- Konu Sahibi despina2000
-
bende tanıştığımda senn gibi duuşunmuştum.ama sonradan bunlar unutuluyo bile. bencede doğrusu erkeğin önce kız tarafıyla tanışması.önemli olan senn ailenin onaylaması bence.ama en önemlisi gönüller bir olsun canm
sağol kuzum ya annem biraz bu konularda onun dediğinin yapılmasını ister de benımki anne korkusu:)kimseyi kırmayaym dyorum bakalm ne olcak eylülde istemeye gelcekler,onun ailesi makedon biraz daha rahatlar ama bizde yok o rahatlık:)
eylül yakınmış bişey olmaz
evet öyle kural gibi bişey var önce erkek tanışmaya gelir kızın ailesiyle diye, bencede mantıklı ama
benim ailemde aynı senn dediğin gibi canım.bende ilk başta çok çekindim. ama bence sen biraz çek kendini.gidip gelme fazla.ta ki o senn ailenle tanışana kadar.iş ciddiye binene kdar.birşeyler belli olana kadr.zatn ilerde istemessen sıkıfıkı oluyosun
her zaman mesafeden yanayım onlar sadece beni görmek istedi 7 ay boyunca ailesi gelsin gelsin dedi.yoksa zaten sıkılgan bir tipim istemezdim.
bence tanışmanda çok büyük bi sorun yok.kendine dert etme cnm.mesafenede dikkat edicene göre birşey olmazz
bence tanışılmalı ama öyle mıçmıç olunmamalı mesafeyi korumalı tabi. evlilikte ailelerin anlaşıp anlaşamayacağını farkedebilirsiniz. ben şahsen erkek arkadaşımın ailesinin kültürünü tavırlarını yemek yiyişlerini bile bilmek isterim. tabii evlenme niyetindeysek. onların da oğullarının evlenecei kızı tanımaya hakkı var. sonuçta biz evlatsak onlar da evlat yani. üzülmeyin evdekilere çaktırmayın seviglinizle konuşmuşsunuz zaten niyetinizin iyi olduğu aşikar. kız tarafı genelde ilerde laf söz olmasın karşılarına geçip peheyyy hanım senin kızın arada resmi bişi yokken de bizim eve girip çıkardı ne diyosun sen gibi laflar olmasın diye tanışma gitme evlerine derler. öyle insanlar değilse sorun yok.
Bence ailesiyle tanışarak iyi etmişsin..Ailesinin böyle olduğunu bilsem aslaaa yanaşmazdım diyen arkadaşlarım var...
Aileler de haklı laf söz gelsin istemiyorlar ama bir mesafe koyacağım en aznıdan biz de bu kadar gelip gidilmez efendim adetimiz değildir sizi gercekten sewdim gibisnden.her sey dozunda güzel,onların içi rahat değildi nasıl bir kız dye soru işaretleri vardı kafalarında erkek arkadaşmda hep onların yanında üniverstede ,işe başladıktan sonra..Ondan onların da korkuları vardı geçti en azından rahatladılar amacım buydu zaten de anneler de haklı hep kötü örnekleri görüyorlar dengeli olmak lazım sanırım bu işler diplomasi taktik işi gibi geldi:)ah canım bende o konuda çok sıkıntılıyıdım ama geçti
sevgilim beni dayısıyla tanıştırdı bende senin gibi aklımda atıp tutumuştum acaba yanlış mı yaptım diye
benim ailemde bu konularda rahat değildir
Ben daha 18 yaşındayım 2 senedir beraberiz ama ailesiyle çok erken tanıştım rahatsız oldum bu durumdan hep ama şuanda memnunum bi problem yok :)
4 yıldır görüşüyorum ailesiyle.
aynı sorun bende de var :18:
kimsenin aklına gelmez de muhabbeti geçmez umarım sizde de, bizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?