Sevgilimin Ailesi

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhaba kızlar 2 aydır flört ettiğim bir çocuk var izmirde yaşıyor vesile ile tanıştık. Çocuk evlilik filan düşünüyor. Hoş muhabbet derken annesi ile telefonda tanıştık ettik. Erkek arkadaşım ankarada hacı bayram veli cami ve türbesi varmış dedi evet dedim orayada gidelim ulus daymis merak ediyorum ulusu da dedi peki dedim. 1 saat sonra erkek arkadaşıma ben işten eve geldim dedim. Yarın konuşuruz evde durumlar biraz sıkıntılı dedi gerginlik var dedi. Benimle ilgili mi dedim? Yok canım seninle ilgili değil dedi.

Sonra 10 dk gecti geçmedi telefonum çaldı arayan erkek arkadaşımın numarası karşımdaki ses annesi.

Merhaba kizim oğlum duşta kız arkadaşının numarasını cevirde kafama bir soru takıldı cevirttim numarani dedi. Oglumla konuşurken duydumda hacı bektaş dedin siz alevi misiniz dedi? Hayır da ben hacı bayram veli dedim ulus semtinde ayrica sizin bahsettiğiniz nevşehir ilinde dedim. Sonra ben ne aleviyim ne kürt üm hem ben sizler gibi göçmen de degilim iç anadoluda doğdum büyüdüm. Elhamdülillah Müslümanım dedim bunda sorun olacak seyler degil dedim. Biz gocmen tanınmış aileyizde dedi. Benim oglum daha askerlik yapacak evliliğe hazir değil dedi ( 21 gün bedelli yapacak da kendileri) facebook da iliski durumu yapan oğlunuz evlenmek için beni sıkıştıran oğlunuz hem aileler tanismadan etmeden hop evlenecek halimjzde yok ki yeniyiz biz en az 3 yılı var bu olayın sizin oğlunuz acele ediyor dedim sonra kusura bakma kızım senin vaktini almayim dedi.
Şak kapandı.

Bu ne ya?

Benimde sevgilimin annesi ayırdı bizi.Tanınmış aile derken kimlerdenmiş ?Alevi,sünni,kürt ne fark eder?önemli olan insan olmak neyin derdinde bu insanlar ya ?sevgiliniz ile konuşup işin aslını öğrenin bence.annesi ilerde daha çok sorun çıkartmadan önüne geçmeye çalışın.

Siz gibi göçmen de değilim iç anadoluda büyüdüm mü dedin? :KK70:
Tam yerliyim dedin, susturdun kadını yani :KK70:

Oğluşum gidiyaah diye stres yapmış galiba yazık :)
bide olay şu ben izmirde olsam olacakmis oğlu evlilik diye can atıyor ben frenliyorum dedim.

2 aylık ilişkide neden sevgili annesiyle konuşulur/tanışılır anlamıyorum. Set çekmek, “ne olarak, hangi sıfatla konuşacağız” demek bu kadar zor mu? Çekilmeyen çizgiler böyle saygısızlıklara fırsat tanıyor işte.
annesi maasima kadar sormus dedim bu beni ilgilendirir evlenirsek seni beni ilgilendirir. Saygısızlık bile yapmadım ki o kadar kibar konuşurum herseye okey derim sorunuz varsa illaki sorun derim ama gizliden sorguya cekmek bilemedim

bide olay şu ben izmirde olsam olacakmis oğlu evlilik diye can atıyor ben frenliyorum dedim.

Kendi fikrim; kadınla telde bile olsa tanışarak muhatap kabul etmişsin kendi kendine.
Sözlün mü nişanlın mı ne alaka sevgililik durumlarında anneler falan.

Telaşlanmş kadın galiba :)

Kendi fikrim; kadınla telde bile olsa tanışarak muhatap kabul etmişsin kendi kendine.
Sözlün mü nişanlın mı ne alaka sevgililik durumlarında anneler falan.

Telaşlanmş kadın galiba :)
Ben istemesemde zorla anneye tutuşturdu telefonu şak diye ben bu donemde is ciddiye binmeden konusmak istemem ama o herseyi yapiyo annesine telefon tutusturmalar

erkek arkadasınız bu ılıskıyı bıtırmek ıcın annesını öne surmus
cunku normalde suan erkek arkadasınızın bu konusma sonrası annesıne naptın sen! seklınde gereklı konusmayı yaptıktan sonra sızı arayıp gonlunuzu almalıydı yanlıs anlasılma oldu kusuruna bakma falan gıbılerınden

Ben istemesemde zorla anneye tutuşturdu telefonu şak diye ben bu donemde is ciddiye binmeden konusmak istemem ama o herseyi yapiyo annesine telefon tutusturmalar
5 ayda annesiyle tanışıp içli dışlı olduğuma şu an o kadar pişmanım ki.
Siz sevgilinizle konuşun bu durumu.Ama onu arada bırakacak şekilde konuşmayım.kadın bahane bulmaya çalışıyor gibi sanki

annesi maasima kadar sormus dedim bu beni ilgilendirir evlenirsek seni beni ilgilendirir. Saygısızlık bile yapmadım ki o kadar kibar konuşurum herseye okey derim sorunuz varsa illaki sorun derim ama gizliden sorguya cekmek bilemedim
Sevgilinizin sizi annesine anlatması hata. Tamam hayatımda biri var diyebilir anlarım ama daha 2 ayda böyle evlenekmişsiniz gibi kütüklere kadar araştırmak, müdehale etmek neyin nesi.

Siz annesiyle bi daha muhattap olmayın bence. Sevgilinize de söyleyin, iş ciddiye binmeden, aileler tanışmadan ben görüşmek istemiyorum tekrar diyin. Daha sevgililiğinizi yaşamadan kaynana stresi çekiyorsunuz.

Back
X