Sevgili kk üyeleri başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilim ailesi nasıl anlatsam ben mi gaddar fesatım sevgilim mi saf iyi niyetli anlamadım sevgilim ailesi için erken yaşta çalışmaya başlamış evde internet faturasından tutun herşeye kadar o karşılıyo kendi üzerine bişey almaz evine harcar bi yandan sorumluluk sahibi olması çok hoşuma gidiyo ama bu durum ilerde beni zorlar diye düşünüyorum ailesi kirada ve babası emekli değil daha çalışmayı da bırakmış ne bilim ilerde sevgilim yanlarında olmayınca zorlanırlar ama sonuçta bizde aile kurucaz çocuklarının geleceğini düşünüp yatırım yaptırıp biriktir demeleri gerekir şubatta askere gidicek benden de haberleri var 8 aydır birlikteyiz ben okuyorum şuan ama ne bilim ya ben mi kötü niyetliyim diyorum bazen ailesi tabiki yapicak diyorum ama bizide düşünmeleri gerekmez mi ilerde evlenmeye kalksak nolucak nasıl olucak kafam karışıyo ailem
daha bilmiyo ama öğrendiklerinde hem maddi durumu hemde okul farkını sorun ederler ama karakter olarak melek gibi beni sevdiğinden eminim bende onu çok seviyorum ama arada bu konuları takıyorum kafama istemedende olsa sevgilim işlerini asker dönüşü büyütücekmiş o öyle söylüyo yani sizden de yorum bekliyorum iyi kötü her yoruma açığım inşallah karışık yazmamışımdır

Son düzenleme: