Sevgilimin ailesi

Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış
Sevgiliniz ayrıldık diyerek baştan hata yapmış.İlerde evlenmek istediğinizde nasıl olsa karşılaşacaksınız.Bu sefer kadın daha ağır tepki verecektir bence.Seviyorum ayrılamam diyip rest çekse kadın ciddi ciddi eve almayacak değildi.Blöf yapıyor.Hiç mi evlenmeyecek bu çocuk ? 2 ihtimal var.
1-Sevgilinizin abartarak anlatıyor (çünkü çok Türk filmi izlemiş)
2-Sevgilinizin anlatmadığı bir durum var.(Annesi sizden hoşlanmamış olabilir veya oğluna düşündüğü biri vardır.Görüyor duyuyoruz bu tarz şeyleri)

Bana da çok samimi gelmedi,canı sıkılınca ailemi ikna edemiyorum diyip ayrılabilir.Ne gerek var ya saklamasın olacak desin adam gibi ya da ayrılın..Ailenin istemediği gelinlereninde sonunda boşanıyo evlense de.Boşanmayan da büyük sorun yaşıyor...

Bilemiyorum tamamen ben ne derse ona inandim aksini dusunemiyorum. Siz bana bunları soyledikce içim parçalanıyor. Gerçeklerin bunlar olabileceğini kabullenmek istemiyorum. Şöyle bir durum var eskiden nasıl ilgiliyse şuan için de aynı ilgi devam ediyor. Sevgisinden ilgisinden azalma vs yok.

Bana dışarı cikmayacagina dair söz vermişti bugun için ve çıkmış. Biz birlikte akşamları film izliyoruz o kendi evinde ben de kendi evimde her neyse bugünde dizi izleyelim dedik. Bana bir dizi attı ben dedi bunun dedi 3. Sezonundayim ben buradan baslayacam sen izlemedigin için 1. Sezondan izle dedi ben olmaz seninle aynı bölümleri izlemek istiyorum olur mu ddim olur dedi. (((Biz izledikten sonra yorum yapiyoruz kurnaza bak sen :). )))Ama dur dedi biz bir aşk filmi izleyelim dedi sonra bana en uzun filmi bulmuş atmış ben bunu dedi izledin çok güzel dedi izleyelim ben de tekrarını izlemek istiyorum dedi. Her neyse biz filme başlıyoruz diye konuşmayı bıraktık. Sonra ara verdim mesaj attım neyse sonra ara verdim az mesajlasalim dedim. Neyse bana bir ilgi bir alaka bir sözcükler falan her neyse nenoluyor ya dedim. Neyse filme devam etmeye başladım ben 15 dk sonra falan sıkıldım tekrar yazdım aşkım ben çok sıkıldım konuşalım dedim. Biz başladık konuşmaya baktım benim mesajlar geç gidiyor whatsaapta. Onun normalde evden Wi-Fi den bağlanınca anında tik gider baktım bu akşam gitmiyor mobilden bağlanınca böyle oluyor. Ben anladim bu beyefendi dışarı çıkmış. Neyse ben anladim ya çıktığını dedim kamera açalım olmaz aşkım gormesinler odama geliyorlar falan ya lütfen dedim 1 dk lık olmaz dedi neyse bana o zaman foto at dedim bir anda çevrimdışı oldu. Ondan sonra aradım bunu yazmadida meşgul de atmiyor. Sonra 20 dk soonra tekrar aradım telefon çekmiyor kapalı değil çekmiyor sadece sonra ben whatsaptan yazdım sen disardasin diye sonra her yerden sildim şuan ne yapıyor bilmiyorum. Hattimida kirdim her yerden engelledim bana ulaşması imkânsız.

Bnde kesin oğluma aşık olurum ama sevgilsii icinde kocami bosamamm. Bence sevgilin abartmis olabilir anlatirken normal bir insan boyle olmaz cunku

Bana yalan söylediğini dusunuyorum. Ben bir sözümü tutmadın diye bana neler yaptı. Kendi verdiği sözü tutmayip dışarı çıkmış bana haber vermeden ustelik yalan söylüyor demek ki diğer her şeyde yalan söylemiş neden bu erkekler yalancı psilik yaaa

Ne gelinler baş tacı ediliyor. KV kp tarafından sevilip sayılıyor biliyor musun?
Basta oglu sevsin yeter diye dusunen sen onları görünce sorgular oluyorsun durumunu..
Ne gerek vardı?

Sahi ne gerek vardı? İstenmediğini bile bile bu yolda yürümeye ne gerek vardı?

Erkek kıtliği falan mı vardı?

Bunlar hep yeni yaşandı sürekli kavga ediyorduk biteceği belliydi. Bitti güzel gidiyordu. Son zamanlarda aman annem görmesin diye diye iletsimiz azaldı beyefendi ben arayamiyorum diye rahatça çıkmış dışarı beni Kandırıyor. Zaten yalan söylemesi kaynana derdinden daha büyük bu kadarını kaldiramazdim. Ben ona rahat rahat ulasamayacagim için kimbilir neler yapacaktı ilk defa oldu ve bir baska şeylerini kaldirmam sonlandi bitti.

Sevgilin sallıyor bence.

Ki gerçekse de biter bu ilişki yaz bunu bi'kenara, hiç uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…