Sevgilimin ailesinde kalmam

Daphni_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
33
6
1
32
Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm

İşin olsun ya da olmasın neden orada kalıyorsun ki?
Paran yoksa gider devlet yurdunda kalırsın varsa da ya özel yurt ya da apartta ya da ev tutup kendi evinde kalırsın.
Ben de bir dönem devlet yurdunda kaldım sonra eve çıktım ama şimdiki aklım olsa devlet yurdundan ayrılmazdım.
Milletin ağzına laf veriyorsun durduk yere.

Ailenin haberi var mı bu durumdan?

Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/
Sevgili iken küfretmiş size , git demiş.
Bunun tekrar olmayacağı nerden belli ?
Aynı evde yaşarken ailesi sizin kavgalarınıza bizzat şahit olacak , bu ilişkinin evlilik ile sonuçlanacağı nereden belli ?
Siz kp , kv demişsiniz ama sevgiliniz ile aynı evde kaldığınız sürece siz hep ezik olacak tarafsınız.
Ben olsam ayrı ev tutar , kimsenin eline bakmaz , kimseden de laf duymazdım.

Ailen bu işe ne diyor merak ettim

Çok saçma, sevgilin bile yokken orda kalman, ilerde sorun olmayacağına da o kadar emin olma, o melek gibi insanlar neler derler şaşar kalırsın. Şimdiden küfür yemiş, kovulmuşsun. Çok ezik bi duruma düşürüyosun kendini ama sen bilirsin.
Senin ailen yok mu? Kimse bir şey demiyor mu?

Neden altlı üstlü ev istiyorlar,size bu kadar müdahale etme hakkını nerden buluyorlar,kendi ayaklarınız üstünde durun,sevgilinizle bir sonraki sürtüşmenizde nereye gideceksiniz(bana kavgada si.......git diyen adamada sevgili demem)

Çok çok çok saçma. Şimdi size bir şey söylemeyebilirler ama ileride mutlaka önünüze getirecekler. Ayrıca sevgiliz zaten küfür edip kovmuş. Ve aranız iyiymiş. O adam da hayır gelmez ben sana söyleyeyim. Evlenince sürekli evden kovar. Paranız var kendi evinizi tutun. Bırakın altlı üstlü karşılıklı daireyi. O adamdan hayır gelmez.

Şaka mı yapıyorsun ya . Ailenden uzak okusan da adam akıllı gidip bir yurtta, öğrenci evinde kal. 2 ay ne işin var elin evinde. Bak elin evi diyorum . Yahu zor durumda kalırsın gidersin 1 gece kalırsın 2 ay kalmak ne demek . Evli olmadığın için kalma felan demiyorum kendi tercihin. Kıymetini bilmezler ki zaten ettiği küfürden de belli. Sen bu adamdan ayrıl. Bundan sonra da akıllı bir kız ol kendine yakışanı yap.

Işten çıkarım gene o evde kalmam. Hele kavga ettiğinizde sevgilinizin dediği laf üzerine ordan hemen çıkıp gitmemeniz....diyecek laf bulamıyorum. Eminim sevgilinize de çok güveniyordunuz ama gördüğünüz gibi kavga anında lafını etmiş hemen. İlginç bir durum.

saka mi yapiyosun sana kufur edip evden git diyen adamin evinde kalip kalmama konusunda kararsızsın

Ailelerin bu kadar erkenden sizin ilişkinize dahil olması ileride de her türlü müdahale hakkını kendilerinde görmelerine sebep olur. Aranızdaki saygı sınırlarının kaybolmasına sebep olur. Evlenmeden aile ile bu kadar içli dışlı olmayın.
Ve küfür yiyerek kovulduğunuz eve geri dönmeyin. Altı üstlü oturmak zorunda değilsiniz. Siz onlara bağımlı bir birey değilsiniz.

Bana tuhaf geldi durumunuz. Sevgilinin ailesinin evinde kalinmaz bana gore. Eger Turkiyede boyle bisey normal kabul ediliyosa demek ki, sorun bendedir. Bana gore yarin bigun bu durumu size karsi kullana bilirler. Ayri eve ciksaniz daha guzel olur bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…