- Konu Sahibi Kartalicce
Merhaba kızlar doğru başlık altında mı açtım bilmiyorum ama neyse artık. Sevilimle 1.5 yıldır beraberiz ayni üni ve aynı sınıftayız şuan eğitimimiz için yurtdışındayız 3 hafta sonra inşallah ülkemize geri dönücez.Biletimi öne aldırdım ve aileme sürpriz yapıcam diye başka tarih söyledim. Neyse asıl konuya geleyim ben havaalanına indiğimizde sevgilimin ailesi karşılıycak bizi ve bi gün onlarda kalıcam.İlk başlarda böyle bişi düşünmüyordum kalmayı falan ama sonra sevgilim çokk istiyor bun ugerçekten nası heycanlanmıştım olur bi düşüniyim dediğimde=) canım benim.=) aileside çok sıcakkanlı insanlardır eksik olmasınlar benimle konuşmak isterler hep hediye alırlar çok düşüncelei insanlardır. Yurtdışında kaldığım sürede sevgilim ailesiyle görüntülü konusurken nerdeyse hep bende onun yanında olmuşumdur ben istemezdim aslında ne biliyim ama onlar bana karşı çok yakın davranınca adım atında bende onlara karşı adım attım daha çok yaklaştım. Beni gerçekten kızları gibi görüyorlar bunu biliyorum annesi falan doğum günümde aramıştı mesela ben onu arayamamıştım imkanım yoktu. Ama benim içim rahat değil ailem bunu bilmiyor yaptığımın yanlış olduğunu düşünüyor gibiyim bazen ama bazen de kötü bişi diil ki bu diyorum kendi kendime aslında bende çok istiyorum o yüzden gidicem. Şuan sevgilimle kendi aramızda yüzüğümüz var ailesi bunu biliyor beni gerçekten çok seviyor Allah bozmasın=)
sizde aileniz haberi olmadan sevgilinizin ailesiyle tanıştınımız mı kızlar? bide elim boş gitmek istemiyorum bişi almak istiyorum ama şuan polonyadayım burdada pek şöyle hediyelik güzel eşya yokki biliyorum çünkü ilk dönem ülkeme dönerken aileme arkadaşlarıma alcak bişi zor bulmuştuk. Güzel bi çikolata falan alsam sizce nası bi fikir? bide biz burdayken arkadaşın viyana'da olan teyzesine giderken hediye zor bulmuştuk işte arkadaşım üstünde polonya amblemi bayrağı olan bi tane kahve fincanı takımı değil bardak büyüklüğünde fincan almıştı buranın hatırası diye bende öyle bişi alsammıki ne önerirsiniz? öpüyorum herkesi muck=*