sevgilimin ailesi istemiyor

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
merhaba arkadaşlar ya ben ne yapcagımı bilmiyorum.Sevgilimin ailesi beni tanımadan görmeden ıstemiyorlar çok ılginç dimi?Ya ben doğma buyume Antalyalıyım ama aslen Gaziantepliyim tabi sevgilmde antalyalı ama ailesi Gaziantepli oldugum için ıstemiyorlar bence bana mantıksız geliyor.Bu arada benim ailmede biliyor ilişkimi ama onlar şuanlık bir şey demiyorlar.Ama bilmiyoruz ne yapcagımızı ayrılamıyoruzda ama sevgilim ben senle yaşarım ailemi bırakıp diyor ama ben onun ailesiz kalmasını ıstemiyorum ya yardım edin ne yapmalıyım sizce?

cnm oncelıkle aılesıyle tanıs ve onyargılarını yok et.. sonucta senı gormemısler tanımamıslar. fıkırleri degısebılır

Ya canım tanımak bıle istemiyorlar Gazianteplıler kurt olur diyorlar boyle sacmalık olmaz hatta annesi babası o kızı görsek doverız demişler bunları anlatınca insanın ınanası gelmiyor ama gercekte var hangi cagda yasıyorlar anlamadım

peki canım bütün bunları sana kim söylüyor? erkek arkadaşın mı yetiştiriyor sana ailesinin kendi aralarında konuştuklarını hatta ve hatta seni gördükleri an döveceklerini falan? şaşırdımm
tamam istememiş olabilirler ama bence erkek arkadaşın gelipte herşeyi en küçük ayrıntısına kadar sana anlatmamalı.özellikle dövecekleri kısmı.böyle yaparak senin moralini bozuyor,hayattan soğutuyor anlamıyor.tabiki tanımadan bilmeden senin hakkında böyle düşünmeleri çok yalnış.

Afedersiniz ama memleket f*tişi olan ailelerden ilerde de cacık olmuyor ne yazık ki. Bu ne ya memleket beğenmemeler, hemşeri olsun istemeler falan. Sanki belediyeler nikahlanıyor

Yakın zamanda evlenmeyi planlamıyorsanız zamana bırakın, kabulleneceklerdir. Çevremde örneğini gördüm.

üzüldüm adınıza ama ailenin onayını almadan da birlikte olmanın sonu hüsranla biter haberin olsun...çünkü anne baba rızasından geçer Allah'ın rızası...

peki canım bütün bunları sana kim söylüyor? erkek arkadaşın mı yetiştiriyor sana ailesinin kendi aralarında konuştuklarını hatta ve hatta seni gördükleri an döveceklerini falan? şaşırdımm
tamam istememiş olabilirler ama bence erkek arkadaşın gelipte herşeyi en küçük ayrıntısına kadar sana anlatmamalı.özellikle dövecekleri kısmı.böyle yaparak senin moralini bozuyor,hayattan soğutuyor anlamıyor.tabiki tanımadan bilmeden senin hakkında böyle düşünmeleri çok yalnış.

Aranizda mezhep farki mi var yoksa sadece gaziantepli olmanizi mi sorun ediyorlar? Sevgilin kac yasinda?

Şimdi ailemi bırakırım der, yatın " ailem onlar benim sen git " der.
Üzgünüm ama aileler devredeyken hayat zindan oluyor.

Aynı sıkıntıları Gaziantepli bir gelin olarak ben yaşamıştım...Eşimin ailesi Gaziantepden birisiyle evlendirmek istemişti ve eşimde tercihini benden yana kullandıgı için yıllarca istenmeyen gelin olarak çok sıkıntı yaşadım ama benim şansım eşimin benim yanımda olmasıydı

Dedikleriniz dogru ailem ne dicek bilmiyorum ama cok seviyorum annem bana yasadıklarımı sende yasama kızım demisti 3 yılldır onla ıyı kotu seyler yasadım ben anlamıyorum artık aileler ogulların mutlulugunu isterler ama bunlar cok katı Insanlar ama zamana bırakmam gerek sanırım bu arada yıne cok tesekkur ediyorum size

Benim ünideki erkek arkadaşımla aynı problemi yaşamıştık. Onunla mı uğraşacağım ya, bitti gitti. İyi ki de bitmiş.

X