aman cok doluyum zaten kadinin uzerine atlamamak icin zor durdum. yimurrlamada meselesi olmasaydi b... kalirdim. gafil avlandim. pasaklilarSizde bu konu gecseydi keşke bu haftasonu bunlar yasanmazdı.
vallaha ayni benimki. bide yigenleri varsa Tamam 7/24 birlikte gecirecegin veletlerya beni bilir bende aileciyim ama onunki artık farklı hal almaya başladı ilk defa rahatsız oldum bu durumdan yok annem yok ablam
28 yaşındaAile kuzusu .
Ataerkil erkek modeli .Evlenecek olgunlukta değil. Yaşı kaç bu kuzunun ?
aynen öyle cevap verdim ama ne yazık ki kavga sonunda bana yeter cümlelerinle batıyorsun seviyesizce konuşuyorsun bilmem ne dediÇok seviyor olabilirsin ama kendini yakarsın... gerçekten bunu yapma kendine. Bakarız aşkm müsaitsek kalırız gibi ılımlı bir cevap bile delirtiyor. Sakın kendine kıyma bu adamla..
diyorum daha isteme olmamış ailem de ailem bıktım artık annesini duymaktan daha şimdidenDoğmamış bebeğe don biçmek olmuş sizinkibi durun belki çağırmıycak aileler sizi sık sık olmamış şeyler hakkında kavga etmek nedir
bi de yanındayken kolunu açıyor yok annem kolumu böyle kaşır sende kaşı falan diyor deli oluyorumÇok seviyor olabilirsin ama kendini yakarsın... gerçekten bunu yapma kendine. Bakarız aşkm müsaitsek kalırız gibi ılımlı bir cevap bile delirtiyor. Sakın kendine kıyma bu adamla..
yeğen yok boşanmış bi ablası iki de 20 li yaşlarda kardeşi varvallaha ayni benimki. bide yigenleri varsa Tamam 7/24 birlikte gecirecegin veletler
işte öyle de zor bi dönemdeyim ki nasıl davranmamgerektğini bilmiyorum durumu nasıl düzelteceğimi ya belki ben yeni evliyim evimde uyumak evimden çıkmamak isterim bu kadar düşüncesiz olması canımı acıttı yemin ederim yaSakın sakın sözlenme canım sevgilinin dolduruşa geldiği çok belli ve gazla çalışan biri. Çok sıkıntı çekersin. Şimdi konuşacağınız konular bunlar olmamalı. birbirinize odaklanacağınız, daha güzel şeyler yapacağınız bir zamanda bunların böyle dile getirilmesi pek sağlıklı değil. Ilımlı gitmek yerine tepkini koy bir bakalım ne diyecek çıkarsın ağzından baklayı. O zaman gerçek düşüncelerinide öğrenirsin. Ilımlıyım diyorsunda bu durum seni rahatsız etmeye başlamış gerçek duygularını gizleme konuş öyle ılımlı falan da olma o işler öyle olmuyorr
diyorum ya ben yeni evlenecem yani şimdiden koca adam evini beni birlikte evimizde geçireceğimiz zamanları düşüneceğine yok bayramda aileme gidecez yok ramazanda yok hafta içi üç gün yok bilmem ne bu nedir yaYepyeni gelin evinin, eşyalarının, koltuğunun tertemiz mutfağanın, yepyeni terliğinin taze çiçeklerinin aldığın yemek takımını, kahvaltı takımının içine sine sine tadını çıkartamıyacaksın sürekli kaynana da olacağından onun eski eşyalarını, mutfağını
Hatta kahvaltısını hazırlamaya orda onun evinde olacaksın kadın mutlu olsun diye sen mutsuz olacaksın, tüh ne büyük talihsizlik!Bu sana yapılacak olan oğlu ve annesi çok mutlu olacak
Anasını saklama kabına koysun sabah kahvaltılıklarla beraber çıkarırsınız dolaptan kadını. Anasını zeytin gibi kahvaltıların vazgeçilmezi sanıyor galiba garib
ya ama bu çok emrivaki yapıyor mesela diyor annem bana soruyor kız seni üzüyor mu seninle küsünce küslüğü uzatıyor mu sana kötü söz söylüyor mu e hiç demior oğlum sen bu kızı üzüyor mmusun kırıyor musunDaha ilk tanıştığımız hafta, kız kardeşlerinden annesinden prenseslerim diye bahsederdi, ben de çok tedirgin olurdum, zaman geçtikçe, beni tanıdıkça düşündüğü gibi olmadığını gördü, korkuları vardı belki geçti, bu söylemlerden de vazgeçti, seni tanımasına izin ver derim ben.
Bilemiyorum vefa borcu mu, korku mu, anneye olan bağlılık mı, ya da evlendiği için ve ailesini bıraktığı için içten içe bir suçluluk duygusu mu, erkeklere has bir durum olsa gerek ama zamanla geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?