Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

Hakkinizda laf edilmesinden degil de, yuz goz olmamak icin kalmayin. Herkes laf edecek diye bir sey yok. Benim ailem etmez, esimin ailesi de etmez. Cevremdeki bir cok aile boyle bir seye laf etmez.
Kalmama sebebiniz biraz mesafeyi korumak icin olmali bence. Once.bir uzaktan gozlemleyin insanlari, hemen ailenin kizi gibi mutfakta salata yaparken bulmayin kendinizi.
Saygili ama seviyeli bir iliski insaa edin basindan. Abla tavsiyesi😊

Bence kalmayın, hatta ilk sizin gitmeniz bile problem olabilir (insanların ne zaman ne düşüneceğini gerçekten kestirmek zor ama adi üstünde kayinvalide eline koz vermemek lazim) illa gidip kalmak istiyorsanızda bir otelde kalmaniz daha uygun.

Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Günübirlik gidin hicbir yerde kalmayın.

Bu kadar gerileceğiniz ve uygun bulmadığınız bir durumsa tanışmayın bence.
Sorun olup olmaması aile yapılarına bağlı. Bu kadar düşünmeniz size uygun olmadığını gösterir.
Dedi aynı şehirde yaşarken tanıştığı halde akşamına biz bir arkadaşta kalacağız diyen çiftin bir üyesi.

Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.
Hepimizin eşinin ailesi bizden büyük, öyle düşünme.

hiç gerek yok kalmanıza ne münasebet yani ilk defa tanıştığınız arkadaşınızda bile kalmıyosunuz sonuçta. ayrıca sizi ve ailesini kesin kınarlar ne rahat diye. biliyorum çirkin bir düşünce ama maalesef böyle. ayrıca bence tanışmaya gitmeniz saçma 8 saatlık yola.

Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Bence en doğrusu sizin otelde kalmanız. Ne gerek var gerçekten.

Ben çok çok açık görüşlü biriyimdir git kal hiç önemş yok ama aileler biraz bu konuda kapalıdır gerçekten gerek yok yarın bir gün aranız bozulabilir sevgiliyken 8 saat yolu gelip kendin kalmadın mı denebilir gerçekten eş ailesi olayı sıkıntılı yok ya iyi insanlar deme herkes uzaktan ve ilk tanıdığında iyidir

Ben kalmıştım. Sevgilimin ailesi ( şuan nişanlıyız artık) bu tarz şeylerin kadının değerini belirleyen şeyler olduğunu düşünen cinsten olmadığı için hiç sorun yaşamadım. Hatta annesi prensesler gibi davranır bana. Hatta sevgilimin çift kişilik yatağı vardı. Orada yattık beraber. Annesi bir kere bile rahatsız etmedi. Ama dediğim gibi karşındaki aileye bağlı
Sen evlen de gör bakalım sana prenses gibi davranmaktan vazgeçip eli maşalı kaynana nasıl olur gösterir😂😂😂

Aile tipine göre değişir hahaha türkiyede olaylar çokkkkk farklı ilerliyor...
Neymiş iyi düşünmezlermiş neymiş ağırdan satmak gerekiyormuş bla bla...

ben kaldım hiç bir şey de olmadı ailemde biliyordu...
Ya biz bu algıyı yıkamıcaz sanırım hala böyle düşünen genç kuşak kızlarımız var ve anne olacaklar ileride bazıları...
İşte anneden kızlara aktarılıyor...

açıkçası annesi benim hakkımda ne düşünmüş umrumda değil...
Ha ama başkasının evinde kalmayı bende pek sevmıyorum

Sen evlen de gör bakalım sana prenses gibi davranmaktan vazgeçip eli maşalı kaynana nasıl olur gösterir😂😂😂

Ben de tutucu bir insan değilim ama sevgilinin ailesinin evinde birlikte yatmak da ayrı bir genişlik bence. Utanma kalmadı toplumda batı özentisi olacaklar diye. Kendine saygısı olmalı insanın önce. 🙄

Yani büyük konuşmayayım da pek öyle insanlar değiller. Onların da kendilerine göre sorunlu yanları var ama benimle ilgili değil. Nişanlımla beraber yaşıyorum. Annesi ödevlerim sınavlarım olunca gelir beni odamdan dahi çıkarmaz ders çalışayım diye. Yemeğimi çayımı önüme getirir, evimi temizler. Yapma anne derim terlikle odaya kovalar beni o derece. Herhangi bir anlaşmazlıkta benim arkamda durur... Neyse maşallah diyeyim de nazar değmesin.

Kalmayın.Otel daha uygun olur sizin durumunuza.

Back
X