- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay agzina saglik.. resmen kultur denen sey kalmiyo bole.. orfler adetler bosa.. tamam her orfu adeti bende sevmem ama.. bu kdr yuz goz olmaya gerek var mi? Evlenmedin diyelim genede resmen yabanci bunlar yanlarinda kaliyosun.. insan kv nin evinde rahat edemiyo bunlar mustakbel kv birdeYapmayın.kalmayın.benim yengem 4 5 sene kaldı.okul zamanindan calışıp evlenene kadar.üstelik ailesi de bilmiyordu.16 yıllık evliler ama hala laf olur ailede.yeme icme degil de yok hizmet etmedi yok geç kalktı gec yatti.misafirin onüne cıkmadı günde yardım etmedi.
Ne gerek var bunlara.evlenmeden bu kadar samimiyete.Allahım ben 10 senelik kayınvalidemin yanında yatamam.elin adamlarınin evinde ne isiniz var allahaşkına.ailenizin haberi var mı?calısıyorsunuz bir ev tutun iki cekyat bir dolap bir halı alın tamam bitti gitti.bir de erkek kardeşler var diyorsunuz.banyo nasıl yapıyorsunuz , tuvalet olayı falan...camaşırlar hep beraber yıkanıyordur.umarım sevgilinizin annesi sermiyordur camaşırlarinizı.benim anneannem de evin kızı gibi kirli camasirlarını yatakların yanından toplardı.ki annem benim bile camaşırlarimı o sekil görmemiştir. hepsi laf dedikodu oldu sonunda söyleyim.bu kadar yüz göz olmayın lütfen.
Askerlik psikolojisiyle bir alakası yok bunun kendinizi kandırmayın. Bunun hesabını sormanız gerekiyor, bana kalsa ayrılık sebebi zaten ya neyse..Sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım. Biz tartısırken annesi duyms sanırım babasına söylemiş o da sevgilime kızmış konustuk suanlık yiyiz amaa
Hay agzina saglik.. resmen kultur denen sey kalmiyo bole.. orfler adetler bosa.. tamam her orfu adeti bende sevmem ama.. bu kdr yuz goz olmaya gerek var mi? Evlenmedin diyelim genede resmen yabanci bunlar yanlarinda kaliyosun.. insan kv nin evinde rahat edemiyo bunlar mustakbel kv birde
Ailesi onlara emanet etmis :)Ay bence müstakbel bile degil canım.aile bilmiyor muhtemelen.hangi aile izin verir elin tanimadıgı adamlarıyla ayni evde.tövbe yarabbim.nisan yok , nikah yok,. Hadi bir resmiyet olur ortada derlerki o bizim kizımiz artık.yani o halde bile kalınmaması gerekir de.hadi neyse diyelim.
Bilmiyorum.örf adet neyse de .iki sevgilinin aynı evde kalması benim için son derece normalken bu türlüsü benim yapıma cok ters geldi.yani ailesi gidip kızımızı görelim deyince nerede kalıyor.nereyi gösteriyor konu sahibi.
Ee madem adamı affettin, ailesiyle de aranın iyi olduğunu düşünüyorsun, neden konu açtın?Topluca cevap vereyim. Ailemin haberi var zaten bizzat beni onlara emanet ettiler. Aradada gidip sevgilimn ablasında kalıyorum calıstıgım iş yerine vasıtası olan konumda bir yer bulamadım o yüzden kalıyorum burada. Bana coook iyi davranıyorlar sağolsunlar. İlerdede evlendigimizde anne kız gibi oluruz diye düşünüyorum bu kadar zaman geçirdik aynı evde yabancılık cekmem diye düşünüyorum. Sevfilimin ettigi küfürw gelincede sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım simdi her gün ne kdar özlediğinii söylüorr bana
Ailesi onlara emanet etmis :)
Nasil rahat ettiginizi merak ettim? Yanlis anlamayin sizin karariniz saygi duyarim. Banyosu var uzanip tv izlemesi var yatip dinlenmek varArkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Zaten bence en baştan hiç kalmamalıydın. Çok munasebetsizce olmuş. Ama bu laftan sonra yine de kalmazsın diye düşünüyorum.Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Daha evli değilsin bir şey değilsin kaldı ki evliyken bile altlı üstlü ev saçma. Daha şimdiden bu kadar angaje olma insanlara.Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/
Ilk fırsatta yüzüne vurulur ve etrafa dedikodusu edilir...Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)