Sevgilimin ailesinde kalmam

Yarin bigun olaki evlendiniz bi kavga ettiginizde senin yuzune vuracaklarina %1500 eminim!
ailen cok rahat sen cok rahatsin sevgilinin ailesi cok rahat. Birde o sgit lafini esim bana soylese cocuk felan dinlemen bosanirim. Ya ben nisanliyken bile rahat rahat girip cikamiyordum esimin evlerine.
dugune 1 ay kaldi resmi nikah oldu isimiz vardi disarida annemde yok evde calisiyo. Kahvalti yaptik esimle annem anladi aksam cok kizdi dugune 1ay kala isimi bozmk istiyorsun diye:-) gelin ata binmis ya nasip demis dedi. Cok aglamisti kadin. Oysaki nisanliyken basbasa evde bi kahvalti . Ne bilim yeni nesilin kendileri bi garip olduklari gibi aileleride pek garip canim :-)

O evde kalman en basından sacma zaten üstelik sevgilin bile kızdıgı an o evde kalmanı sana lutuf gördügü için elinden bu imkanı alarak seni cezalandırmak istiyorsa kv kp ilerde neler yapar sen düşün.

Evlenmeden önce eşimin bekar evinde haftanın bazı günleri birlikte kalıyorduk aynı iş yerindeydik işe geçişimizi kolaylaştırmak gibi bahanelerimiz vardı ve kv kp falan yoktu buna ragmen kv daha sonra bu konuda bir kaç imalı sözler söyledi hemde bir keresinde elti adayımın yanında.
Ben takmadım o ayrı ama söylüyorlar yani orası kesin. Seninde bir gün önüne gelebilir yüzüne demeseler arkandan derler
Cık ayrı eve maddiyatcıysanda devlet yurdu var ne işin var onların evinde

Topluca cevap vereyim. Ailemin haberi var zaten bizzat beni onlara emanet ettiler. Aradada gidip sevgilimn ablasında kalıyorum calıstıgım iş yerine vasıtası olan konumda bir yer bulamadım o yüzden kalıyorum burada. Bana coook iyi davranıyorlar sağolsunlar. İlerdede evlendigimizde anne kız gibi oluruz diye düşünüyorum bu kadar zaman geçirdik aynı evde yabancılık cekmem diye düşünüyorum. Sevfilimin ettigi küfürw gelincede sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım simdi her gün ne kdar özlediğinii söylüorr bana
Kalmayın hele o kadar uzun süreler asla kalmayın.
Ne kadar iyi niyetlide olsalar,ilerde evlenip ailesiyle sorun yaşarsanız ağzınızı açıp tek kelime edemeyeceksiniz ailesinin lehine. Etseniz onca zaman evimizde kaldı,yedirdik içirdik deyip eşinize nankör ilan edileceksiniz. Eşinizde diyebilir bunu ailesine gerek kalmaksızın. Benim annem onca zaman seni evinde ağırladı laf edemezsin dese siz bu cümlenin altında baya ezilirsiniz emin olun.
Hem şimdiden alıştırıyorsunuz böyle samimiyete. İlerde evlenip evinizi ayırinca hadi gelin yemek yiyelim,hadi gelin çay içelim muhabbetinin sonu gelmezse ne olacak.
Burda ne yuvalar yıkıldı aile baskısından.
Hem inanın ne kadar uzak ve saygılı olursanız o kadar saygı görürsünüz.

Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/

Sizin aileniz yok mu?
Nasil izin veriyorlar boyle biseye.
Hem bu ne samimiyet daha ortada resmi bisey yok.
Bence o evde kalmayin, acilen cikin yurtta murtta biyerde kalin ama elin evine kusura bakmayin ama demir atmayin.

Rahatlıkta uzaysın. :KK51:
Nişanlı bile değilsin sadece sevgilisin.
Şimdi öyle uzaktan seni kovuyor küfürle, askerlik pisipisisi diyorsun öyle avunuyorsun yarın birgün yüzüne söylerse neye bağlayacaksın? Kvne mi şikayet edeceksin? :KK51:

Topluca cevap vereyim. Ailemin haberi var zaten bizzat beni onlara emanet ettiler. Aradada gidip sevgilimn ablasında kalıyorum calıstıgım iş yerine vasıtası olan konumda bir yer bulamadım o yüzden kalıyorum burada. Bana coook iyi davranıyorlar sağolsunlar. İlerdede evlendigimizde anne kız gibi oluruz diye düşünüyorum bu kadar zaman geçirdik aynı evde yabancılık cekmem diye düşünüyorum. Sevfilimin ettigi küfürw gelincede sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım simdi her gün ne kdar özlediğinii söylüorr bana

Madem herşey yolunda, neden buraya konu açtınız ?

Üşenmedim bütün yorumları okudum, bir kişi de yaptığınız şeyi onaylamamış. Herkes aynı şeyi söylemiş, bu kadar insan yanlış düşünüyor olamaz değil mi?

Merak ettiğim bir konu var. Evlendikten sonra birlikte yaşayalım deseler kabul eder misiniz? Arada resmi birşey yokken bile altlı üstlü oturmak için ısrar eden, hatta size pek söz hakkı tanımayan insanlar, evlendikten sonra bu konuda fazlasıyla ısrar edeceklerdir. Uygun ortamı hazırlamak için şimdiden kendi evlerini bile taşımaya hazırlar. Bir kaç sene sonra "aile hayatımıza saygı duymuyorlar, sürekli mıç mıç olmak istemiyorum" diye konu açmamak için şimdiden mesafe koymalısınız.

Ben olsam asla kalmam, yani erkek arkadaşım sgit o evden demeden önce de zaten kalmazdım. Ortada söz yok nişan yok ne işiniz var gerçekten o evde. Lütfen kendinize bir ev tutun , maddi durumunuz el vermiyorsa bir kaç kız bir arada kalın bence.

Yav he he.

Şaka gibi konu. Ailen seni o kadar seviyor, o kadar düşünüyor ki kendi elleriyle ezik duruma düşerek adamlara mı emanet ediyorlar? Onlar kim ya hu?

Evde tanımadığın erkekler de var üstelik. (Kaynın falan da değil onlar, resmiyetiniz yok)

Şimdiden hayatına karışıyorlar, yok altlı üstlü yok şu yok bu.

En çok ailene kızdım, ailen konusunda doğru söylüyorsan, haberleri varsa yazık onlara.

Ailesinin haberi olduğunu sanmıyorum.
Hicbir aile, kızlarının bir başkasının evinde bu şekilde pervasızca yaşamasına müsaade etmez ha ediyorsa zaten sorgulanması gereken bu kızcağız değil ailesidir bence. Burada kastettiğim etik ahlak falan da değil(o konu ayrıca makale olur),tanımadığın etmediğin insanların evinde onların rizkina ortak olarak hicbir şeye elini sürmeden yasamayi sindiren bir genç kız ve buna onay veren ailede genişliğin bir tık üstü vardır diyebilirim ancak

Bak ben nisanliydim sonra resmi nikahi yaptik dini nikahi yaptik dugun olmadi diye beni evli degilde nisanli goren ailem vardi kv gilde kalabilmek icin kirk takla attik esimle :D ama ben evliydim Allah katindada resmidede. Benim sorunum yok cok sukurde sen nasil kaliyorsun ya bugun demezlerse yarin derler zaten iyi biri olsan daha soz dahi olmadan sen geldin kapimiza derler hem onla evlilige kadar gideceginizi nerden biliyorsun? Ola ki baskasiyla evlendin yasadiklarin tekrar kapina gelirse napacaksin? Sana tavsiyem en kisa zamanda eve cikman sen tedbieini al taktiri Allaha birak yazik etme kendine

Üff, çalışıyorum ne yapacağım ne demek? Çalışıyorsanız ayrı eve çıkın.. Ne için çalışır ki insan? Bu iş olur olmaz.. Senin karnını biz doyurduk, seni biz yatırdık demelerini mi bekliyorsunuz? Yol çok basit değil mi ya? Birde okumuş üstüne yüksek yapan bir insansınız.. S.git diyen şahısla ne işiniz var orası da ayrı.. Aileniz nerede kaldığınızı biliyor mu hem?

Kimsenin evinde o kadar süre kalınmaz hele ki KV adayının evinde hiç kalınmaz. Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor.

Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)
Hahaa şaka gibisiniz gerçekten.. ne desem bilemedim..

Onlar çok farklı çok iyi insanlar.. art niyetli değiller. İlerde bunu koz olarak kullanmazlar diyenleri çok gördük ve hepsi de işin iç yüzünün öyle olmadığını gördüler..

Back
X