• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin alkolü bırakma ümidiyle yaşıyorum..

çok kadersiz bir insanım ben ya kime el atsam üzülüyorum ama bunda başta bile bile lades dedim benim de suçum var ama napim güvenmek sevmek sevilmek istedimm.. belki yaş geçiyo artık kolay kolay sevemeyeceğim de ama ayrılacamm galiba :(

Yaşın geçtiğini nerden çıkardın ? Yaş filan geçmiyo sen hiç üzülme yaş geçti diye millet birini bulamasaydı ohoo 2. 3. evlilikleri nasıl yapıyolar. Böyle bi adamla evlenip 2 yıl sonra ayrılsan ne olacak sanki. Bazı arkadaşlar var mesela her gün oturur eşleriyle içerler, ona bişey diyemem ama sen rahatsız oluyorsun evlenemezsin bu adamla.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

ben de senin gibileri anlamıyorum.3,5 aydır birlikte olduğun adamın böyle bi bağımlılığını tez vakitte anlayabildiğine şükredip basıp gideceğin yerde daha napsam diye soruyosun.

insanlar dört dörtlük adamlarla evlenmeye kalkarken otuz kere düşünüyolar.alkol çok ciddi bi sorun.her gün içip içip sabahlara kadar karılarını dövenler var.

son durum : bu sabah dedim ki alkolü bi yıl içinde azaltarak bırakmanı istiyorm ben böyle bi yaşam tarzına sahip olan biriyle evlenmek istemiyorm bu duruma alışamıyorm. Kabul ediyosan devam edelim etmiyosan da birbirimizi mutsz etmeyelim...o da tamam düşünecem.Birbirimizi de kendimizi de kandırmayalım. 5-10 gün içinde bir karara varırım herhalde dedi. Gün içinde yazıştık mesajla. Pek umudu yok gibiydi. Sonumuz karanlık gibi görünüyor,yavaş yavaş alıştırayım kendimi sensizliğe gibi laflar söyledi.Bakalım tam konuşamadık akşam konuşacaz. Şimdi bazı arkadaşlar tamam diyip seni kandırabilir evlenince de bırakmaz diyebilir. O bana hiç bi zaman yapmayacağı şeyin sözünü vermemeye çalıştı.Bi de beni öyle kandırsa bile biliyor ki kendisi içtiği müddetçe rahatsız olacak benim söylenmelerimden.

canım inanki alkolle baş etmek zor. çevremde içen insanlar var. her gece rakı masası kuruyorlar. üzüntü de içerler sevinçte içerler. içerlerde içerler. bir şekilde içmek için bahane bulurlar. yol yakınken kendi yoluna git. alkoliklerle uğraşma. seni de kendilerine benzetmeye çalışırlar. zil zurna içiyorlar. sanki bir marifetmiş gibi.

son durum : bu sabah dedim ki alkolü bi yıl içinde azaltarak bırakmanı istiyorm ben böyle bi yaşam tarzına sahip olan biriyle evlenmek istemiyorm bu duruma alışamıyorm. Kabul ediyosan devam edelim etmiyosan da birbirimizi mutsz etmeyelim...o da tamam düşünecem.Birbirimizi de kendimizi de kandırmayalım. 5-10 gün içinde bir karara varırım herhalde dedi. Gün içinde yazıştık mesajla. Pek umudu yok gibiydi. Sonumuz karanlık gibi görünüyor,yavaş yavaş alıştırayım kendimi sensizliğe gibi laflar söyledi.Bakalım tam konuşamadık akşam konuşacaz. Şimdi bazı arkadaşlar tamam diyip seni kandırabilir evlenince de bırakmaz diyebilir. O bana hiç bi zaman yapmayacağı şeyin sözünü vermemeye çalıştı.Bi de beni öyle kandırsa bile biliyor ki kendisi içtiği müddetçe rahatsız olacak benim söylenmelerimden.

kendi de rahatsız olsa nolucak ki canım yeter ki sus ama ben içmeyeyim mi diyecek? sanmıyorum :(

kendi de rahatsız olsa nolucak ki canım yeter ki sus ama ben içmeyeyim mi diyecek? sanmıyorum :(
Ictigi zamanlar ben huzursz olunca beni de huzursz ediyosun uzuyosun beni cnm filan diyordu. Bilmiyorm tanidigim kadariyla tutamayacagi sozler vermez bana.onun durustlugune guveniyorum ben.

Ictigi zamanlar ben huzursz olunca beni de huzursz ediyosun uzuyosun beni cnm filan diyordu. Bilmiyorm tanidigim kadariyla tutamayacagi sozler vermez bana.onun durustlugune guveniyorum ben.

İnşallah canım Allah yardımcın olsun.. Herşey dilediğin gibi olur inşallah...

ümidini kırmak istemem ama pek bırakacağa benzemiyor sözleri
aslında seni çok iyi anlıyorum bende eski sevgilimden içki içiyor diye ayrılmıştım beni çok sevmesine rağmen içki yüzünden güvenemedim ona, aradan 10yıl geçti ayrılalı bu sene başında face.den görüştük tekrar görüşmek istedi aslında bende istesim hala içiyomuştabi face.de içk şişeleriyle bürsürü resmi var barlar,meyhaner.... ben yinede ağzını aradım bırakırmıdiye içkiyi sevmiyorum dedim o da biliyorum dedi ve iki gün sonra bana dese beğenirsiniz işten gelirken canım bira çekti aldım onu içicem demezmi bende sinirlendim bir iki bi şey söyledim 8aydır konuşmuyoruz ve beni suçlu ilan etti...

kısacası seni çok seviyorum unitamadım diyen insan bile böyle yaparsa gerisini sen düşün

Arkadaşlar son durumumuz : O bana istediğim şekilde söz vermedi ama ayrılamadım.' Bana zaman deme fazla geciktirmeden bırakacam.Belki 6 ay olur, belki 1 yıl olur belki 2 yıl olur ama bırakacam güven bana.Bu konuda seni üzmeyecem.Evlenince senden izin isterim sen izin vermezsen çıkmam' filan dedi. Ağlamaklı filan konuştu kandırdı beni :) Bi şekilde güvenmek istedim ona çünkü çok seviyorum onu yaa..Bilmiyorum sonumuz hayırlı olur inşallah. Şimdi de beyfendi alanyada arkadaşıyla 5 günlğüne tatile gitti. İndirim mi ne varmış. 3 gün oldu diken üstündeyim çok kıskanıyorum onu inşallah aldatmaz beni :( Bu arada orda içmesine pek karışmıyorum içki beleşmiş içiyor bakim günde 3-4 bira veya votka.

Ben seni anlamadım konu sahibi. Gerçekten.
Hiç sevmiyorum böyle konuları. Yorum yapıyoruz ama boşa sallıyoruz yani. :19:

Arkadaşlar son durumumuz : O bana istediğim şekilde söz vermedi ama ayrılamadım.' Bana zaman deme fazla geciktirmeden bırakacam.Belki 6 ay olur, belki 1 yıl olur belki 2 yıl olur ama bırakacam güven bana.Bu konuda seni üzmeyecem.Evlenince senden izin isterim sen izin vermezsen çıkmam' filan dedi. Ağlamaklı filan konuştu kandırdı beni :) Bi şekilde güvenmek istedim ona çünkü çok seviyorum onu yaa..Bilmiyorum sonumuz hayırlı olur inşallah. Şimdi de beyfendi alanyada arkadaşıyla 5 günlğüne tatile gitti. İndirim mi ne varmış. 3 gün oldu diken üstündeyim çok kıskanıyorum onu inşallah aldatmaz beni :( Bu arada orda içmesine pek karışmıyorum içki beleşmiş içiyor bakim günde 3-4 bira veya votka.

:):):)
Ben seni anlamadım valla.
Bence sana dert değilmiş bu mevzu boşa bizi de yormasaydın
Sevgilini de...
Söz vermedi ama ayrılamadım diyorsun.
Pek karışmıyorum beleşmiş içiyor günde 3-4 diye ne rahat yazmışsın.
Madem bu kadar rahat karşılayabiliyorsun.
Sorun ne, dert nerede?

Gerçek hayatta karşımda duruyor olsaydın konu sahibi, sana argoca bir cümle söylerdim. Ama bunu burda söylersem ban yerim.
Kısaca ve düzgünce şöyle söyleyeyim, Sen ne deveyi gütmeye geliyorsun, ne de diyardan gidiyorsun.
O hesap bu hesap .
Bak sana işte şunu söyleyebilirim, sosyal içici adam isterse pat diye bırakır.
Bu adam bağımlı mı ki de bırakamıyor ? Saçma. 3-4 gün içmeyle bağımlılıkta olmaz.
Şunda da haklısın, şahsen ben bana bir söz bile veremeyen bir adamın beni aldatma ihtimalinin %90larda gezdiğini bilirdim ;)

Gerçek hayatta karşımda duruyor olsaydın konu sahibi, sana argoca bir cümle söylerdim. Ama bunu burda söylersem ban yerim.
Kısaca ve düzgünce şöyle söyleyeyim, Sen ne deveyi gütmeye geliyorsun, ne de diyardan gidiyorsun.
O hesap bu hesap .
Bak sana işte şunu söyleyebilirim, sosyal içici adam isterse pat diye bırakır.
Bu adam bağımlı mı ki de bırakamıyor ? Saçma. 3-4 gün içmeyle bağımlılıkta olmaz.
Şunda da haklısın, şahsen ben bana bir söz bile veremeyen bir adamın beni aldatma ihtimalinin %90larda gezdiğini bilirdim ;)
Ya ben ona güvendim artık onun sorunu alkolü bırakma işini bir başkası tarafından zorlamayla tehditle yapmak yerine kendi iradesiyle bırakmak. Onun bağımlı olduğunu düşünmüyorum. Kendisi de diyor benim olmazsa olmazım değil.belki senin istediğinden daha erken bırakırım. Benim için bu sorun değil. Ama bunu bana zorlamayla dikte etme diyor. Bir de şunu dedi sen bugün bunu istersin,yarın annenlere gitme,yok köye gitmeyelim diye bana bişeyleri tehditle yaptırmaya çalışırsın. Anladığım kadarıyla dizginleri bana vermemeye çalışıyor. Ben de artık ona inanacam güvenecem.herşeyi ayarında yapmasına izin verecem..Zamanla o da mutluluğu bende bulacaktır ve huzurumuz için terkedecektir alkolü. Kusura bakmayın diyardan gidemedim..

:):):)
Ben seni anlamadım valla.
Bence sana dert değilmiş bu mevzu boşa bizi de yormasaydın
Sevgilini de...
Söz vermedi ama ayrılamadım diyorsun.
Pek karışmıyorum beleşmiş içiyor günde 3-4 diye ne rahat yazmışsın.
Madem bu kadar rahat karşılayabiliyorsun.
Sorun ne, dert nerede?

Rahat karşılamıyorum ama bu tatilde göz yumdum bu seferlik. Kusura bakmayın sizi yorduysam ama sevgilim için iyi oldu bu meselenin benim için önemini anladı. Ben ona bıraktıracam o mereti ama ikna yoluyla tehdit işe yaramıyor onda.

Back
X