sevgilimin ailesi ??

Çok seviyor olabilirsin ama kendini yakarsın... gerçekten bunu yapma kendine. Bakarız aşkm müsaitsek kalırız gibi ılımlı bir cevap bile delirtiyor. Sakın kendine kıyma bu adamla..
aynen öyle cevap verdim ama ne yazık ki kavga sonunda bana yeter cümlelerinle batıyorsun seviyesizce konuşuyorsun bilmem ne dedi

Çok seviyor olabilirsin ama kendini yakarsın... gerçekten bunu yapma kendine. Bakarız aşkm müsaitsek kalırız gibi ılımlı bir cevap bile delirtiyor. Sakın kendine kıyma bu adamla..
bi de yanındayken kolunu açıyor yok annem kolumu böyle kaşır sende kaşı falan diyor deli oluyorum

Sakın sakın sözlenme canım sevgilinin dolduruşa geldiği çok belli ve gazla çalışan biri. Çok sıkıntı çekersin. Şimdi konuşacağınız konular bunlar olmamalı. birbirinize odaklanacağınız, daha güzel şeyler yapacağınız bir zamanda bunların böyle dile getirilmesi pek sağlıklı değil. Ilımlı gitmek yerine tepkini koy bir bakalım ne diyecek çıkarsın ağzından baklayı. O zaman gerçek düşüncelerinide öğrenirsin. Ilımlıyım diyorsunda bu durum seni rahatsız etmeye başlamış gerçek duygularını gizleme konuş öyle ılımlı falan da olma o işler öyle olmuyorr

Yepyeni gelin evinin, eşyalarının, koltuğunun tertemiz mutfağanın, yepyeni terliğinin taze çiçeklerinin aldığın yemek takımını, kahvaltı takımının içine sine sine tadını çıkartamıyacaksın sürekli kaynana da olacağından onun eski eşyalarını, mutfağını
Hatta kahvaltısını hazırlamaya orda onun evinde olacaksın kadın mutlu olsun diye sen mutsuz olacaksın, tüh ne büyük talihsizlik! Bu sana yapılacak olan oğlu ve annesi çok mutlu olacak

işte öyle de zor bi dönemdeyim ki nasıl davranmamgerektğini bilmiyorum durumu nasıl düzelteceğimi ya belki ben yeni evliyim evimde uyumak evimden çıkmamak isterim bu kadar düşüncesiz olması canımı acıttı yemin ederim ya

diyorum ya ben yeni evlenecem yani şimdiden koca adam evini beni birlikte evimizde geçireceğimiz zamanları düşüneceğine yok bayramda aileme gidecez yok ramazanda yok hafta içi üç gün yok bilmem ne bu nedir ya

Daha ilk tanıştığımız hafta, kız kardeşlerinden annesinden prenseslerim diye bahsederdi, ben de çok tedirgin olurdum, zaman geçtikçe, beni tanıdıkça düşündüğü gibi olmadığını gördü, korkuları vardı belki geçti, bu söylemlerden de vazgeçti, seni tanımasına izin ver derim ben.
Bilemiyorum vefa borcu mu, korku mu, anneye olan bağlılık mı, ya da evlendiği için ve ailesini bıraktığı için içten içe bir suçluluk duygusu mu, erkeklere has bir durum olsa gerek ama zamanla geçiyor.

Anasını saklama kabına koysun sabah kahvaltılıklarla beraber çıkarırsınız dolaptan kadını. Anasını zeytin gibi kahvaltıların vazgeçilmezi sanıyor galiba garib
ya ama bu çok emrivaki yapıyor mesela diyor annem bana soruyor kız seni üzüyor mu seninle küsünce küslüğü uzatıyor mu sana kötü söz söylüyor mu e hiç demior oğlum sen bu kızı üzüyor mmusun kırıyor musun

Bu adamın yarısından da az anneci kocası olan bir arkadaşım var. Bir senin annende bir benim annemde diye diye cicim aylarının keyfini cikaramadilar.
Şimdi erkeğin ailesi her konuda söz sahibi. Çünkü her zaman gidilip gidilmefiği zaman da telefonla konuşulduğu için evde bardak kırılsa haberleri oluyor.
Tum kavgalarda hakemlik yapmaya çalışıyorlar, eve birsey alınacagi zaman ailenin onayı alınıyor. İzin verilmezse ikna etmeye çalışıyor. Kaynana çalışan geline 'cok para harciyorsun. Geçen ay kozmetikciye yuzelli lira vermissin' deme cüretini buluyor...
Dandik dundik bir evlilik
Böyle ve daha fazlasını istersen koca kaçıyor zaten. Bırakma, yapış
Evlen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…