• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
428
Sevgili kk üyeleri başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilim ailesi nasıl anlatsam ben mi gaddar fesatım sevgilim mi saf iyi niyetli anlamadım sevgilim ailesi için erken yaşta çalışmaya başlamış evde internet faturasından tutun herşeye kadar o karşılıyo kendi üzerine bişey almaz evine harcar bi yandan sorumluluk sahibi olması çok hoşuma gidiyo ama bu durum ilerde beni zorlar diye düşünüyorum ailesi kirada ve babası emekli değil daha çalışmayı da bırakmış ne bilim ilerde sevgilim yanlarında olmayınca zorlanırlar ama sonuçta bizde aile kurucaz çocuklarının geleceğini düşünüp yatırım yaptırıp biriktir demeleri gerekir şubatta askere gidicek benden de haberleri var 8 aydır birlikteyiz ben okuyorum şuan ama ne bilim ya ben mi kötü niyetliyim diyorum bazen ailesi tabiki yapicak diyorum ama bizide düşünmeleri gerekmez mi ilerde evlenmeye kalksak nolucak nasıl olucak kafam karışıyo ailem :KK51:daha bilmiyo ama öğrendiklerinde hem maddi durumu hemde okul farkını sorun ederler ama karakter olarak melek gibi beni sevdiğinden eminim bende onu çok seviyorum ama arada bu konuları takıyorum kafama istemedende olsa sevgilim işlerini asker dönüşü büyütücekmiş o öyle söylüyo yani sizden de yorum bekliyorum iyi kötü her yoruma açığım inşallah karışık yazmamışımdır:KK36:

Son düzenleme:
Valla islerini buyutmesi iyi olur iki eve birden bakmak zor bu devirde...
Öyle gerçekten ama iki eve bakmasını istemiyorum ben hiç ya biz aile olucaz tek biz olalım istiyorum babası emekli olsa belki daha rahat olur para yatırıyolar onun için sanırım 2 3 seneye emekli olur:KK51:

Aslında gerçeği sen de biliyosun da kabul etmek istemiyosun bence.
Evlenirken herşeyi borç harçla yapcak ve o borç harç içinde de ailesine yardım etmeye devam etcek bence.
Bi anda tüm yardımı kesmesi imkansız.
Ailede de yok belli ki evlenseniz de devam eder bence.
Allah kolaylık versin şimdiden.

Aslında gerçeği sen de biliyosun da kabul etmek istemiyosun bence.
Evlenirken herşeyi borç harçla yapcak ve o borç harç içinde de ailesine yardım etmeye devam etcek bence.
Bi anda tüm yardımı kesmesi imkansız.
Ailede de yok belli ki evlenseniz de devam eder bence.
Allah kolaylık versin şimdiden.
Herşeyin o da farkında bende aslında sevgi olunca arada gözler kör oluyo derler ya bu o durum sanırım askerden gelince işlerini büyütmek istiyo gelsin para biriktirmemiz lazım bu böyle olmaz ki :KK16:

Anladığım kadarıyla yaşın epey küçük.
Sen şimdiden evlenmeyi düşünme. Okulunda başarılı olmayı iş hayatında kariyer yapmayı düşle.

arkana bakma direk ayrıl kesin ve net bende aynı sorunları yaşadım ve sevgilin benim eski sözlümün tıpkısının aynısı küçük yaşta çalışan aileye bakan aile har vurup harman savuran cinstendi sonramı 4 senemi boşa verdim geldiler istediler başta yarı oturmayı kabul eden çocuk geçinemeyiz ben aileme baklacağım bir arada oturalım demeye başladı hem bizim hem kendi kiramı ödüyemem diye sonuçmu aldatımdım bide üstüne sevgilin kötü demiyorum ama ailesi kötü ve eninde sonunda asalak gibi yapışıyorlar

20 yaşında bende üniversite okuyorum şuan

Anladım canım ama dediğim gibi hala okuyosun (!) evlilik düşünmek için çok erken.
Okulun bitsin işe başla ayakların yere sağlam bassın. Devamı gelir zaten. Bunları kafana takmak için gerçekten erken. Sevgilin askere gitsin gelsin bi.
Ayrıca sevgilin askerdeyken babası da çalışır elbet ev nasıl geçinecek diğer türlü?

Hakkında hayırlısı olsun.

20 yaşında bende üniversite okuyorum şuan

en az 5 yıl ver.
o arada baba emekli olur, ama kirada oturduklarından yine geçim sıkıntısı çekebilirler.
KV ne yapıyor, çalışıyor mu?

ikinizin de yaşı küçük, evliliği şimdiden düşünmeyin derim.

ama her durumda evliliğiniz borçla olacak gibi görünüyor.
genelde gönül sevince samanlık seyran olurculardanım.
ama sen şimdiden bunu sorduğun için, ileride maddi sorunları çekmekte zorlanacağını düşünüyorum.

arkana bakma direk ayrıl kesin ve net bende aynı sorunları yaşadım ve sevgilin benim eski sözlümün tıpkısının aynısı küçük yaşta çalışan aileye bakan aile har vurup harman savuran cinstendi sonramı 4 senemi boşa verdim geldiler istediler başta yarı oturmayı kabul eden çocuk geçinemeyiz ben aileme baklacağım bir arada oturalım demeye başladı hem bizim hem kendi kiramı ödüyemem diye sonuçmu aldatımdım bide üstüne sevgilin kötü demiyorum ama ailesi kötü ve eninde sonunda asalak gibi yapışıyorlar
:KK17:

en az 5 yıl ver.
o arada baba emekli olur, ama kirada oturduklarından yine geçim sıkıntısı çekebilirler.
KV ne yapıyor, çalışıyor mu?

ikinizin de yaşı küçük, evliliği şimdiden düşünmeyin derim.

ama her durumda evliliğiniz borçla olacak gibi görünüyor.
genelde gönül sevince samanlık seyran olurculardanım.
ama sen şimdiden bunu sorduğun için, ileride maddi sorunları çekmekte zorlanacağını düşünüyorum.
Annesi çalışmıyo ben rahat bi hayatım olsun ama sevdiğimle olsun istiyorum ya :KK16:

aynen canım olan bu bir ilişkşde aile en önemli faktör şu acıdan düşün evlendiniz ayrı oturacaksın peki onun ailesi nasıl geçinecek evap şu ya sen köle gibi çalışıp maaşınına el sürmeden kiranı ödeyeceksin sevgilin kendi ailesinin kirasını yada bir arada oturacaksın o aile onda olduğu sürece zor allah yardım etsin

Annesi çalışmıyo ben rahat bi hayatım olsun ama sevdiğimle olsun istiyorum ya :KK16:

nasıl aileymiş böyle, anne çalışmıyor, baba çalışmıyor, askere gidecek oğullarından bekliyorlar.
ki sevgiliniz askerdeyken nasıl geçineceklermiş?

aynen canım olan bu bir ilişkşde aile en önemli faktör şu acıdan düşün evlendiniz ayrı oturacaksın peki onun ailesi nasıl geçinecek evap şu ya sen köle gibi çalışıp maaşınına el sürmeden kiranı ödeyeceksin sevgilin kendi ailesinin kirasını yada bir arada oturacaksın o aile onda olduğu sürece zor allah yardım etsin
Bende bunu kafama takıyorum ya zaten adam emekli olsa bile napıcaklar kirada olmasalar rahat olurdum ama evleride yok ailesi sonuçta atamaz ki onlarıda bir erkek kardeşi var lisede belki o devam eder bakmaya bi umut artık beklicez:KK51:

Bende bunu kafama takıyorum ya zaten adam emekli olsa bile napıcaklar kirada olmasalar rahat olurdum ama evleride yok ailesi sonuçta atamaz ki onlarıda bir erkek kardeşi var lisede belki o devam eder bakmaya bi umut artık beklicez:KK51:
düşün benim eski sözlüm askere gidemiyordu bu yüzden 30 yaşında ve ailesi yüzünden gidemiyordu halada gitmez o aile onda olduğu sürece ki onların aylık gelire 3500 tl idi ama bir türlü geçinemiyorlardı çünkü aile lüks içinde yaşamayı seven tiplerdi adam beni istemeye gelirken bi çicek ala bilmek için başkasından borç aldı düşün ya bir çiçek ne kadar olabilir ki

Bence baba emeklı olana kadar evlenme, zaten evlenırsenız buyuk ıhtımalle bırlıkte oturursunuz.

Back
X