ben heyecan yaparım herkes nasıl kalkıyor bu işin altından

Oyle dusunursen daha cok stres olursun.. Ben gıttım orda oturdum geldım.. Cok fazla kendımıde anlatmadım.. Anlattıklarına sorduklarına cevap verdım..Kendını sakın kasma..

Back
X