İş bulmuşsunuz , bence ayrı eve çıkın
Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/Bence calisiosan kendine ev tut daha sonrada duyarsin bu tarz sozler
Sevgili iken küfretmiş size , git demiş.Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/
Ailen bu işe ne diyor merak ettimArkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
saka mi yapiyosun sana kufur edip evden git diyen adamin evinde kalip kalmama konusunda kararsızsınArkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?