• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesi ??

sen zaten gerekeni demişsin halen neden üsteliyor ?
iyi düşün dönüşü ne yazık ki zor oluyor.

Bu oğlanlrı nasıl yetiştiryorlar böyle🙄
Aynı şehirde yatılı kalmak kadar mantıksız bir durum yok yalnız. Bİriniz esenyırt öbürünüz pendik değilse akşam gidin evinizde uyuyun. Kv oğluşunu dolduruyor, oğluş da sizin şimdiden kurallara uyacağınızdan emin olmaya Çalışıyor.

Biz şu an memleketimizden uzak yaşıyoruz ama niyetimiz bi kaç sene içimde memlekete taşınmak. Benim ailem orada yaşamıyor orada evimiz var ancak bayramlarda geliyorlar sadece. ancak eşimin ailesi orada. Bu planlarda eşimin ilk söylediği hemen evimizi kuralım ve asla yatılı kalmayalım. Sınırımızı baştan koymazsak başımoz ağrır oldu. Bu aileyi sevmemek değil ama kendi çekirdek ailesindeki huzuru düşünmek demek. Bazı oğluşlar iyi evlat olmakla ana kuzusu olmayı karıştırıyorlar 🤷🏻‍♀️

Ay bence de kaç. Aileye düşkünlük o kadar da iyi değil. Tamam sevsin saysın o başka ama bu yol yapıyor bildiğin ana kuzusu.

17 sayfayi hep okudm bi allahin kulu da dememiski evlen. hepimiz kac kurtar yazmisiz 😊 hakkknda hayirlisi olsun

Normal değil.
Belli ki çok çekeceksin bu konuda.
Üstüne demiştim istediğimi biliyordun evlenmeseydin madem diyerek çıkacak işin içinden..

Ayrılmayıp evleneceksiniz, sonra da konularınızı burada okuyacağız gibi duruyor. Kendinizi bile bile mutsuz etmeyin.

Oha nasil bir ana kuzusu bu boyle hemde daha evlenmeden baslamis anam da anam demeye kac kurtar kendini boyle olmaz ozaman evlenmesin hani ortada bise yok simdiden telasa dusmus cok ezik kusura bakmayin ama cok zorluk cekersiniz

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Hiç normal değil daha isteme bile olmamış anasigilde kalmadin diye tartışma çıkarıyor. Kaç yaşında nişanlın?

peki hala ailesi ile mi yasiyor, su anki duzeni nasil ?

ayni sehirde adam yatili kalmayi dusunuyorsa, ola ki kariyeriniz icin falan baska sehre tasinmaniz gerekirse ne olacak?

bu adama guvenip gercekten evlenecek misiniz ?

ayrica degil onun ana babasi yeri gelir kendi ana babama bile hayir derim yani, bir birey degil miyim ben, gel deyince gelen git deyince giden sus kopegi miyim.

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Yazmışlar ama bende yazayım
KAÇ
KAÇ
KAÇ

Erkeklerin aile fantezilerini anlamıyorum. Gecen de bir üye kocamın kirlettigi tuvaleti temizlemek istiyorum demişti. :olamaz: Evlilikten beklentiler bu olmamalı ya. Nasıl fanteziler bunlar terslesenize bir kere istersen yatağımıza da alalım diye.
Öyykk o nasıl fetiş öyle kfldldls

Ya gerçekten vardı hatta baya da dalga geçildi üyeyle. Onun amacı da espiri yapmakmış aslında ama öyle giris yapınca hoş olmadı :KK70:
Kk affetmez böyle şeyleri. Pff şaka yapsa da var böyle şeyler. Bi tanıdığım(22) evlenecek bana sordu siz ne zaman evlenecek siniz diye sordu. Dedim 20 lerin sonu 30 ların başı.(Ben Mayıs'ta 23). Şaşırdı ve sanki aptal bişey söylemişim gibi yüzüme vurdu. Geçen koltuk fotosu attı nasıl diye. Dedim kız bu ağır nasıl temizlenir? O da temizlerim işimin adı ne falan dedi

Kk affetmez böyle şeyleri. Pff şaka yapsa da var böyle şeyler. Bi tanıdığım(22) evlenecek bana sordu siz ne zaman evlenecek siniz diye sordu. Dedim 20 lerin sonu 30 ların başı.(Ben Mayıs'ta 23). Şaşırdı ve sanki aptal bişey söylemişim gibi yüzüme vurdu. Geçen koltuk fotosu attı nasıl diye. Dedim kız bu ağır nasıl temizlenir? O da temizlerim işimin adı ne falan dedi
Ya bazılarının hayattan tek beklentisi evlilik ve ev işi yapmak oluyor. Tamam evlilik güzel bir hayal ama insanın tek hayali bu olmamalı. Soruyorum mesela şuraya gitme hayalin var mı diye evlenince kocamla giderim kocamla yaparım diyorlar. Kendilerinin bir birey olamadığını düşünüyorum. Ya da ev isi yapmayı sevmediğini söylediğinde öcü gibi bakıyorlar nasıl sevmezsin,ileride kocana ne yemek yapacaksin ? Tepkileri veriyorlar. Anlamak zor.

Erkekler neden bu kadar yordamsız acaba 🤔 bacım yol yakınken dön sen baş olmaz böyle

Şimdiden bunu yapan adam evlenınce annesinden cıkmaz sızı de cıkartöaz gıbı bence siz bu nişan evlilik ısını ıyı dusunun

Back
X