- 26 Ocak 2011
- 322
- 1
- 116
- Konu Sahibi despina2000
-
yok canım benimki de konuşamz oyle seyleri ailseyle,annesi ilk kez bir kızla tanıştıryor beni oğlum dedi,inşallah ailem de sewer onu ve ailesini bence sorun olmaz ama,abim hiç anlaşamayacagımız bir ailenin kızıyla ewlendi,arada uçurum var ailesi de rahat gibi bakalım canım nasıl olcakÇok samımı olmama şartıyla belırlı bır sure sonra tanısmak bence gayet normal.Hele de aılesının tanıdıgı illk kız arkadasıysan tabı o bambaska...Bende oyleydı.Erkek arkadasım aılesıyle hıc boyle konuları konusan bır ınsan degıldı benden sonra ıse hersey degıstı.Hatta aılesı erkek arkadasımdan daha rahat dıyebılırız.Benım aılemde tanıstı erkek arkadasımla.Annem cok sever.Babamda normal arkadasım olarak tanıstı ama tabı bılıyor erkek arkadasım oldugunu sankı bılmıyormus gıbı davranıyor,bende oyleymıs gıbı davranıyorum.Ama yıllar gectıkce artık onlarda alıstı :)
Ya bi kere gitmissin oda 1 saat surmus o kadar abartma bence sonucta oturup yiyip icmemissin ,agir durmussun mesafeliymissin...
Bi kereden bisey olmaz :) takma
yiyip içtim gerçi :)bisy yemeden gel dye tembıhlmşti annesi:)haklısın canım abartmamak lazım da bunu bir arkadşmla konusnca o biraz olumsuz konuştu bnde tereddt ettim...
Yiyip icmemissin derken saatlerce oturup yemek icmek demek istedim.. Buarada yasini sorabilirmiyim
canım önceden kımsenın ailseyle tanısmadım yaş 27 canım evde kalmadan evlneyım dedim:)cok sorun etmzdım de işte dün arkadaş bıraz canımı sıktı...
ya kızlar sewgilimin ailesiyle tanıstım.Sevdim ailesini hoş sevecen insanlar.Fazla oturmadım 1 saat falan olmuştur.Anneme bir sevgilim oldugunu ve beni istemeye gelmek istediklerni söyledim.Annem de aman kızım annesiyle falan tanışma şimdidien dedi.Acaba kötü bişey mı yaptım hani tanışmamalı mıydım ki?Kendimi daha geriye mi çekseydim,bizim adetimizde böyle şeyler yok ama ben ailesini tanımak istedim.Çok samimi olmayı düşünmüyorum zaten mesafeli biriyim sadece benımle ilgili olumsuz şeyler düşünmesinler istedm ama bu durum başımı ağrıtır mı sonra acaba?Sevgilime de aileme tanıstgmı söyleyemedm dedim ,aileni kırmkata istemedm dedim tamam dedi,ailem o konuyu açmaz dedi,ama böyle gizli kapaklı işte yapmak istemyorum.
ya kızlar sewgilimin ailesiyle tanıstım.Sevdim ailesini hoş sevecen insanlar.Fazla oturmadım 1 saat falan olmuştur.Anneme bir sevgilim oldugunu ve beni istemeye gelmek istediklerni söyledim.Annem de aman kızım annesiyle falan tanışma şimdidien dedi.Acaba kötü bişey mı yaptım hani tanışmamalı mıydım ki?Kendimi daha geriye mi çekseydim,bizim adetimizde böyle şeyler yok ama ben ailesini tanımak istedim.Çok samimi olmayı düşünmüyorum zaten mesafeli biriyim sadece benımle ilgili olumsuz şeyler düşünmesinler istedm ama bu durum başımı ağrıtır mı sonra acaba?Sevgilime de aileme tanıstgmı söyleyemedm dedim ,aileni kırmkata istemedm dedim tamam dedi,ailem o konuyu açmaz dedi,ama böyle gizli kapaklı işte yapmak istemyorum.
niye mesafeli oluyorsunki sonuçta sevdiğin adamı onlar büyütmüş ve bence tanışmandada bişey yok nolmuş tanıştıysan yedilermi seni hayır sadece merak ettiler ve bi ön tanışma yaptın o kdr bi hatada yapmamışsın sevgilinin evine ailesi yokken gitmemişsin sonuçta ailesiyle tanışmaya gitmişsin ve sevgilin sana ciddi olduğunu göstermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?