- Konu Sahibi Kartalicce
-
bence gitme ne alaka yani sozlu değilsiniz nişanlı değilsiniz ortada bir resmiyet yok daha şimdiden bu kadar mıç mıç ilişki yasarsanız iş ciddiye binince ne olacak? Kaldıki zaten ailenin onaylamıyacagı bişey yapman da cok yanlıs sonradan pişman olacagın bişey yapma bence iyi dusun..
bence gitme ne alaka yani sozlu değilsiniz nişanlı değilsiniz ortada bir resmiyet yok daha şimdiden bu kadar mıç mıç ilişki yasarsanız iş ciddiye binince ne olacak? Kaldıki zaten ailenin onaylamıyacagı bişey yapman da cok yanlıs sonradan pişman olacagın bişey yapma bence iyi dusun..
Evet, ben ailemin haberi olmadan sevgilimin ailesiyle tanıştım.
Pişmanlığımı da anlatayım ister misin?
Ailenizden Habersiz Kalmayın Derim..
Ailenizin Yerine Kendinizi Koyup Empati Kurun..
Ama Bence Siz Gidip Orada Kalacaksınız..
Sevgiler
amacın oraya gıdıp onlarla vakıt gecırmek kotu bırsey yapmıyorsun canım ama genıs dusunursen aılen acısından bıraz yanlıs tabıı ya bırgun bıterse nolur derım ama mesela aıle ıle tanısmassan nasıl ılskıler cıddıyete bıncekkı o da var devırde degıstı arkadasım annesıyle sevgılısının evıne gıdıyorlar oturmaya cunku nıyetlerı cıddı ama daha zaman var boyle boyle cevreyı alıstırmaya calısıyorlar bızım nıyetımız cııddı evlenmek ıstıyoruz gıbılerınde ve tatmın oluyorlar.sımdı onun aılesınıde dusunmek lazım gelıcem demısın oyle bırsey demeseydın gıtme derdım ama dedıgın halde gıtmessen ne dunusurler bılemeyız tanıs gorus ama enazından kalma derım bırseyler olucaksa yavas yavs olsun canım ben hem senın acından hem aılenın hem o aılenın acısından dusunerekte konustum.umarım hersey dıledıgınce olur
merak ettimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?