Sevgilimin ailesiyle tanışacağım..

Kartalicce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
201
2
46
Balıkesir
Merhaba kızlar doğru başlık altında mı açtım bilmiyorum ama neyse artık. Sevilimle 1.5 yıldır beraberiz ayni üni ve aynı sınıftayız şuan eğitimimiz için yurtdışındayız 3 hafta sonra inşallah ülkemize geri dönücez.Biletimi öne aldırdım ve aileme sürpriz yapıcam diye başka tarih söyledim. Neyse asıl konuya geleyim ben havaalanına indiğimizde sevgilimin ailesi karşılıycak bizi ve bi gün onlarda kalıcam.İlk başlarda böyle bişi düşünmüyordum kalmayı falan ama sonra sevgilim çokk istiyor bun ugerçekten nası heycanlanmıştım olur bi düşüniyim dediğimde=) canım benim.=) aileside çok sıcakkanlı insanlardır eksik olmasınlar benimle konuşmak isterler hep hediye alırlar çok düşüncelei insanlardır. Yurtdışında kaldığım sürede sevgilim ailesiyle görüntülü konusurken nerdeyse hep bende onun yanında olmuşumdur ben istemezdim aslında ne biliyim ama onlar bana karşı çok yakın davranınca adım atında bende onlara karşı adım attım daha çok yaklaştım. Beni gerçekten kızları gibi görüyorlar bunu biliyorum annesi falan doğum günümde aramıştı mesela ben onu arayamamıştım imkanım yoktu. Ama benim içim rahat değil ailem bunu bilmiyor yaptığımın yanlış olduğunu düşünüyor gibiyim bazen ama bazen de kötü bişi diil ki bu diyorum kendi kendime aslında bende çok istiyorum o yüzden gidicem. Şuan sevgilimle kendi aramızda yüzüğümüz var ailesi bunu biliyor beni gerçekten çok seviyor Allah bozmasın=) sizde aileniz haberi olmadan sevgilinizin ailesiyle tanıştınımız mı kızlar? bide elim boş gitmek istemiyorum bişi almak istiyorum ama şuan polonyadayım burdada pek şöyle hediyelik güzel eşya yokki biliyorum çünkü ilk dönem ülkeme dönerken aileme arkadaşlarıma alcak bişi zor bulmuştuk. Güzel bi çikolata falan alsam sizce nası bi fikir? bide biz burdayken arkadaşın viyana'da olan teyzesine giderken hediye zor bulmuştuk işte arkadaşım üstünde polonya amblemi bayrağı olan bi tane kahve fincanı takımı değil bardak büyüklüğünde fincan almıştı buranın hatırası diye bende öyle bişi alsammıki ne önerirsiniz? öpüyorum herkesi muck=*

bence gitme ne alaka yani sozlu değilsiniz nişanlı değilsiniz ortada bir resmiyet yok daha şimdiden bu kadar mıç mıç ilişki yasarsanız iş ciddiye binince ne olacak? Kaldıki zaten ailenin onaylamıyacagı bişey yapman da cok yanlıs sonradan pişman olacagın bişey yapma bence iyi dusun..

sevgiliyken ailelerle tanışmak bana cok sacma geliyor
hangi sıfatla aileyle tanışılıyor acaba

Kendinizi ailenzn yerine koyun. Sizin kzıznz böyl bişey yapsa tepkiniz ne olurdu.ailenzi siz tanrsnz kızarlar mı kızmazlar mı vs. Hem insanlar böyle seyleri ilerde büyütrler sakız yaparlar. Kötü duruma düsen siz olursnz. Yinde de siz blrsiniz. Hediyeye gelince çikolata gayet iyi kendi fikrim.

sevgilim bunu çok istiyordu çok da mutlu oldu çünkü gidicem ama bende gitmek istiyorum.İlişkimiz ve onun ailesine olan yaklaşımım gayet resmi ve seviyeli yani mıç mıç değil. Teşekkür ederim iyi niyetin için arkadaşım ama gelicem dedim biliyorlar.

Evet, ben ailemin haberi olmadan sevgilimin ailesiyle tanıştım.

Pişmanlığımı da anlatayım ister misin?

size katiliyorum...daha ortada fol yok yumurta yok evlerinde kalmaniz hic dogru olmaz ailesi ne kadar sicak kanli olsun seni ne kadar severlerse sevsinler boyle biseyin luzumu yok bence...genede sizin bileceginiz is bu benim kendi dusuncem bu kadar rahat olmayin bence...

Şimdi sevgilin mutlu olur, ailesi mutlu olur, sen mutlu olursun tanıştınız diye.

Sonra bir tek sen üzülürsün ama.

Ben olsam hayatta bişeyim olmayan adamın evinde kalmam.
Bu insanları tanımıyorsun sonuçta ve başına herşey gelebilir Allah korusun.
Üstelik ailen bu durumu bilmiyor, başın derde girse yardım bile edemezler.
Epey cesaretli gördüm seni ama dikkat et bazen cesaret iyi değildir.

Ailenizden Habersiz Kalmayın Derim..
Ailenizin Yerine Kendinizi Koyup Empati Kurun..

Ama Bence Siz Gidip Orada Kalacaksınız..

Sevgiler

Şu gitar kutudunda bulunan kızcağız vardı ya; ilişkisi olan çocuk Türkiye'de tanınan, ailesi bilinen, dışardan çok eğitimli, kültürlü, süperdiler.Ne oldu? Oğlu kesti biçti, babası, anası, danası yardım eti.

Yani gamlı baykuşluk yapmak istemem ama neler neler duyup, okuyoruz.
Aileniz geliş tarihinizden bile haberdar değil.Allah korusun en basitinden bayılsanız, ayılsanız aileniz sizin nerede olduğunuzu bile bilmeyecek.

Nişanlıların bile birbirinde kalmalarının garip olduğu bir ülkede daha ailenizin bile haberi yokken erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışmaya gitmeniz, gider gitmez de kalmanız bence belki ileride sorun yaratabilir.

Gideceğim derseniz kimse fikrinizi değiştiremez elbet, ama naçizane fikrim; ailenize haber vermenizdir.

Ben tanışmakta bi sakınca görmüyorum.. ama kalma konusunda bişey diyemem. Daha yeni tanışıcaksın sen sonuçta hemen ilk günden gidip kalman nekadar doğru olur? bilinmez...
Önce bi tanı belki daha sonra.... üstelik bunu ailenden habersiz yapıcaksın için nekadar rahat olucak?
Bende sevgilim ailesiyle 3 senedir tanışıyorum hep gel derler kalmaya ama okadar iyi insanlar olmalarına rağmen ben gitmiyorum açıkcası.. gereği yok.
Tabi yine herkesin kendi bileceği iş..

amacın oraya gıdıp onlarla vakıt gecırmek kotu bırsey yapmıyorsun canım ama genıs dusunursen aılen acısından bıraz yanlıs tabıı ya bırgun bıterse nolur derım ama mesela aıle ıle tanısmassan nasıl ılskıler cıddıyete bıncekkı o da var devırde degıstı arkadasım annesıyle sevgılısının evıne gıdıyorlar oturmaya cunku nıyetlerı cıddı ama daha zaman var boyle boyle cevreyı alıstırmaya calısıyorlar bızım nıyetımız cııddı evlenmek ıstıyoruz gıbılerınde ve tatmın oluyorlar.sımdı onun aılesınıde dusunmek lazım gelıcem demısın oyle bırsey demeseydın gıtme derdım ama dedıgın halde gıtmessen ne dunusurler bılemeyız tanıs gorus ama enazından kalma derım bırseyler olucaksa yavas yavs olsun canım ben hem senın acından hem aılenın hem o aılenın acısından dusunerekte konustum.umarım hersey dıledıgınce olur

şu okuduklarımından beni en iyi anlayan sensin canım =) ayrıca kalmamaın sebebi arkadaşlar bende meraklı değilim kalmaya ama kalmak zorundayım çünkü türkiyeye varışımgece 1 de olcak ben balıkesirliyim sevgilim aydınlı o yüzden o gece onlarda kalmam gerekcek.çok ciddiyiz inşallah ilerde evleniriz =) bu tanışmanın yeri benim için ayrı olucak ne biliym inşallah ilerde tanışırsak da bu zaten beni istemelerinde olmuş olacak ama şimdikinin yeri daha yrı ben böyle düşünüyorum herkesede teşekkür ederim yorumlarınız için

ayrıca gelicem dedim ve gelcem deyip gitmezsem olmaz ve sevgilim gerçekten çokk mutlu olmuştu onun üzülmesini istemem.ben sevgilime ve onun ailesine güveniyorum sevgilime güvenmesem şuan birlikte olmazdık zaten.

Mecburiyet gibi oldu bizim tanışma.
İlk görüşmede çok ısındım gerçekten, sonra sonunu düşünmeden arada bir ziyarete gitmeye başladım.
Hatta biraz sık gittim sanırım.
Ama her gidişimde ailem bilmiyor diye vicdan azabı çektim bir taraftan

Aklım başıma geldiğinde yavaş yavaş açtım arayı, bir kere görüşmeye başlayınca arayı açmak da hoş olmuyor.
Sevgilim "Niye gelmiyor" sorusunu geçiştirmek zorunda kaldı sürekli.

Hem gizli yapılmış bir işin ağırlığı var, hem de arkamdan orda burda konuşan bir eltim
Ayrıca ne kadar sevsem de annesinin ileride benim ailemin yanında bunu konu etmeyeceğini nerden bilebilirim, nasıl güvenebilirim?

Annem dünyayı başıma yıkar benim

Bir anlık heyecana kapılmasaydın keşke arkadaşım.
Ben merakımdan değil, mecbur kaldığım için tanıştım.
Bir kere görüşmekle de bitmez, hep bekleyecekler.

O kadar gereksiz ki şimdiden.

canım bunun güvenle alakası yok. Herşeyin yeri ve zamanı vardır. Bazı şeyler zamanı dışında yapılırsa hoş olmaz, uygun görülmez. Ben bu çiftler arasında kendi kendine takılan yüzükleride anlamıyorum sadece senin için değil bu söylediklerim. Eskiden Semra kaynana vardı pastane sözü diyordu. Yüzük dediğin aile arasın iş ciddiye binince takılır ancak böyle bir anlamı vardır. Tanışma olayı olabilir buna sözüm yok. Ama kalkıpta onların evinde kalmak hoş birşey olmayabilir. Sevgilin senle olmak için gerçekten iyi niyetle böyle bir istekte bulunmuştur. Aileside çocukları hatrına. Senin kabul etmemiş olman ailesi açısından daha hoş bir karşılancak bir tepki olurdu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…