Sevgilimin Ailesi

Her haltı anasına yetiştiren telefonu şak diye anasına uzatıp al anamla konuş tarzı emrivakilerde bulunan ergenusla acilen iletişimi kopar derim. Zaten belli ki kadın da insani yönden gelişmemiş zihniyeti cahil kalmış bir tip, oğlunun da vazgeçilmez bir tarafı yok. Hayat güzel yoluna bak.

hayır whatsapa bile girmemiş en son 9 da girmiş facebookunu dondurmuş orada ilişkisi var yapınca
Ben olsam, annem erkek arkadaşımı arayıp benden habersiz böyle şeyler söylese, ne uyuması, hemen ararım özür dilerim onun adına. Uyumak, konuşmamak ne demek. Bence erkek arkadaşınız bilerek annesine aratmadı ama annesi çok baskın ve ona bir şey söyleyemiyor, sözünden çıkamıyor. Bu da büyük sorunlara yol açar ileride sizin için

Erkek arkadadlsinizin iki ay icin evlilik dusunmesi daha birbirini tam tanimadan biraz hizli geldi bana.
Annenin yaptigi da tuhaf. Bu tip konular ya da endiseleri varsa bunu ogluna sorsun.
Oglunun telefonundan aramasi, tanismanizin telefondan olmadi tuhaf. Once ciftler birbirini iyice tanimaliydi, evlilik fikri olusursa o zaman ailesiyle tanistirmaliydi ama bu is telefonla olmaz. Sonra da siz onu ailenize tanistirirsiniz ve aileler tanisir . Sizinkinde bir tuhaflik var. Bence cok icli disli olmayin annesiyle. Umarim anneci degildir erkek atkadasiniz yoksa cok cekersiniz.
annesine de dedim oğlunuz aceleci daha yeni tanistik en az 3 yılı var evlilik durumunun tanimak lazim bazen ben frenliyorum oglunuzu dedim :/

O değil de helal olsun ağzının payını vermişsiniz :halay:
Nasil oldu onu sa bilemedim cok sakin biriyimdir karsimdaki hircin da olsa sakin davranirim beni bile delirttiler diyorum sabahtan beri toplantiydu filan derken 8 de nasil ciktiysam aksam 10 da geldim haliyle o yorgumluga tuz biber oldu

sevgilin eger sozunu dinletebilen bir kisilikse ailesini aradan cikarip senle evlenir, kv seni pek sevmez ama ses de cikaramaz.
kv sozunu dinletebilen bir kisilikse evlenseniz bile burnunuzdan getirir. ayril derim, muhtemelen ogluna basks birini düsunuyor.

Kadin bir beter acikcasi alakası olmayan yerlere burun sokmuş.
Ama konu sahibesi siz de cahil ve cücük beyinlisiniz biraz sanki.

Sonra ben ne aleviyim ne kürt üm hem ben sizler gibi göçmen de degilim iç anadoluda doğdum büyüdüm. Elhamdülillah Müslümanım dedim

İyi demişsiniz ama yaşadığınız toprağın kültüründen tarihinden haberiniz yok. Alevilik bu toprağın kadim mezheplerindendir ve gayet de Islamdir. Asağı yukarı her din, yayıldığı millete göre mezheplenmiştir. Hristiyanlığın Yunan yorumu Ortodoks kilisesi, İngiltere yorumu Protestan kilisesi, batı ve güney Avrupa yorumu Katolikliktir. Yahudilikte Eşkinaziler var şu an aklıma gelen. Gördüğünüz gibi milletler dinlerini kendilerine göre yorumlayarak bağırlarına basıyor. Anadolunun, Türkmenlerin İslam yorumu da Aleviliktir. Vahabilik denen kadınları aşağılayan, fakir Müslümanları köle edinen paraya tapan mikroplukla bir ilgisi yoktur asla. Vahabilik Osmanlı saray çevresinde ve İstanbulda kabul görmüştür, yeniçeri ocağından başlayarak Anadolu insanı Alevidir.Yani sizin büyükbüyükbaba da, benimki de, bu konuyu okuyan %99unkiler de gayet Aleviydi. Baştan aşağı yanlışsınız yani.

Toprağımızın gen haritası gayet karışık pekala büyükbüyükanneniz de Kürt veya Zaza olabilir. Bunca yıldır birlikte yaşayan halkların gen havuzunun karışmadığına cidden inanıyor musunuz?

Haydi bunu da geçtim, Kürtlük bir etnik köken İslam ise bir din bunların ne alakası var? Kürtler Müslüman olamıyor mu mesela? Kürtlere şu an acıdım gerçekten vergi ver, askerlik yap ama boşbeyinli insanlar tarafından ayrımcılığa uğra hem de telefonda gelin kaynana kavgasında...Bunu da geçtim İç Anadoluda doğunca ne oluyor yani, insan insandır din dil veya etnik köken gözetmeksizin herkes insan ve yasalar önunde eşit. Devlet nüfus kağıdı verdiyse geriye kalan insanlara bunu kabullenmek veya b...k yemek düşer.

Ayni anda nasilsa hem dine hakaret etmeyi, hem de topraklarimizda yasayan insanlara ayrimcilikla asagilamayi sadece 2 cumlede basarmissiniz??

Bu bilgilerin ışığında sevgili konu sahibesi eminim cahil olduğunuzu anlamışsınızdır. Cücükbeyinli olmanız kısmı ise benim kendi hissiyatım.

Al birini vur ötekine yani....kv ile birbirinizi bulmuşsunuz bence ayrılmayın.

Son düzenleme:
Back
X