sevgilimin ailesi ??

Bence ondan ayrıl istersen de Hollanda ya gidip annenle evlenebikirim bu uygun olur de

diyorum konuşulmuyor ki aile deyince sanki ailesine küfür ediyorum gibi Tepkilere tavırlara giriyor yüz göz de olmak istemiyorum e hiç saygısızlık yapmadım o duruma da düşmek istemiyorum bi de mesela benim bu durumumu gidip de annesine kız sizi istemiyor bende bitirme kararı aldım diye yalan yanlış yansıtır diye korkuyorum çünkü böyle bir şey yok ben aksine gelir gideriz her şeyi anlayışla diyorum sadece evimizde uyur birlikte zaman geçiririz yeni evli olacaz bunları diyorum ama o başka yansıtır diye korkuyorum biraz da
Her türlü kötü olacaksınız zaten bununla kuş tutsan yaranamayacaksın o yüzden varsın şimdi konuşsunlar boşanmak çok mu iyi şimdi ne güzel en baştan boz bu işi ilerde senin rengin biri çıkar elbet üzülmek istemiyorsan bizleri dinle

Sizce bu durum normal mi demişsiniz ya ben size sormak istedim nedense aynı soruyu sizce bu durum normal mi? Sanki size normal geliyormuş da bize de normal mi diye soruyormuşsunuz gibi geldi umarım ben yanlış anlamışımdır. Tabi ki de normal değil yani hem ailesinde kalacaksınız diye sizi zorluyor hem de istediği cevabı alamayınca kavga çıkartıyor siz en iyisi aradan çekilin oda ömür boyu ailesi ile kalsın.

:sopa::KK47:

Ama siz böyle bi olay yaşayarak eşinizi tam tanıma şansına sahip olmuşsunuz eşinizin sizden yana olduğunu arkanızdan geldiğini peşinizi bırakmadığını görmüşsünüz ben ne yapabilirim ki bunu anlayabilmek için sevgilimin evlenince de benden yana olacağın bilmem için ne yapmalıyım ? Mesela geçenlerde bi muhabbette de bana demişti benim ablam kız kardeşim hani olmaz da ama olursa bi sürtüşme hep susacaksın sessiz kalacaz sonra iyi şekilde devam edecez senin kardeşin de benimle tartışsa bende susacam sende benim aileme susacaksın demişti . Bende ona bana karşı kırıcı davranan beni inciten birine ben ne kavgaya girerim ne de bi daha yüzüne bakar muhatap olurum demiştim o da bana olacaksın bende olacam onlar ailelerimiz demişti bende olmam demiştim ve yine kavga etmiştik

yani simdi camdan atlayip ama ben ölecegimi bilmiyordum ki hic tahmin etmemistim ki diyebilirmiyiz diyemeyiz.....

sen evlenince kocamin beni ailesine ezdirecegini ön göremedim hic tahmin etmedim onlara köle olacagimi diyebilirmisin, diyemezsin....

adam acik acik diyor ki, bende ailemde catir catir agzina micsakda sen susacan yutacan. sen daha hala taktik diyosun, baska yansitir diyorsun....

Taktik istemissiniz birde ne taktiği yahu?
Sevgiliniz tam bir ana kuzusu.
Nasıl içiniz alıyor bu kadar bebek gibi anne anne diyen birini sevgili olarak?

Annem gibi kolumu kası, ben seni annem gibi bir kadın olduğun için sevdim, ailemle aranızda kötü birşey olunca hep alttan alacaksın, sürekli oraya gideceğiz. Şu laflardan sonra hala evliliği düşünüyorsanız aklınızla zorunuz var demektir. Hergun annesini görmek isteyen evlenmesin bir zahmet otursun anasının dizinin dibinde.

Ayrıca bu söz vermeyle falan değişmez, ana kuzusu her zaman ana kuzusudur.

Uyumlu olmak her istenileni yapmak da marifet değildir. Bir yerden sonra aptallığa giriyor o.
Sevgiliyken bunu görmüş olmanız büyük şans aslında umarım kullanabilecek aklı ve iradeyi. gösterebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yok aşkım evimizde otururuz biz bi aileyiz diyen bekarken sürekli arkadaşları ile takılan oğlan çocukları bile nikah gününden sonra aile evine hasret kalıyor nedense :D o sebeple bu beyi hiç hayal bile etmek istemiyorum.

Daha sut kuzulugundan cikip evlililk olgunluguna ulasamamis . Çok büyük ihtimal annesi tarafindan doldurulmus biz sensz napariz özleriz diye o da seni simdiden alıştırmaya çalışıyo. Bir erkek aile konusunda bir seye cok israr edip seninle kavga cikariyorsa karsi taraf doldurup baski yapiyordur ya da erkek ailesinin tepkisinden cekiniyordur net.
Evlenirseniz de buraya esimin ailesinden cikmiyoruz beninle ailesi icin kavga ediyor evini bilmiyor hala aile kurdugunun bilincinde değil diye konu acman cok muhtemel. Aslinda cok şanslısın kendini onceden belli etmiş sevgilikte boyleyse evlenince bi ×15830 yap . Üzülürsün ana baba kuzusuyla ugrasmak zor deli ederler adami benim oldugum gibi :KK53:

Bu adamda bu annecilik sende de bu pasiflik olduğu müddetçe evliliğin boyunca psikolog kapısı aşındırmaya hazır ol. Burada herkes ayrıl diyor ama sen her mantığını kenara bırakmış kız gibi ayrılmayıp evleneceksin bu adamla. Bari şimdiden kenara psikolog parası atmaya bak.

Ay ne kadar sakin ve yapıcı cümleler kurmuşsun yaa
Bazıları çirkeflikten anlar
Zaten sen ılımlı konuştukça o tepene çıkmış
"Eh yeter be
Aileni severim ama bu laflarınla itiyosun beni
Bu kadar meraklıysan orada kalmaya hiç evlenmeyeceksin o zaman oturacaksın evinde
Bi karar alırken eşine danışmayan başına buyruk adam istemem ben. "
Diyememişsin
İlerde çok başını ağrıtır bu senin
Tamam uyumlu olmak güzel de bi tık sonrası bazen enayilik

aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz'

Cidden böyle erkeklerden mi hoşlanıyorsunuz hanımlar? Niye doğmuş ki bu.Kalsaydı anasının rahminde.Konu sahibi bezelye kadar aklın varsa bu adamla hiçbir yola girişmezsin.

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
evlilik korkusu sarmış ikinizi de

zaten bana diyor ki yok annem demiş oğlum bakçalışan kadının temziliği yemeği de farklı olur bu kız çalışıyor farkındasın değil mi . ama o konularda ailesine zerre bi şey anlatmıyor ne olursa olsun aramızdaki hiçbir şeyi yansıtmıyor
Ne kadar eminsin anlatmadigindan. Her şeyi anasıyla dertlesiyor bu kişi farknda misin . Evlenince çok uzulceksin çok yiprancaksin söylüyorum her şeyi kaynana kontrol edecek evinizdeki her suedne haberi olacak . Benim eşim de çok iyi bir insandır sefkatlidir ama şu ana kuzulugunun bu derece vahim olacağı ni bilseydim evlenmedim . Çünkü kayın ailesi bu bağlılıktan ötürü kendinde her şeyi hak goruyo her seye biz karışmayız oğlum sis bilirsiniz diyolar ama alttan alttan oğlum soyle yapın böyle yapın diye dolduruyorlar ve senin görüşün farklı olduğunda eşin ailesiyle ters dustugun için onlardan cekinip korkmasın dan ötürü seninle kavga ediyor sırf o seti kabul ettirmek için . Yani aile huzurun kslmiyor . Sen eşinle ortak karar veremedigin için yeri geliyo canın cigerin olan bir zamanlar eridigin eşinden soguyorsun . Neden ? O adam seni korumuyor senin düşüncelerine saygı göstermiyor sadece aile baskısından dolayı onların görüşlerini doğru belliyor. Ailesine karşı yok biz bunu böyle düşündük böyle yapicaz diyemiyor dese bile içi içini parçalıyor vicdan azabından . O açığı başka bı duskunlukle kapatmak istiyor . Ben de çok çektim bu durumdan anneme gittiğimde sebepsiz kavga çıkarırdı soğuk davranırdı telefonlarımi acmazdi halbuki bırakmadan önce öyle olmazdı . Annesini görünce olurdu . Derdim bu işte bı iş var diye. Eltimden öğrendim ki onun yanında doldurmuş oğlum böyle olur mu sürekli annesinde huzurunuz kalmaz nereye kadar böyle diye . Ki iki günde bir kendisindeydim haftada 1 anneme gidip 1 gün kalıyordum hasta olduğu icin . Bu kadar vicdansizlasip bencillesebiliyorlar. Sırf bu yüzden eş ailesindne nefret ettim aynı zmanda beni çok düşünürler bı gitsem istediğim yemehi yapar kvalidem çocuğuma bak desem bakar yardım et desem eder ama inan hiçbiri kurtarmiyo keşke basinda bu kadar müdahale edip beni biktirmasalardi sogutmasalardi. Esimle huzurumu bozmasalardi .

ben de bir konumda demiştim eşim kavgalarimizi anlatıyor diye . Hala daha duzelmedi bir daha anlatırsan bne de anlatıp sulaleyi ayağa kaldircam bennde anneeme babama agliycsm hadi bakalım dedim . Çok zor sütten kesilmemiş ana baba kuzusuyla cok zor. Sadece kocayla ugrasmiyosun 3 kişiyle ugraisyorsun . Böyle zamanlarda eşimden bile soğuma nefret geliyor beni anlamayo bu durumlara düşürdüğü için . Aynı şeyleri konu sahibi de yaşayacak o yzuden koşarak uzaklaşsin diyorum

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?

Adam sana evlenmeden fragman yaşatmış 😯 kac valla bu anayla birlik olmus yerler valla seni kac yasinda bu ergen felanmi nasil insanlar var ne tuaf karakterler senin ona son mesajin anasinin evinde kalmak istiyorsa evlenmesin bir zahmet 👍 bnm esim bile bn kalalim desem kalmaz kendi evim var der 🤣

Back
X