Sevgilimin ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
74
39
88
Sevgilimin ailesi bizim aile ve kasabamız tarafından pek sevilmeyen bir aile benim ailem bunu çok dert ediyo sizce bende etmelimiyim

Sevgilimin ailesi bizim aile ve kasabamız tarafından pek sevilmeyen bir aile benim ailem bunu çok dert ediyo sizce bende etmelimiyim
Herkes bir değildir, herkes bir şeyler söyler söyleyecektir de. Ama sözünün eri bir kaç kişiye kulak ver karşındaki kişiyi özenle süzgeçten geçir. Şayet sonu pişmanlık olmasın. Bazı insanların bir bildikleri oluyormuş sahiden

En iyisi kaçmak..
Kasaba neyse ama aileniz sevmiyorsa sıkıntı yani.
Sebebi ne sevilmemelerinin ?

Etraf her zaman konuşur öncelikle insanları bireysel tanımak önemlidir.Her duyulana inanmamak gerekir.
Elalem ne derse desin Bosverin.

Yahu kaldı mı hala böylesi? Ne varmış veba mı bulaşıyormuş?

Nedeni nedir sevilmemelerinin? Ona göre konuşalım.

En iyisi kaçmak..
Kasaba neyse ama aileniz sevmiyorsa sıkıntı yani.
Sebebi ne sevilmemelerinin ?
Nedenini sorduğumda beni tatmin etcek cevaplar alamıyorum yani sıradan şeyler haricinde bu kadar buyulecek bişey görmüyorum sanırım derler ya bı insanın adı çıkacağına canı çıksın diye aynen öyle bı durum

Yalnız, ateş olmayan yerden duman çıkmaz da derler.. gerçek sebebini mutlaka öğren. Karşı tarafın ailesi çoooookk önemli. Evlenmeden önce 'biz sevdikten sonra ne önemi var" gibi gelse de insana burda ibretlik tonlarca kv kp li konular var :)..

Nedenini sorduğumda beni tatmin etcek cevaplar alamıyorum yani sıradan şeyler haricinde bu kadar buyulecek bişey görmüyorum sanırım derler ya bı insanın adı çıkacağına canı çıksın diye aynen öyle bı durum
Bakın sradan gibi gözüken aslında ayrıtıda çok büyük problemli olan insanlar var küçümsemeyin bence
Mesela cimri bir ailede problem vardır bireysel olabilmesi için bağamsız olması gerekir sevgiliniz bağamsız mı?

Bakın sradan gibi gözüken aslında ayrıtıda çok büyük problemli olan insanlar var küçümsemeyin bence
Mesela cimri bir ailede problem vardır bireysel olabilmesi için bağamsız olması gerekir sevgiliniz bağamsız mı?
Evet sevgilim ailesiyle yaşamıyor kendi işinde gücünde bı insan

Sevmemelerinin sebebi önemli. Eğer düzgün bir sebepleri yoksa boş ver gitsin. Ama şöyle de bir şey var evlendikten sonra gidip sevgilinin ailesiyle yaşayacaksan bu riski alma. Neden sevilmediklerine yakından tanıklık etmek istemezsin. Ya da çok içli dışlı olacaksan yine alma bu riski. Sevgilini de iyi tanımaya çalış. Ay çok şüpheli bir durum. Sevgilimin ailesini kimse sevmese biraz şüpheye düşerim cidden.

Yalnız, ateş olmayan yerden duman çıkmaz da derler.. gerçek sebebini mutlaka öğren. Karşı tarafın ailesi çoooookk önemli. Evlenmeden önce 'biz sevdikten sonra ne önemi var" gibi gelse de insana burda ibretlik tonlarca kv kp li konular var :)..
Evet malesef haklısınız bu yüzden çok korkuyorum

belki sen sevdiğin için büyütülecek bir şey bulamıyorsun? Söyle bir kaç şey objektif yorum yapalım

Sevmemelerinin sebebi önemli. Eğer düzgün bir sebepleri yoksa boş ver gitsin. Ama şöyle de bir şey var evlendikten sonra gidip sevgilinin ailesiyle yaşayacaksan bu riski alma. Neden sevilmediklerine yakından tanıklık etmek istemezsin. Ya da çok içli dışlı olacaksan yine alma bu riski. Sevgilini de iyi tanımaya çalış. Ay çok şüpheli bir durum. Sevgilimin ailesini kimse sevmese biraz şüpheye düşerim cidden.
Sevgilimi çok iyi tanıdığım için hakkında şüpheye düşmüyorum çünkü ailemin anlattıklarını oda bana anlatıyo rahatlıkla açıklamalarıyla bu yüzden takılmıyorum sadece ailem takilmam için beni zorluyo gibi bişey

belki sen sevdiğin için büyütülecek bir şey bulamıyorsun? Söyle bir kaç şey objektif yorum yapalım
annesi çok ve boş konusurmus biraz rahat bı aile maddiyat olarak yani fazla birimkimleri yokmus gibi şeyler anne baba olarak değilde amca dayı hala teyze genel olarak yorumluyolar :) bende onları açıkçası onemsemeyi istmeiyrium

annesi çok ve boş konusurmus biraz rahat bı aile maddiyat olarak yani fazla birimkimleri yokmus gibi şeyler anne baba olarak değilde amca dayı hala teyze genel olarak yorumluyolar :) bende onları açıkçası onemsemeyi istmeiyrium

Cok ve bos mu konusurmus? Ne sacma..millet ne diyecegini sasirmis herhalde kiskancliktan.
Millet onlarin birikimlerini nerden bilsin ayrica detayli evin icindekilerini kimse bilemez :)
Bence boyle seylere takilma. Hatta kulaklarini tika sonra insanlarla tanisinca objektiv yorum yapabilesin.
Ayrica onemli olan sevgilin. Aileni ikna etmek guzel bakis acilarina yonlendirmek senin isin :KK66: bol sanslar.

Back
X