Sevgilimin anlamsız çıkışı

sizin aklınız yok muymuş ya. siz sanki bilmiyorsunuz riskleri başlarsınız bi sıkıntı olursa bırakırsınız atla deve değil ya. ayrıca doğu görevinde gayet de spor salonuna giden kız arkadaşlarım var, doğuyu öcü gibi görmesek keşke.

belki tanışmak isteyen olur da başınıza musallat olacaklar diye bir kesinlik mi var ona göre daha kadınların olduğu bi salonu seçersiniz.

erkek arkadaşınız seni düşünüyorum ayağına sizi kısıtlıyor bana çok yapıldı bu numaralar da ordan net görebiliyorum artık.
Şu son cümlenizi düşünüyorum ben de. Gerçekten seni düşünüyorum ayağımı yapıyor yoksa beni mi kısıtlıyor. Çünkü kendisi kesinlikle kendi hayatına müdahale ettirmez, azıcık bi şey söylesem kıskançlık yapsam surat asar. Ama bana spor salonuna gitme evden çıkma yerel halka gözükme vs diyor. Ben sorunca da seni düşünüyorum oluyor. Bu sefer ben de bi şey diyemiyorum.

Şu son cümlenizi düşünüyorum ben de. Gerçekten seni düşünüyorum ayağımı yapıyor yoksa beni mi kısıtlıyor. Çünkü kendisi kesinlikle kendi hayatına müdahale ettirmez, azıcık bi şey söylesem kıskançlık yapsam surat asar. Ama bana spor salonuna gitme evden çıkma yerel halka gözükme vs diyor. Ben sorunca da seni düşünüyorum oluyor. Bu sefer ben de bi şey diyemiyorum.

yeni birisini bulmayın diye yapıyor çok açık. yerel halka görünme nedir anlamadım yani hangi ildesiniz bilmiyorum terör bölgesiyse bilemem tabi.

Yanlış anlaşılmak istemem ama evde de yapabilirsiniz spor falan. Ben öyle yapıyorum. Sevgiliniz normal zamanlarda,baskıcı değilse dikkate alın.

Valla güneydoğu da yıllarca yaşadım sporada gittim yüzmeye de tenise de :) etrafımda da oldukça beğenilen biriyim ona rağmen kimse beni yemedi 😂😂 daha şimdiden ona gore hayat yaşarsan ilerde neler eder o adam sana

Benim bir tanıdığım var gineydoğunun zamanında en terörle anılan ilçesinde memur, çok korkarak gitti oralara tabi herkes endişeydi onun için...amaa görme fırsatım da oldu herşey çok değişmiş oralarda spor salonuna gidiyor arkadaşları ile kafelere gezmelere çok seviniyorum onun adına mahrum kalmıyor diye... tabi bu rahatlık mesleğine yansıyor

Bende İstanbulluyum. Bu sene iç anadoluda bi şehire gittim İstanbul’da giydiğim bi çok şeyi orda giyemedim, giymek istemedim. Tepkiler bakışlar imalar beni aşırı rahatsız ediyor. Erkek arkadaşınızda bunu düşünerek söylemiştir hanzologa bağladığını düşünmüyorum.

Hangi il ve ilçe olduğuna göre değişir ,eğer bulunduğu yerin paris'i sayılacak sadece memur vs kesimin gittiği salonsa sorun yok sıradan bir yerse sorun çok ,
Keza ben istanbulda salon semt seçiyorum ,burada bile rahat hareket edemiyoruz

Hiç o taraflarda yaşamadim ve oralari hiç gormedim o yuzden dogu uzerinden yorum yapmayacagim simdi ama soyle bir ornek vereyim.

İstanbulda iyi bir semtte yasiyorum. Rahat rahat elbise, etek, sort giyip disari cikiyorum, istedigim yere girip cikiyorum, aktivite yapiyorum ama istanbulun heryerinde giymiyorum "bazi" kiyafetlerimi, hatta istanbulun belli semtlerine hayatimda hic gitmedim, gitmem de.

Yani bazen yerine gore davranmak gerektigini dusunuyorum. Siz istanbul ile suan yasadiginiz yer arasinda fark goremiyorsaniz ve sorun olmayacagini dusunuyorsaniz ona gore karar verebilirsiniz ve durumu aciklayabilirsiniz. Bir fikriniz yoksa da arastirin biraz cevrenizi.
Hangi semtler Fatih Ümraniye Bağcılar di mi:KK69:

Ya tamam dikkat ederim deyip siz bildiğinizi yapsanız olmuyor mu, her şeyi anlatmak zorunda mısınız sevgilinize? Yani bilemedim 🤷‍♀️
Eğer tehlikeli bi bölgedeyseniz kendinize dikkat edin tabi. Özgür ruhum her şeyi yaparım diyip sonra Allah korusun başınıza kötü bir iş gelmesin. Her türlü insan var sonuçta. Ama bulunduğunuz yeri en iyi siz bilirseniz güvenli olduğundan eminseniz her şey yolunda deyip geçin derim ben.

Ağrı'da yaşıyorum.
Evet burada insanlar açık saçıklık sevmiyor.
Hatta kınıyor.
Cogu da gidin memleketimizden diyor açık açık.
Ama spor salonuna giden çok.
Kimsenin laf ettiğini görmedim.
Doğu halkı geleneksel... ve geleneklerine inanılmaz bağlılar...
Ha ama çok da "insanlar"...
Buradan ah canım yandı de taa nerelerden yardımına koşarlar.

Bende doğu Anadolunun küçük bir ilçesinde öğretmenim. Spor salonuna da gittim. Bu aralar da sabahları erkenden çıkıp bisiklet sürüyorum. Erkekler dönüp dönüp bakıyorlar mı? Evet. Eşim sorun ediyor mu? Hayır. ben ne yapayım? Millet bakmasın diye yaşam tarzımı mı değiştireyim? O zaman biz bu kadını baskılayan zihniyeti nasıl değiştireceğiz? Yaşadığın yere uyum sağlamak önemli ama yaşadığım yer de biraz bana uyum sağlasın. Onlar da bana alışsınlar.

Spor salonuna gittiginizi soylemeyin o zaman. Herseyi soylemek zorunda degilsiniz. Disardayim deyin mesela sorunca ya da isim var deyin. Hesap vermeyin. Kısıtlayici biriyse zaten devam etmek icin birkez daha dusunun.
Bu yasa gelmis biri nasil giyinecegini, nereye gidilip nereye gidilmeyecegini biliyordur.

Back
X