Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

Nisan yok soz yok orada kalayim diyorsun hayir bisey olacagindan degil ama ilerde ola ki evlenirsen sen ve ailen hakkinda deli gibi dedikodu yapacaklar ne genis aile vs diye. Ben senin yerinde olsam gider kahvesini icer gezip tozar sonra cikip evime giderim niye kalyim ki ?
Ki kulturel acidan bakarsak senin gitmen abes durur onlarin sana gelmesi lazim ilk onlarin sizinkilerle konusup gorusmesi lazim

Yok kesinlikle kalmayın ve kesinlikle gitmeyin...İlerde anlaşamazsanız annesi kız bizde bile kaldı diye laf edebilir...Eğer ciddilerse ailecek tanışmaya gelsinler...Sen yine dinlemeyecek gidip kalacaksın ama yapma bak tecrübe konuşuyor..Kız kendini beğendirmeye çalışmaz, erkek kızın ailesine kendini kabul ettirmeye çalışır mantıklı düşünün biraz ya

Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Kalmamak daha iyi. Akşama biner dönersin. Arkadaşların haklı. Daha nişanlı bile değilsiniz. İlerde Bırgun biri laf eder canını sıkarlar. Burda aman ne olacak diyenler olacaktır ama gerçek hayat öyle işlemiyor. Canını sıkmak için olmadık yerden laf cikartabilirler. Bunu bir arkadaşım yaşadı ondan diyorum. Evlendiler ama kaynanası demiş ki benim kızım nisanliyken bile gidip kalmadı. Hayır yani onlar ısrar kıyamet gelsin kalsın dediler. Sonradan bu lafı ettiler.

Kalmamak daha iyi. Akşama biner dönersin. Arkadaşların haklı. Daha nişanlı bile değilsiniz. İlerde Bırgun biri laf eder canını sıkarlar. Burda aman ne olacak diyenler olacaktır ama gerçek hayat öyle işlemiyor. Canını sıkmak için olmadık yerden laf cikartabilirler. Bunu bir arkadaşım yaşadı ondan diyorum. Evlendiler ama kaynanası demiş ki benim kızım nisanliyken bile gidip kalmadı. Hayır yani onlar ısrar kıyamet gelsin kalsın dediler. Sonradan bu lafı ettiler.
Insanlar ne kadar ikiyüzlü böyle ya. Kıza laf etmişler bi de. Kalmayacağım karar verdim. Teşekkürler tüm düşünceler için.

sen niye gidiyorsun tanışmak için?

Dünya tersine döndü artık....erkeği istemeye giden bile gördüm ben geçenlerde bi tanıdıktan ...kızın babası, erkeğin babasını aramış kızımızla barışsın evlensin diye...oğlanın babası anlattı bunu...oğlumuz , kızınızın özür dilemesini istio demiş..sebeb te sevgili kavgası .

Insanlar ne kadar ikiyüzlü böyle ya. Kıza laf etmişler bi de. Kalmayacağım karar verdim. Teşekkürler tüm düşünceler için.
Aynen öyle. Tek kıstas şu. Ben bunu yaparsam yarın biri kalkar bunun lafını ederse üzülür müyüm üzülmez miyim. Objektif olarak düşün öyle hareket et. Aynısını yengem de yaptı. Kız başka ülkeden tanışmaya geldi. Geldi kaldı doğal olarak. Kız varken çok iyiydi. Kız gitti hemen ardından bu başkasına da bunu yapmıştır nasıl güvenelim dediler. Ayrıldılar sonra da. Olaylar böyledir hep.

Geç saate uçak bileti alın veya otobüs gece uyuyarak gelirsiniz.gerek yok kalmaya.ben olsam kendim için istemem.daha yeni tanıştığım insanların evinde gerilirim.dediğiniz gibi akşam sindirella sabah balkabağı:KK48:belki iyi anlaşamayacaksınız ve kalmak istemeyeceksiniz.

Ben kaldım hem de aynı şehirde ve defalarca. Başka şehire gittiler gittim 1 hafta kaldım. Bir gün olsun saçma bir laf işitmedim. Görgülü insanlar bunlara takılmaz. Ha zihniyetlerinden şüpheniz varsa kalmayın o ayrı.

Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.

baharda tanışırsınız o zaman..
bu gidiş size yol su elektrik olarak dönebilir.
siz artık onlarla tanışmak için sekiz saat giden kız olacaksınız. ceptesiniz artık. her yokuşu kabul eder bu diyecekler.

son derece hosgoruluyumdur ama cocugumun sevgılısı bızde kalsın ıstemezdım ne munasebet yanı ozellıkle ılk tanısma evrelerı ne olacakları bellı degıl bır anda buyuk samımıyete gırmek ıstemezdım

sızın yerınızde olsam otelde kalırdım kafanız kulagınız rahat olur

Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.
Ne güzel işte,baharda gelip tanışırlar.cok merak ediyorlarsa telefon da görüsürsünüz.
Belki de istemiyorlar ama sevgiliniz çok ısrar etti bilemezsiniz.
Sonradan pişman olabileceğinizi de düşünün.

Ben kalmıştım. Sevgilimin ailesi ( şuan nişanlıyız artık) bu tarz şeylerin kadının değerini belirleyen şeyler olduğunu düşünen cinsten olmadığı için hiç sorun yaşamadım. Hatta annesi prensesler gibi davranır bana. Hatta sevgilimin çift kişilik yatağı vardı. Orada yattık beraber. Annesi bir kere bile rahatsız etmedi. Ama dediğim gibi karşındaki aileye bağlı

Back
X