sevgilimin ailesi

sevgilim ailesine bnei anlattı.
babası beni yerden yere vurmuş hastalığım var mesela sağlam birini bulamadın aferin demiş
okuduğum okula kadar laf etmiş.kendi oğlu lisans barajını geçememiş bu arada
oturduğum eve gecekondudur o kenar mahallelidir vs. kısaca aklınıza gelebilecek ve beim elimde olmayan ne varsa yerden yere vurmuş
halası var 25 yaşındayken 45 yaşındaki adama kaçarak evlenmiş ve boşanmış.o bile demiş evlenme ben yandım sen yanma vs.
ağzı olan herkes aşırı mantıksız yorumlar yapıyor
resmen insanlıktan nasibini alaamışlar.
sevgilimin kanına girmlerinden korkuyorum sizce ne yapayım?
Ah vanessa üzümlü kekim..aklın o kadar karışık ki bu labirentte ben kayboldum..cinsel dertlerde sen eğitimde sen ailevi meselede sen bu kadar kaos kalbe zarar önce okulunu oku altin bilezigni tak koluna zaten ailen korku filmi gibi bir korku filmi daha için ne bu acelen? Yapma yavrucugum

bunları yemeden içmeden gelip sana mı yetiştirmiş o sevgilim dediğin bebe?

Ben onu unutmuştum bak,Vanessa deyince hafızamda hala dişlerini fırçalamayan çocuk canlanıyor 🤣🤣
yanlış konuya yazmışım bu yorumu.bunun garsonun sevgilisi vardı evli değildi.evli garsonla ilişkisi olan kredi kartıyla ilgili konu açan üye.vanessam her tür tuhaf adam bulur ama evli adam da bulmaz yahuu.inşallah bulmaz :KK53:

Son düzenleme:
Bu hangisi? 15 günlük olan mı, 2 yıllık forumda tanıştığın mı, 1,5 yıldır tanışıp sevgili olduğun mu?

yanlış konuya yazmışım bu yorumu.bunun garsonun sevgilisi vardı evli değildi.evli garsonla ilişkisi olan kredi kartıyla ilgili konu açan üye.venessam her tür tuhaf adam bulur ama evli adam da bulmaz yahuu.inşallah bulmaz :KK53:
Ben bundan sonrakinin daha eğitimli olacağını düşünüyorum 🤣 eğitim varsa evliliğe takılmam der mi acaba? 🤔

babası beni yerden yere vurmuş hastalığım var mesela sağlam birini bulamadın aferin demiş
oturduğum eve gecekondudur o kenar mahallelidir vs. kısaca aklınıza gelebilecek ve beim elimde olmayan ne varsa yerden yere vurmuş
halası var 25 yaşındayken 45 yaşındaki adama kaçarak evlenmiş ve boşanmış.o bile demiş evlenme ben yandım sen yanma vs.
Sevgiliniz adam değil ki adam olan bunları size anlatır mı ne zaman düşeceksin bu çocuğun yakasından ya altından mı nedir ?

Konunuzdaki yorumları okuyunca yazık niye ciddi yorum yapıp yardımcı olmuyorlar da dalga geçiyorlar diyordum... Ta ki geçmiş konularınıza bakana kadar.. Gerçek bir karakter değilsinizdir umarım sadece buradaki yorumları okuyup sizde eğleniyorsunuzdur.. Yoksa geleceğe ve gençlere olan azıcık umudum da yok olacak.

Bunu sana böyle anlatan salak en sorunlu kişi.
O aileden çıkan çocuk normal olmaz.
Olacak olsa bunları çözer, herkesi susturur, sana da duyurmaz.
Ayrıl ve unut, çok konu açarsın yoksa..

Gelip size niye yetiştirdi bunları ? Böyle birinden hayır gelmez. Ailesinden size laf taşıyor muhtemelen sizden de ona taşıyordur…

vanessa discorda üye oldum senin yüzünden 2. vanessa mı geliyo diye tepki almıştım allah seni napmasın kız

Back
X