• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesi ile tanışma

evden ayakkabılarını giyerek kacmada :confused:
ispanyol paca pantolon iyi olur üstünede gömlek.
pasta güzel olur.
annesiyle yaşamıcan ya:KK6:
Valla biraz annesiyle yaşayacak gibi oluyorum sanırım çünkü eğer evlenirsek ben bursaya oturcam yani baska bi ilde gelin olunca kaynanayla daha çok gorusuluyor değil mi

öncelikle evlerine gitmeyin bi kafede falan tanışın ....beğenme durumuna sıra gelince oğlu beğenmiş alacak hem kendine değil oğluna alacak beğenmesede olur....hımm illa evine gidecekseniz yaş pasta ii fikir ....nasıl giyinmeli dersen spor giyinme bi kot bi t-shirt olmaz yani başka türlü evde ne varsa giy git kafaya takma cok sosyetik bi aileye gireceksen biraz şıklıkda abartabilirsin duruma göre burnun havada duruma göre alttan alan tavırlar sergileyebilirsin nasıl muamele görürsen oyle davran ....ama ilk tanışma önemlidir nasıl gecerse ilişkinizin gidişatıda aynı öle gecer
Biraz sosyete annesi süslü puslu yani o yüzden biraz sık olmalıyım ama dolabimda hiç sık bişey yok yaz günü olduğu için genelde tişört dolu

Oyle dusunursen daha cok stres olursun.. Ben gıttım orda oturdum geldım.. Cok fazla kendımıde anlatmadım.. Anlattıklarına sorduklarına cevap verdım..Kendını sakın kasma..
Heh bide o var sürekli soru cevap şeklinde mi oluyor böyle samimi bi ortam nasıl oluşur

Canim bende balik etliyim ama sevgilimin ailesi beni çok begenmisti.Hatta babasi güzel kizim diyip durmustu :KK45:Bir de bende sen gibi bese birdim cok utandim konusamadim bile dogru dürüst.Ama karsindakiler görmüs gecirmis olgun insanlar onlar da gecmis bu yollardan.Biliyorlar yani neyin ne oldugunu.Ben giderken yas pasta almistik sevgilimle.Cicek bana da fazla gelmisti.Tatli daha uygun tabi bence.

Kendileri pek bi anne kuzusu annesi bi yana dünya bi yana

kolay gelsin o vakit :) sana sahip çıkıyor mu arada dengeyi kurabiliyor mu bunları çok iyi incele. üstelik balık et iyidir kadında. ben de göbek yaptım az bişey acayip mutluyum yoğuruyorum kendimi tamamen bakış açısı :) kendinle barışık ol. ve sen de onları tanımaya gidiyorsun unutma. belki sen beğenmeyeceksin.

he ama tanışma meselesine gelince, bence ailesini alıp senin ailenin evine gelmeleri daha iyi olur. çünkü bu şekilde pek değer vermiyor bazı aileler.

Canim bende balik etliyim ama sevgilimin ailesi beni çok begenmisti.Hatta babasi güzel kizim diyip durmustu :KK45:Bir de bende sen gibi bese birdim cok utandim konusamadim bile dogru dürüst.Ama karsindakiler görmüs gecirmis olgun insanlar onlar da gecmis bu yollardan.Biliyorlar yani neyin ne oldugunu.Ben giderken yas pasta almistik sevgilimle.Cicek bana da fazla gelmisti.Tatli daha uygun tabi bence.
Ay kendim gibi birinin olmasına sevindim sürekli soru cevap şeklinde mi oldu bide ailesi gayet modern yani öyle çok sık boğaz yapmazlar ama ne bileyim korkuyorum begenmeyecekler diye yaz gününde tatlı olarak ne goturebilurim bi kilo baklava mi bi büyük çikolatalı yaş pasta mi

kolay gelsin o vakit :) sana sahip çıkıyor mu arada dengeyi kurabiliyor mu bunları çok iyi incele. üstelik balık et iyidir kadında. ben de göbek yaptım az bişey acayip mutluyum yoğuruyorum kendimi tamamen bakış açısı :) kendinle barışık ol. ve sen de onları tanımaya gidiyorsun unutma. belki sen beğenmeyeceksin.

he ama tanışma meselesine gelince, bence ailesini alıp senin ailenin evine gelmeleri daha iyi olur. çünkü bu şekilde pek değer vermiyor bazı aileler.
Ya benim ailem biraz daha gelenekci is ciddiye kesin binmeden ben onları cagiramam

Merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum sizlerinde fikirlerini almak isterim şimdi ben tanismaya gidicem giderken bişey goturmem gerekiyor mu gerekiyorsa ne götürebilirim çiçek falan bana abes geliyor bide nasıl giyinilmeli benim korkularım var ben biraz balık etliyim erkek arkadasimin annesi sanırım zayıf istiyor fotografimi görmüş yüz olarak beğenmiş ama boydan görmedi uf napcam ya acaba gitmesem mi ?
Normal bir arkadaşa misafirliğe giderken de birşey götürülür.Ama sana tavsiyem gitme.Gerek yok bu tür tanışmalara.İkili ilişkide sevgili boyutundayken aileyi ilişkinin içine sokmayaitanışmaya gerek yok.Bak kendin diyorsun kadın zayıf istiyormuş.Kadının isteğine göre mi olacakmış.Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.Sevgilin beğeniyorsa,sen de onu beğeniyorsan kafa ypınız uyuyorsa görüşmeye devam edersiniz.İş ciddiye binerse aileler tanışır.

Ay kendim gibi birinin olmasına sevindim sürekli soru cevap şeklinde mi oldu bide ailesi gayet modern yani öyle çok sık boğaz yapmazlar ama ne bileyim korkuyorum begenmeyecekler diye yaz gününde tatlı olarak ne goturebilurim bi kilo baklava mi bi büyük çikolatalı yaş pasta mi

Bence yas pasta al canim.Ilk basta tabi onlar sordu ben cevapladim.Daha sonra sagolsun babasi birkac espri yapti da rahatlatti ortami.Daha sonra bi yemek bi pasta hop oldu bitti.Bir de üstbas olarak cok dar giymedim cok acik giymedim.Bi french hafif makyaj bence yeterli.Cok makyajdansa sade ama bakimli olmak bana gore daha makuldu :KK54:

Heh bide o var sürekli soru cevap şeklinde mi oluyor böyle samimi bi ortam nasıl oluşur

Aileye gore degısır sanırım bu durum.. Ben gittim Hal hatır sordum.. Ailemı falan sordular.. Zaten erkek arkadasın senı ve bildiği kadar aileni anlatmıştır.. Konu olsun dıye bısey anlatmayın..Gereken yerde gerektıgı gıbı konulara cevap verın.. Ne fazla konuşmuş Ne az konuşmuş olursunuz ..

Normal bir arkadaşa misafirliğe giderken de birşey götürülür.Ama sana tavsiyem gitme.Gerek yok bu tür tanışmalara.İkili ilişkide sevgili boyutundayken aileyi ilişkinin içine sokmayaitanışmaya gerek yok.Bak kendin diyorsun kadın zayıf istiyormuş.Kadının isteğine göre mi olacakmış.Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.Sevgilin beğeniyorsa,sen de onu beğeniyorsan kafa ypınız uyuyorsa görüşmeye devam edersiniz.İş ciddiye binerse aileler tanışır.
Işte şimdi onlar antalyada hani hazır benim memleketimdelerken tanısayim dedim daha ileriki boyutta taaa bursaya gitmek zorunda kalcam

Aileye gore degısır sanırım bu durum.. Ben gittim Hal hatır sordum.. Ailemı falan sordular.. Zaten erkek arkadasın senı ve bildiği kadar aileni anlatmıştır.. Konu olsun dıye bısey anlatmayın..Gereken yerde gerektıgı gıbı konulara cevap verın.. Ne fazla konuşmuş Ne az konuşmuş olursunuz ..
Tamam çok teşekkür ederim gitmeye gerçekten karar verince burda konuştuklarimizi tek tek bida okucam

Bende şu eve gitme, tanışma diyenleri anlamıyorum. Evliliği yakın bir tarihte düşünüyorsanız, yada isteme-söz gibi olayları yakın bir tarihte düşünüyorsanız tabiki de gitmeli ve tanımalısınız. Bence burada ki asıl yanlış düşünce "ya annesi beğenmezse" düşüncesi. Bence bazı ilk adımlar atılmadan, özellikle aileler karşı karşıya gelmeden tanımak en iyisi. Ailenizin karşısına nasıl insanlar çıkartacaksınız bilin bence. Aileler tanışıyor, söz-nişan faslına geçiliyor bu sefer de , aileler arası uyum sorunları yaşanıyor. Neler yaşayacağınızı önceden bilin. Gözlemleyin ailesini, ev ortamında nasıllar, sevgilin nasıl davranıyor ailesine, nasıl yemek yerler, ufak tefek adetlerini bile öğrenebilirsiniz. Kendinizi beğendirme endişesini boşverin, nasıl insanlar? ileride aileler arası sürtüşme yaşanır mı? sevgiliniz ev ortamında nasıl? Bunları ölçün biçin. Emin olun bazen ufak tefek farklılıklar bile ilerde büyük sorunlara sebep olabiliyor.

o zaman gitme bence. ne kadar ağırdan satarsan o kadar değerli olursun :KK66:
Evet bu konuda haklısınız bide ben buraya yeni üye oldum insanların açtığı başlıklara baktımda evlenmesemmi acaba diyorum daha yolun başında iken psikolojim bozuldu

Bende şu eve gitme, tanışma diyenleri anlamıyorum. Evliliği yakın bir tarihte düşünüyorsanız, yada isteme-söz gibi olayları yakın bir tarihte düşünüyorsanız tabiki de gitmeli ve tanımalısınız. Bence burada ki asıl yanlış düşünce "ya annesi beğenmezse" düşüncesi. Bence bazı ilk adımlar atılmadan, özellikle aileler karşı karşıya gelmeden tanımak en iyisi. Ailenizin karşısına nasıl insanlar çıkartacaksınız bilin bence. Aileler tanışıyor, söz-nişan faslına geçiliyor bu sefer de , aileler arası uyum sorunları yaşanıyor. Neler yaşayacağınızı önceden bilin. Gözlemleyin ailesini, ev ortamında nasıllar, sevgilin nasıl davranıyor ailesine, nasıl yemek yerler, ufak tefek adetlerini bile öğrenebilirsiniz. Kendinizi beğendirme endişesini boşverin, nasıl insanlar? ileride aileler arası sürtüşme yaşanır mı? sevgiliniz ev ortamında nasıl? Bunları ölçün biçin. Emin olun bazen ufak tefek farklılıklar bile ilerde büyük sorunlara sebep olabiliyor.
Haklısınız iki insan evlenmiyor ailelerde bi Nevi evleniyor aslında onlarida ilk seferde nasıl tanırım bilmiyorum günümüz dünyasında kimse gerçek yüzünü göstermez

canım ben gittim bu haziran ayında :) anne ve babasıyla tanıştım eve gittim, çicek almadım saksıda çicek alıcaktım vazgeçtim, gittim güzel bir kap aldım teneke ama öyle süslü püslü bişi mozaik yaptım onun ölçülerinde paketledim götürdüm, çok beğendiler ,annesi kabı sonra büskivi kabı yapcakmış :D mozaikte iyi oldu çünkü arkadaşım beni almaya geldiğinde canım birde mozaik pasta alalım yemek sonrası iyi olur dedi annesi demiş , bende yoo alma ben yaptım dedim :D

Back
X