• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin annesi beni istemiyor :(

nykscyd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
169
25
118
Edirne
sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz 2,5 yıldan uzun bir süredir ilişkimiz var ama kökü 8 senelik.Ailelerimiz birbirlerine uzak şehirlerdeler.buraya gelip ailemle tanıştı 1 hafta kaldı ben de onun ailesiyle tanıştım 5 gün kaldım yanlarında ama onlar gitmemi istemediler ondan öyle uzun kaldım.sebebini anlayamadığımız şekilde kadın oğlunu mutlu edemeyeceğimi söyleyip istemediğini söylüyor.belli bir sebebi yokmus yani bi saygısızlık ya da onun gibi bir şeyler yaptığımdan değil.tam 2 senedir nişanlanmak için uğraşıyoruz dil döküyoruz ama istemem de istemem diyor.sevgilim rest de çekse tatlı dilli de olsa olmaz diyor. en son da tamam ne haliniz varsa görün demiş ve annemi aradı.(bu arada benimle telefonda dahi konuşmaya yanaşmıyor).şuan ev kredisi ödüyoruz şu borcumuz var bu borcumuz var biz istemeye gelemicez.çocuklar kendi paralarını kendileri biriktirsinler ben bir şey yapamam gücüm yok dedi.bu ne demek?sizce zaman mı kazanıyor?bizi oyalıyor mu yoksa gerçekten ikna mı olmuş?bu arada çok uzun yazdım okuma zahmetine katlanıp cevap yazarsanız çok memnun olurum :)

annesı senı oglundan kıskanıyor olabılır. ya da durumları ıyı olmadıgı ıcın resmıyete cekınıyorda olabıır.

sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz 2,5 yıldan uzun bir süredir ilişkimiz var ama kökü 8 senelik.Ailelerimiz birbirlerine uzak şehirlerdeler.buraya gelip ailemle tanıştı 1 hafta kaldı ben de onun ailesiyle tanıştım 5 gün kaldım yanlarında ama onlar gitmemi istemediler ondan öyle uzun kaldım.sebebini anlayamadığımız şekilde kadın oğlunu mutlu edemeyeceğimi söyleyip istemediğini söylüyor.belli bir sebebi yokmus yani bi saygısızlık ya da onun gibi bir şeyler yaptığımdan değil.tam 2 senedir nişanlanmak için uğraşıyoruz dil döküyoruz ama istemem de istemem diyor.sevgilim rest de çekse tatlı dilli de olsa olmaz diyor. en son da tamam ne haliniz varsa görün demiş ve annemi aradı.(bu arada benimle telefonda dahi konuşmaya yanaşmıyor).şuan ev kredisi ödüyoruz şu borcumuz var bu borcumuz var biz istemeye gelemicez.çocuklar kendi paralarını kendileri biriktirsinler ben bir şey yapamam gücüm yok dedi.bu ne demek?sizce zaman mı kazanıyor?bizi oyalıyor mu yoksa gerçekten ikna mı olmuş?bu arada çok uzun yazdım okuma zahmetine katlanıp cevap yazarsanız çok memnun olurum :)

kalmasan iyimiş ama olan olmuş, bence kendiniz evlenebiliyosanız evlenin, belkide para harcamak zorunda kalacağı için istemedi, oğlumu mutlu edemez diye de bahane uydurdu, geçerli bi sebebte göstermiyor yani ilginç, bence mesele para
olabilir, sizde kendi gücünüz yettiğince yapın herşeyi

Seninle telde bi konuşmak istemeyen kadın evinde 5 gün kalmanı nasıl istedi ben onu anlayamadım canım??

canım bende arkadaşa katılıyorum eğer dar görüşlülük de varsa onlarda kaldııın için olabilir

bence annesi dugununuzde bir katkisi olmayacak maddi olarak hatta manevi olarakta supeliyim
ama belli olmaz belkide oglune kiyamaz bakti gordu vazgecmiyor
hayir kadinin sorununuda anlamadim oglunu kiskaniyor desek bukadar kiskanclik olur mu yaa

üzülerek söylüyorum seni oyalıyor

o sözde borçları beklersen 10 seneye nişanlanamazsın

hem benı istemeyeni ben hiç istemem demelisin çünkü ille nişanlanalım dersen sevgilinde seni çantada keklik görebilir..

yani kısacası değerin kalmaz. rest çek sevgiline tavrını gör..

Canim sorularinin cevabini ne burdan biz, ne de ordan sen verebilirsin. Ben sana kesinlikle tekrar sevgilinin evine gitmeni öneririm.
Git bi sana davranisina, tepkilerine bak. Hatta iliskinizi düzeltmek icin caba göster, konus, dertles...

Ama olmuyorsa, seni istemiyorsa, sevgilinle iliskini tekrar gözden gecir derim ben. Her ne kadar "ailesi ile mi evleniyosun?" diyenler ciksa da, maalesef aileleriyle de evleniyoruz.
Yillarca kaynanandan dolayi sorun yasayacagina, yol yakinken önlemini al derim ben.

Bi de sevgilinin tutumunu pek anlaymadim ben. Bence sevgilinin annesinin senin hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin vermemesi gerekiyor.

bence annesi nasılsa bunlar evlenmek için para biriktiripte evlenemez diye düşünmüş..siz para biriktrip evlenmeye kalkarsanızda ortaya başka bişey atıcak..bıktırma taktiği yapıyo..

ya eğer istemiyosa bence zor bu evlilik işi şimdi zar zor tamam der belki ama ilerde çok sorunlar çıkabilir

kadın seni denemek için ısrar etmiş kalman için, sende kalmışsın kırmamak için

eksi puan almışsın

nasıl düzeltilir bilmiyorum ama sorununuzun merkezi bu gibi görünüyor..

ALLAH kolaylık versin..

Canim sorularinin cevabini ne burdan biz, ne de ordan sen verebilirsin. Ben sana kesinlikle tekrar sevgilinin evine gitmeni öneririm.
Git bi sana davranisina, tepkilerine bak. Hatta iliskinizi düzeltmek icin caba göster, konus, dertles...

Ama olmuyorsa, seni istemiyorsa, sevgilinle iliskini tekrar gözden gecir derim ben. Her ne kadar "ailesi ile mi evleniyosun?" diyenler ciksa da, maalesef aileleriyle de evleniyoruz.
Yillarca kaynanandan dolayi sorun yasayacagina, yol yakinken önlemini al derim ben.

Bi de sevgilinin tutumunu pek anlaymadim ben. Bence sevgilinin annesinin senin hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin vermemesi gerekiyor.

sanki kaynanası evliliğe onay verenler sorun yaşamıyor mu ki canım, gelini bizzat kaynana bulsa bile sorun yaşanıyor malesef evliliğin ilk yıllarında, güllük gülistanlık kaynana gelin ilişkisi çok az malesef ilk yıllarda

bence mesele kesinlikle para ya da klasik oğlunun turşusunu kurmak isteyen kaynana tipi
evlenin kendiniz

önceden yüzyüze görüşmemişken yani aramız çok iyiydi babamdan annesi izin istedi orda kalmam için bunun sorun olmadığından eminim.aslında maddi durumları iyi ama oğlunun yaptığı maddı destek elinden gidecek diye korkuyordur diyenler de çok.erkek arkadaşıma rest de çektim hatta 6 ay ayrı kaldık birbirimizden sonra yapamadığını söyledi ve barıştık.şuan kadın diyor ki siz evlenirseniz beni eve almaz hatta bebeğiniz olsa bana göstermez diyor.kesinlikle öyle bir insan değilim ve ne yaparsa yapsın sevdiğimin annesi olduğu için başımın üstünde yeri var.bir adım gelse bin adım giderim çok üzülüyorum :(

Sevgilinin annesi seni ya gerçekten çok kıskanıyor
Hele de oğlu sana çok düşkünse kesin kıskanıyordur
Ya da gerçekten maddi durumu iyi değil
Ama nolursa olsun sakın birbirinizi bırakmayın gerçekten seviyorsanız..

sanki kaynanası evliliğe onay verenler sorun yaşamıyor mu ki canım, gelini bizzat kaynana bulsa bile sorun yaşanıyor malesef evliliğin ilk yıllarında, güllük gülistanlık kaynana gelin ilişkisi çok az malesef ilk yıllarda

Haklisin tabii. Zaten birak kaynanayi, kocanla bile bosanabilirsin.
Ama bastan iyi gitme sansi düsük olan bi yola cikmak bana mantikli gelmedi.

Lütfen yanlis anlamayin, ayrilmali demiyorum. Bu en kötü ihtimal.
Ama herkesin dedigi "acaba evlerinde kaldigin icin mi" yerine, mutlaka tekrar görüsmelerini, ayni evde kalmalarini öneriyorum. Sorun neyse simdiden halledilsin.

önceden yüzyüze görüşmemişken yani aramız çok iyiydi babamdan annesi izin istedi orda kalmam için bunun sorun olmadığından eminim.aslında maddi durumları iyi ama oğlunun yaptığı maddı destek elinden gidecek diye korkuyordur diyenler de çok.erkek arkadaşıma rest de çektim hatta 6 ay ayrı kaldık birbirimizden sonra yapamadığını söyledi ve barıştık.şuan kadın diyor ki siz evlenirseniz beni eve almaz hatta bebeğiniz olsa bana göstermez diyor.kesinlikle öyle bir insan değilim ve ne yaparsa yapsın sevdiğimin annesi olduğu için başımın üstünde yeri var.bir adım gelse bin adım giderim çok üzülüyorum :(

ne ilginç bi kadın

kafasına göre kurup kurup duvarları seyretmiş..

şizoya bağlamış resmen..

başka bir şehirdeler ve sen tanışmak için gidiyorsun. orada kalmanla ne alakası var istememesinin ? bunu geç bir kere. kafasında başka biri olabilir oğlu için düşündüğü ya da başka bir gelin profili olabilir ya da ya da ya da.... bu iş böyle olmaz. yetişkin kadın bu. adam akıllı gerekçe sunması lazım rızası yoksa. gık bık çocuk gibi yok mutlu edemezmişsin vs...
oğlu mu yakınmış ben mutlu değilim diye? oturup konuşmanız lazım. burada en büyük rol erkek arkadaşına düşüyor. arayı bir şekilde yapması en azından sizi bir araya getirmesi ve olayı açıklığa kavuşturmak için br köprü kurması lazım. bunu yapamıyorsa ikili oynuyordur.

Back
X