sevgilimin ailesine bayram ziyaretine gitmeli miyim?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar meraba...
sevgilimin ailesiyle geçen sene onun mezuniyetinde tanıştık çok muhabbet edemedik onlarla ama. çok yakın değiliz yani. ama sevgilim aracılığıyla arada selam söyleriz birbirimize.
bayrama sevgilimin yanına geldiler. sizce bayram ziyareti gibi bi yarım saatliğine gitmeli miyim beklerler mi? ya da sizce gitmeli miyim?
başta çok içimden gelmişti ama gerildim birden sonra düşününce.
aramızda söz fln yok henüz ama ileride evlenmeyi düşünüyoruz ve ciddi olduğumuzu aileler biliyor. 2 buçuk senedir de çıkıyoruz ben 22 sevgilim 25 yaşında bu arada. siz sormadan ben söliyim dedim :)
ne dersiniz???

Ona sevgilin karar verecek,çünki o ailesiyle konuşuyordur bu durumu..
ha beklerlermi bilemiyorum,ben şahsen oğlumun sevgilisini beklemiyorum,gelirsede misafirperverliğimi gösterir,oğlumun yüzünü yere getirmem..getirirse çünki oğlum kendisi için getirmiştir,çekilirler odasına vakit geçirirler..
çünki arada söz yok,nişan yok kendi bilecekleri iş..

canım sevgiline ve ailesine bağlı bence bu durum.,
eğer sevgilin sana,annem seni bekliyor deyip seni sıkıştırırsa o zaman gitmen gerekebilir.tabi sende istersen
madem ilişkinizde ciddisiniz gidebilirsin tabi,
ben eşimle 2 senelik çıkma döneminde annesine gitmiştim.
eşim çok ısrar etmişti annem seni bekliyor tanışmak istiyor diye
beni alıp annesine götürmüştü yarım saat durup kalkmıştık,sözlü falanda değildik
bence normal bir davranış.
ama bakış açısına göre değişir.göreceli bir kavram

gidebilirsin. merhaba demenin bayram kutlamanın ne zararı olabilir ki.. :)

kızlar gitmicem sanırım. beni sevdiklerini biliyorum mutlaka sevdiğim tatlıdan getirirler her geldiklerinde sevgilim verir bana bi ara illa ki. annesi fln da doğum günümde hediye almak istemiş bana ama sevgilim izin vermemiş fln.
ama düşündüm de tanışmamız sadece tanışma oldu bizim. oturup düzgünce bi konuşmadık ve öyle bi ortam olmasını da biraz karşı tarafın isteği sonrasında gerçekleştiririm. çok istekli gelin gibi görünmekten nefret ederim. bir de bi an yersiz olurmuş gibi geldi. en başta çok samimi güzel bi fikir gibi gelmişti ama nişan fln olmadan gitmem biraz absürd olabilir. nişan olsa kesin giderim de.
bi de yazık sıkıntıdalar zaten abla kardeş ikisi de yandılar biri kpss mağduru biri tusa gircekti kafaları çok doludur şimdi ailesinin de, benim ziyaretim pek alakasız olacak

Aranizda bir resmiyet yok ziyaret etmen
yanlis anlamalara yol acabilir ...

selamini söyle uzatma bu konular beni
asiyorsada senin samimiyetinden yorum yazdim
cünkü evlilik disi iliskilere karsiyim
magdur olan bayanlar oluyor...

Neyse madam x in bir erkek annesi olarak yazisini okudunmu
oda hakli
ne nisan ne söz ne birsey yok
arkadas sifatinda odasina girip cikabilir
vakit gecirebilirler kizin sorunu
yarin öbürgün ne olur oda bilinmez...

Bence gerek yok... İnsanları çok iyi tanımıyorsun, ne düşüneceklerini de bilemezsin doğal olarak... Mesela, sen iyi niyetle gidersin, onlar çok meraklıymışsın gibi algılar vs.

Arkadaşlara katılıyorum, arada resmiyet olmadığından dolayı bekleneceğini zannetmiyorum.

Sonuç olarak, ben olsam gitmezdim :)

canım bende sevgılımın babası harıc dıger aıle uyelerı tanıstım akrabalar felan
bana kalırsa gıtme derım
telefondan kutlarsın
zaten zamanı gelınce goruseceksınız
ben pısmanım zamanında gıtmeye
benoım yapım musaıt degıl
sevgılı ıken yok annesıymıs yok su bu ugrasmaya hatır gonul yapmaya
hatta burada kon actım arkadaslar yardımcı oldular bana
bende aamayı sormayı azalttım
sevgılımın annesı bızım bulundugumuz sehre geldıgındede sadece dısarıda bır kere yemek yıeyecegız oyle anlastık
sımdıkı aklım olsa ıstemeye geleceklerı zaman tanısırdım

yok gitme bence doc. selamlarını iletsin sevgilin. ama ailece kalmak isteyebilirler. nişanlı olsan falan gidilir ama şimdi uygun olmaz bence..

evet evet haklısınız kızlar. etrafımda böyle uzun süreli ilişkisi olan yok hiç o yüzden nişan olmasa da beklerler mi ayıp olur mu gitmesem diye düşünmüştüm ama daha sonra burda yazılanları hatırladım.
gereksiz samimiyet kurmaya gerek yok baştan. uygunsuz olucak. yani ben kırk yılda bi gelmişler hem bayram diye 5 dakka uğrarım diye düşündüydüm. ama ben de oğlum olsa kız arkadaşı gelse ne alaka şimdi fln derdim.
ayrıca gidip de sevgilimle ayrı odaya fln geçmezdim asla. o kadar rahat bi insan değilim ben de. ne düşündüklerine önem veriyorum insanların elimde olmasa da. çünkü benim de bi abim vs olsa kız arkadaşı gelip ayrı odaya geçseler çok garipserim halbuki gayet modern görüşlüyüm. sevgilisinin anne babasının yazlığına gidip 4lü kalan arkadaşlarım var bana bunlar çok ters. bu kadar da yüzsüz olamam açıkçası.
iyi ki konuyu açmışım buraya ya. kızlar iyi ki varsınız... bazı konularda çok tecrübesizim yanlış bişey yapmak istemiyorum ve aile açısından hiçbi zaman sorun yaşamak istemiyorum. kız-erkek ilişkisini yürütmek bile zor ailelerle aranın bozulmasına hiç gerek yok.

Hayır tabii ki...
Ben olsam gitmem yani..
Ne işim var canım?

Ben olsam gitmezdim.
Henüz tam anlamıyla oturup konuşmuşluğumuz yoksa beklemezler de bence.
Ben resmi bişeyler olmadan önce ailelerle yüz göz olunmasını pek sevmiyorum açıkçası..
Sevgilim annemin selamı var diyor. Ben aleyküm selam diyorum.
O senin de selamın var di mi aşkım demese onu da yapmayacağım.:1:
Ama şimdi arasam sorsam bi, hep beklerler, evliliğe daha bu kadar uzun zaman varken ben böyle birşeye pek yanaşmıyorum kendi adıma.

Biz ikimiz de İstanbul'da otuyoruyoruz 2 yıldır beraberiz ben 22 sevgilim de 25 yaşında. Ailesiyle de 1 yıldan fazladan tanışıyoruz bu bayram gidicem ben de sevgilim çok istedi zaten daha önce de oturup konuşmuşluğumuz onun ailesiyle yemeğe gitmişliğimiz filan var bu yüzden gitmeyi düşünüyorum ben de.

gidersin kabahat gitmezsin kabahat olur... samimiyetlerinden emin değilsen gitme... yada onların gelsinde görelim diye ısrarla çağırmalarını bekle... aksi halde insanların çoğu fesat olabiliyor... kimse demezkii kız saygısını gösterdi geldii.. yani senin bu hareketini dedğin gibi dünden razı şeklindede yorumlayabilirler...

ben olsam hayatta gitmezdim gitmedim de
gerek yok bence
ileriyi düşünüyorsanız bırakın ilerde olsun bazı şeyler
sanırım sen de böyle düşünüyorsun
tebrik ederim canım
herşeyi zamanında yaşamak ve zamana bırakmak lazım
ben sevgiliyken sadece 1 kez bir alışveriş merkezinde birbirimizi gördük annesi ve ablasıyla taşmak için gitmiştim o da 5 dakika
şimdi olsa onu da yapmazdım
bize geldikleri zaman tanışmak isterdim

valla canım keşke bende tanısmadan once buraya konu acsaymısım
o zaman daha ıyı olurdu
bak sen kk nın avantajını yasamıs oldun

Back
X