Sizde bu konu gecseydi keşke bu haftasonu bunlar yasanmazdı.abowww kac kurtar kendini benim
esimde ayni halt her konumuz nasil oluyosa aileainde kalmaya geliyo. senin ddedigini diyorum gidelim ama yatmaya kendi evimiz diye yok. haftasonu yasakta kaldim baslari goge. ermistir. biz sevgiliyken boyle konu gecmiyodu seninki daha erken baslamis
Hepimiz annasının dizinin dibinde oturan adamlara bayılıyoruzsizce bu durum normal mi?
ben çok ılımlı biriymdir ama artık sinir oldum sanki ailesini istemiyormuşum durumuna getirdiOooo çok tehlikeliii.......
Bunu diyen bir erkekle evlenmek gibi bir cesaret göstermekte ne biliyim her babayiğidin harcı değilaşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim
ya beni bilir bende aileciyim ama onunki artık farklı hal almaya başladı ilk defa rahatsız oldum bu durumdan yok annem yok ablamabowww kac kurtar kendini benim
esimde ayni halt her konumuz nasil oluyosa aileainde kalmaya geliyo. senin ddedigini diyorum gidelim ama yatmaya kendi evimiz diye yok. haftasonu yasakta kaldim baslari goge. ermistir. biz sevgiliyken boyle konu gecmiyodu seninki daha erken baslamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?